cthulhucarbide Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μου συμβαίνει και μένα αυτό. Είχα πάει σε γιατρό και μου είχε πει ότι είναι ευερέθιστο έντερο. Η αντιμετώπισή του τώρα είναι δύσκολη υπόθεση αν όχι αδύνατη κατά την γνώμη μου. Υποτίθεται ότι πρέπει να εντοπίσεις ποιες τροφές σε πειράζουν. Άλλο να το λες και άλλο να το κάνεις όμως. Όσο και να προσπάθησα εγώ, άκρη δεν έβγαλα. Μέσα σε μια μέρα θα καταναλώσεις δεκάδες διαφορετικές τροφές-ουσίες, και τα συμπτώματα θα αλλάξουν μετά από πολλές ώρες-μέρες, οπότε άντε να καταλάβεις τι απόλα έφταιξε. Επίσης τα συμπτώματα είναι πολλά και διάφορα. Από το να έχεις πολλά αέρια, να πηγαίνεις στην τουαλέτα πολλές φορές την μέρα ή/και να βγαίνουν πολύ μαλακά και να σε ταλαιπωρούν, να αισθάνεσαι ότι το χέσιμο έχει μείνει στην μέση, ή να αισθάνεσαι ότι πρέπει να πας για χέσιμο και να μην βγαίνει τίποτα, λάθος συναγερμός δηλαδή. Χώρια η ενόχληση-τσίμπημα στο αριστερό πλευρό, η αίσθηση φουσκώματος, και το να νιώθεις ότι δεν έχεις ευεξία και ετοιμότητα να κάνεις πράγματα. Αν καταφέρει κάποιος να βρει ποια από όλα αυτά τα συμπτώματα θεραπεύεται με την επιλογή ποιων τροφών θα του δώσω νόμπελ. Εγώ πάντως δεν κατάφερα κάτι, είναι τελείως χαοτικό. Βέβαια τα πράγματα είναι καλύτερα σχετικά με όταν μου είχε πρωτοεμφανιστεί, και κάτι που είχα δει ότι δούλεψε ήταν η δίαιτα. Με το να τρώω λιγότερη ποσότητα τροφής ή/και πιο υγιεινά έγινε όντως μια βελτίωση. Επίσης υποτίθεται ότι φταίει το άγχος. Μάλιστα κάποιοι λένε ότι αυτό είναι η μόνη κύρια και σοβαρή αιτία. Πράγματι σε περιόδους που είχα στεναχώριες τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα, αλλά σε περιόδους που θεωρούσα ότι δεν έχω καθόλου, το φαινόμενο δεν εξαλείφθηκε. Το ρεζουμέ για μένα είναι ένα: Άμα σου τύχει αυτό το (μόνιμο) πρόβλημα υγείας θα σε ταλαιπωρεί μάλλον για πάντα ότι και να κάνεις, με μικρά μόνο περιθώρια βελτίωσης. Κάποιοι άνθρωποι είναι απλά άτυχοι. Λύση τώρα για τα αέρια σε ραντεβού, είναι το να πας στην τουαλέτα και να τα ρίξεις εκεί. Προυπόθεση μόνο το μπάνιο να είναι μακρυά από το δωμάτιο που περιμένει ο άλλος ή να έχει καλή ηχομόνωση η πόρτα. Σε κάθε περίπτωση βοηθάει το να έχετε βάλει πρώτα μουσική, που σκεπάζει και άλλους ανεπιθύμητους ήχους όπως το κατούρημα 1
eliasjuve Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Και το μάσημα τσίχλας επίσης φέρνει πράμα γιατί καταπίνεις αέρα. 1
TitanX Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Iris_89 είπε Μηπως εχεις IBS? Ή καποια τροφή στα προκαλεί αυτά, σε συνδυασμό με άγχος. Δες το κι αλλιως OP. Αν εισαι σε ραντεβού και σου φυγει καμια (επειδη πονας ή δεν προλαβες να πας τουαλετα) κι η κοπελα αντιδρασει σ χ ε τ ι κ α cool, κρατα την 😂😂 Τι να κρατήσει τα υπόλοιπα αέρια η τη κοπέλα?
Iris_89 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, TitanX είπε Τι να κρατήσει τα υπόλοιπα αέρια η τη κοπέλα? The girl!
Προτεινόμενες αναρτήσεις