Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Τι δουλεια εχει η Apple με τους κατασκευαστες του Android?

Η Apple κανει οτι κανει γιατι εχει μονοπωλειο στο λειτουργικο και στις συσκευες που βγαζει.

Οι αλλοι κανουν οτι κανουν γιατι γνωριζουν τι απαξιωση τρωνε οι συσκευες σε συντομο χρονικο διαστημα.

Παίζει να είσαι και ο μόνος στο ιντερνετ που πιστεύει ότι η τιμολογιακή πολιτική της apple δεν επηρεάζει τους υπόλοιπους κατασκευαστές! Αν γίνετε δύο να ανοίξετε λέσχη!

• Like 2
  • Απαντ. 152
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ετσι ακριβως,γιαυτο και οι πωλησεις καθε χρονο των νεωτερων μοντελων ειναι μειωμενες,το πετυχες :)

Εμ ειδες τωρα γιατι δεν βγαινει ακρη?Και να ειχες κανενα πιο νεο μοντελο να το καταλαβω.Αλλα να εχεις Iphone 6 και να λες οτι τα νεωτερα δεν αξιζουν χτυπαει καπως ασχημα...

Το 6 τα άξιζε και με το παραπάνω! Όταν το πήρα δεν ήταν του 100άρικου... Τα καινούργια μοντέλα της όμως αν κρίνω από αυτό της αδερφής μου (XS) δεν αξίζει με τίποτα το χιλιάρικο που έδωσε. Το συγκρίνω με άλλα φθηνότερα και τουλάχιστον σε απόκριση και ποιότητα οθόνης είναι στα ίδια (π.χ. Samsung Galaxy S9+), χώρια που η μπαταρία του με ήπια χρήση κρατά λιγότερο.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, dancer είπε

παει χαλασε ο κοσμος αν εχει 900 μυρια συσκευες, το θεμα ειναι να μας πουνε πως επιμεριζονται ποσες ειναι 4s 5 6 7 8 Χ κτλ κτλ, απο εκει και μετα τα υπερκερδη που εχει απο μονο ενα προιον αποδεικνυουν αυτο που λεμε χρονια τωρα οτι αρμεγει πολυ καλα στη καθε συσκευη που πουλαει, μονο οι κατοχοι iphone δεν το βλεπουν αυτο αλλα δε πειραζει τα νουμερα λενε παντα την αληθεια.

Aπο περιέργεια τι ακριβώς δεν βλέπουμε; Εμένα με βολεύει να κρατάω χρόνια ενα κινητό και να έχω αναβαθμίσεις καθώς και υπηρεσίες που λειτουργούν απροβλημάτιστα.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, JcD είπε

Παίζει να είσαι και ο μόνος στο ιντερνετ που πιστεύει ότι η τιμολογιακή πολιτική της apple δεν επηρεάζει τους υπόλοιπους κατασκευαστές! Αν γίνετε δύο να ανοίξετε λέσχη!

Η τιμολογιακη πολιτικη της Apple ανεκαθεν ηταν υψηλη.Αυτο ζηλεψαν και οι αλλες εταιρειες και ειπαν και αυτες να παρουν τον δρομο της ανηφορας των τιμων.

Το ιδιο και με το Notch και με την θυρα ακουστικων. Κανεις δεν τους αναγκασε να το κανουν αυτο,μονες τους το εκαναν και γυρισαν την πλατη στον κοσμο με πιο τρανταχτο παραδειγμα στα προσφατα κινητα της Oneplus.

Πρωτα κραζουμε τις ιδιες τις εταιρειες για αυτα που κανουν και μετα ριχνουμε το φταιξιμο στην Apple απλα επειδη οι αλλοι ακολουθουν τασεις.

Εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Από αυτά που διάβασα, αυτό που προσωπικά κρατάω/εικάζω είναι ο Κουκ κερδίζει όλο και περισσότερο με τις διάφορες υπηρεσίες (και είμαι σίγουρος οτι έχει και πολλές ακόμα στα σκαριά) και ενδεχομένως να ρίξει βάρος εκεί. Δεν ξέρω όμως πόσο βάρος θα συνεχίσει να αφαιρεί από τα τηλέφωνά του. Τα οικονομικά της apple (θετικά ή αρνητικά) με αφήνουν παγερά αδιάφορο αλλά αν επαναπαυθεί με τις υπηρεσίες και δεν δώσει την δέουσα σημασία στο τηλέφωνο θα είναι απλά κρίμα (για όλους).

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Το 6 τα άξιζε και με το παραπάνω! Όταν το πήρα δεν ήταν του 100άρικου... Τα καινούργια μοντέλα της όμως αν κρίνω από αυτό της αδερφής μου (XS) δεν αξίζει με τίποτα το χιλιάρικο που έδωσε. Το συγκρίνω με άλλα φθηνότερα και τουλάχιστον σε απόκριση και ποιότητα οθόνης είναι στα ίδια (π.χ. Samsung Galaxy S9+), χώρια που η μπαταρία του με ήπια χρήση κρατά λιγότερο.

Για την ιστορια να σου πω οτι η αρχικη τιμη του S9+ ηταν περυσι τα 975ευρω(θα δεις τον αλλο μηνα και του S10+ την αρχικη τιμη)και οτι πλεον ειναι κινητο 1χρονου,αρα ειναι λογικο να ειναι αισθητα φθηνοτερο απο το XS που αναφερεις.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Για την ιστορια να σου πω οτι η αρχικη τιμη του S9+ ηταν περυσι τα 975ευρω(θα δεις τον αλλο μηνα και του S10+ την αρχικη τιμη)και οτι πλεον ειναι κινητο 1χρονου,αρα ειναι λογικο να ειναι αισθητα φθηνοτερο απο το XS που αναφερεις.

Ναι, αλλά η εμπειρία δείχνει πως το XS δεν θα πέσει τόσο σ' ένα χρόνο. Αν ήταν σ' ένα χρόνο να έπεφτε στο 500αρικο ίσως να το σκεφτόμουν.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spectaculator είπε

Ναι, αλλά η εμπειρία δείχνει πως το XS δεν θα πέσει τόσο σ' ένα χρόνο. Αν ήταν σ' ένα χρόνο να έπεφτε στο 500αρικο ίσως να το σκεφτόμουν.

Ε λογικο ειναι γιατι εχεις και αλλες συσκευες πισω απο αυτο .

Αυτο ειναι κακο για οποιον θελει να αγορασει κινητο(σε σχεση με android)γιατι πληρωνει παραπανω(πχ 8plus σε σχεση με S9)αλλα ειναι καλο για οποιον εχει το κινητο γιατι δεν βλεπει να απαξιωνεται τοσο πολυ η συσκευη του.

Ειναι οπως το βλεπει κανεις.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Η τιμολογιακη πολιτικη της Apple ανεκαθεν ηταν υψηλη.Αυτο ζηλεψαν και οι αλλες εταιρειες και ειπαν και αυτες να παρουν τον δρομο της ανηφορας των τιμων.

Το ιδιο και με το Notch και με την θυρα ακουστικων. Κανεις δεν τους αναγκασε να το κανουν αυτο,μονες τους το εκαναν και γυρισαν την πλατη στον κοσμο με πιο τρανταχτο παραδειγμα στα προσφατα κινητα της Oneplus.

Πρωτα κραζουμε τις ιδιες τις εταιρειες για αυτα που κανουν και μετα ριχνουμε το φταιξιμο στην Apple απλα επειδη οι αλλοι ακολουθουν τασεις.

Εχει τεραστια διαφορα το ενα με το αλλο.

Εγώ πιστεύω ότι η apple τους έβαλε το πιστόλι στον κρόταφο και γι'αυτό κάνουν ότι κάνουν.! Να πάρω το 100?
Ρε'συ οι εταιρίες βρίσκουν και τα κάνουν. Αυτό που λέω εγώ είναι το ότι μας συμφέρει να τον πιει η συγκεκριμένη εταιρία στις πωλήσεις ώστε από την στιγμή που οι λοιπές εταιρίες την ζηλεύουν και την αντιγράφουν, όπως εσύ λες (η τιμολογιακή πολιτική της επηρεάζει την αγορά λοιπόν), να κωλώσουν στις τιμές τους και οι υπόλοιποι. Δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς ειλικρινά!

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, billdanos είπε

Αυτό για σένα μεταφράζεται σε "DATA CENTER για να αποθηκεύουν τα feedbacks απο τόσους χρήστες"? 😛 

Ναι κάπου πρέπει να αποθηκεύονται τα δεδομένα της συσκευής σου,δηλαδή αγοράζεις την συσκευή και την πληρώνεις τόσο ακριβά γιατι πληρώνεις και την ιδιωτικοτητά σου σαν χρήστης της συγκεκριμένης τεχνολογίας,πές το όπως θές αλλά μην είσαι αφελής εμείς με την google ξερει και πότε πάμε τουαλέτα αλλά εμείς ειμαστε η μάζα και οπότε όλοι πανω κάτω τα ίδια σ...α κάνουμε η apple πουλάει τόσο για να έχει τα δεδομένα της ελίτ που τα 800 για μία συσκευή είναι σαν ένα ζευγάρι κάλτσες.

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε

Τι λένε στα φορουμς οι Apple users: "αγοράζουμε Apple γιατί δίνει αναβαθμίσεις" . "έχω 5 χρόνια iPhone και ακόμα παίρνει αναβαθμίσεις"

Τι κάνουν: Αγοράζουν iPhone κάθε χρόνο.

Fak logic!!! 😛 :P :meme-shutupandtakemymoney:

Ας μην γενικεύουμε. Κάποιοι αγοράζουμε "και" για τις αναβαθμίσεις. Ένας λόγος για να μην μακρολογούμε. Όταν αντικαταστήσω το κινητό μου και το προηγούμενο που έχω το δωρίσω κάπου ξέρω οτι θα είναι σωστά λειτουργικό για ένα σημαντικό διάστημα.

Επεξ/σία από hted
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

24 λεπτά πριν, hted είπε

Ας μην γενικεύουμε. Κάποιοι αγοράζουμε "και" για τις αναβαθμίσεις. Ένας λόγος για να μην μακρολογούμε. Όταν αντικαταστήσω το κινητό μου και το προηγούμενο που έχω το δωρίσω κάπου ξέρω οτι θα είναι σωστά λειτουργικό για ένα σημαντικό διάστημα.

Σεβαστό αυτό που λες.Απο την άλλη μια συσκευή με Android γιατί θεωρείς ότι δεν είναι λειτουργική μετά από 5 χρόνια?Ένα μεγάλο ποσοστό 9,1% του Android είναι kit Kat που κυκλοφόρησε το 2013 δηλαδή ηδη 6 χρονια πριν.

Επεξ/σία από Istros
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχουν πολύ πλάκα αυτοί της apple, για να καλύψουν τις χασούρες ανακοινώνουν  νουμερα γενικότητες  προσπαθούν να αντιστρέψουν το κλίμα  , πέμπτοι στις πωλήσεις στην Κίνα πίσω απο Huawei , Vivo , Oppo , Xiaomi με 9% market share στο τρίτο τέταρτο του 2018 ,  είναι σαν να σου λενε είμαστε too big to fail

Επεξ/σία από ethereum
Δημοσ.

Ρε παιδες γιατι θεωρείτε τα iphone ακριβα;

Στην αμερικη μπαινεις στο σαιτ της αππλ δινεις το παλαιο iphone 8 και με 200 δολλαρις παιρνεις το καινουργιο.

Το οτι στις μπανανιες οπως η Ελλαδα , πρεπει να σκασεις 1.500€ για iphone ειναι αλλο ζητημα.

πχ στην ινδια για να παρεις ενα xiaomi των 400€ πρεπει να δωσεις 2-3 μισθους. Αρα και εκεινα ακριβα ειναι.

Δημοσ.

Η ουσία είναι ότι με μειωμένες πωλήσεις έχει περισσότερα κέρδη οπότε αντιλαμβάνεται κανείς το ποσοστό κέρδους.Επισης αυτό που επιδιώκει είναι να απαγκίστρωθει από τα iPhone τα οποία της φέρουν το 70% των κερδών της και να στραφεί στην παροχή υπηρεσιών.1,4 δισεκατομμυρία ενεργές συσκευές σε όλο τον πλανήτη είναι μια πολύ καλή βαση και το κλειστό λειτουργικό μονόδρομος.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...