Choulio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Stamer είπε Δεν ξέρω πόσοι είναι οι χρήστες, έτσι λέγανε σε προηγούμενα ποστ. Εγώ απλά τόνισα το γεγονός οτι το android χρησιμοποιείται στον πλανήτη σε συντριπτική πλειοψηφία. 52 λεπτά πριν, Arkin είπε Οι χρηστες ζητημα να ειναι 100 εκατομμυρια. Τι 1.4 δις χρηστες λετε. Τι λετε ρε παιδια και οι 2; Την ειδηση που σχολιαζετε δεν την διαβαζετε; Ανακοινωσε 1,4 ενεργους χρηστες εκ των οποιων οι 900 εκ. χρηστες iPhone.
Stamer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Choulio είπε Τι λετε ρε παιδια και οι 2; Την ειδηση που σχολιαζετε δεν την διαβαζετε; Ανακοινωσε 1,4 ενεργους χρηστες εκ των οποιων οι 900 εκ. χρηστες iPhone. Εγώ που είπα κάτι διαφορετικό? Στο προηγούμενο ποστ μου αν το διάβασες 1,4 είπα (απλά ήταν άλλο το point μου).
Choulio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Stamer είπε Εγώ που είπα κάτι διαφορετικό? Στο προηγούμενο ποστ μου αν το διάβασες 1,4 είπα (απλά ήταν άλλο το point μου). Αφου ειπες "ετσι λεγανε σε προηγουμενα post" υπεθεσα οτι δεν διαβασες την ειδηση γιατί εκει το λεει
Stamer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Choulio είπε Αφου ειπες "ετσι λεγανε σε προηγουμενα post" υπεθεσα οτι δεν διαβασες την ειδηση γιατί εκει το λεει Την διάβασα όλη αλλά μέχρι εκείνο το ποστ απλά το είχα ξεχάσει! Όπως και θα ξανακάνω μετά από λίγο... δεν συγκρατώ τέτοιες πληροφορίες
Arkin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Stamer είπε Δεν ξέρω πόσοι είναι οι χρήστες, έτσι λέγανε σε προηγούμενα ποστ. Εγώ απλά τόνισα το γεγονός οτι το android χρησιμοποιείται στον πλανήτη σε συντριπτική πλειοψηφία. Ναι το android ειναι στο 90% αυτη τη στιγμη. Απλα καποιοι εχουν πολλα iphone η πολλα android δεν μιλαμε για καθε iphone και ενας χρηστης. 18 λεπτά πριν, Choulio είπε Τι λετε ρε παιδια και οι 2; Την ειδηση που σχολιαζετε δεν την διαβαζετε; Ανακοινωσε 1,4 ενεργους χρηστες εκ των οποιων οι 900 εκ. χρηστες iPhone. Ξανα διαβασε τι γραφει. Κατι εχασες. Δεν γραφει η ειδηση για 1.4 δις χρηστες αλλα για συσκευες. Ξερω ατομο με 5 iphone. Αυτος μετριετε για 5 συσκευες αλλα ειναι ενας. Διαβαζετε και κατανοητε τι γραφουν οι ειδησεις. Στην ανακοίνωση της Apple γίνεται λόγος για μία βάση 1,4 δισεκατομμυρίων ενεργών συσκευών. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Arkin 1
tommy^ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Αναμενομενα τα πραγματα και αν η apple δεν παρουσιασει κατι καινουργιο τον επομενο Σεπτεμβρη τοτε θα πεσουν κι αλλο οι πωλησεις.
Istros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, teri23 είπε και αν η γιαγιά μου ειχε ρόδες θα ηταν πατίνι Σε πέντε συσκευές το βάζει που είναι δικές της χωρίς την παραμικρή επέμβαση από κανέναν και πάλι προβλήματα που να το έβαζε στις χιλιάδες συσκευές όπως το Android ούτε που θα άνοιγαν οι μισες.Για να δεις ποσο ανώτερο είναι το android 2 ώρες πριν, Choulio είπε Αυτο το post σου ειναι ο ορισμος του "Δεν καταλαβαινω τι διαβαζω" Στο ξαναεξηγω γιατί δεν τα πιανεις με την πρωτη. Το 2018 fiscal που λεει η εικόνα που ανεβασες εννοει το οικονομικο ετος 2018. Το οικονομικο ετος της Apple ξεκιναει τον Οκτωβριο και τελειωνει τον Σεπτέμβριο. Αρα το 2018 fiscal ειναι το χρονικο διαστημα απο τον Οκτωβριο 2017 εως τον Σεπτέμβριο του 2018. Επομένως οι πωλησεις του iPhone SE δεν επαιξαν κανένα ρολο. υγ. Απο την αλλη αν γινοταν αυτο που νομιζεις δηλαδη αν μια εταιρια καταφερνε να πουλησει μεσα σε λιγες ωρες 1.000.000 συσκευες 3ετιας θα μιλουσαμε για επιτευγμα. Αν δεν τα πουλούσε τα iPhone SE που είχε στις αποθηκες θα έδειχνε χειρότερα νούμερα. 4 ώρες πριν, Choulio είπε Μου λες οτι δεν καταλαβαινω τι διαβάζω και μου δινεις αποδειξεις οτι εσύ εισαι αυτος που δεν καταλαβαινει τι διαβαζει. Το θέμα αφορα τα οικονομικα αποτελεσματα του προηγουμενου τριμηνου και συ μιλας για ολο το 2018. Ανεφερες καπου οτι μιλας για ολο το 2018; Επρεπε μηπως να υποθέσουμε οτι δεν μιλας για το τριμηνο (το θεμα της ειδησης) αλλα κατι άλλο που εσύ αποφάσισες να μιλησεις επειδη ετσι σε βολευει καλυτερα; Ολα αυτα θα ηταν αρκετα αλλα δεν τελειωνει εδω. Εχει και κερασακι. Ειναι και κάτι ακομα που δεν καταλαβες. Τα αποτελεσματα που ανακοινωσε σημερα (χθες το βραδυ βασικα) μπορει να αφορουν τους μηνες Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο 2018 ημερολογιακα αλλα προκειται για το Q1/2019 (fiscal) δηλαδη το οικονομικο ετος για την Apple ξεκινάει τον Οκτωβριο. Αυτο σημαινει οτι το fiscal 2018 που λεει στο screenshot που μου ανεβασες αφορα το χρονικό διάστημα Οκτωβριος 2017 εως Σεπτέμβριος 2018 και δεν εχει να κανει καθολου με τα αποτελεσματα που ανακοινωθηκαν χθες. Κατι επισης αξιοσημειωτο ειναι οτι το 2018 (fiscal) η Apple πουλησε 217,72 εκ. iPhones ενω το 2017 (fiscal) ειχε πουλησει 216,76 εκ. δηλαδή το 2018 (fiscal) πουλησε περισσοτερα. Ποιος δεν καταλαβαινει τι διαβάζει ειπαμε; Έχεις δίκιο δεν πρόσεξα ότι αναφερόταν σε fiscal year.Απλα λέω ότι το 2018 είχε λιγότερες πωλήσεις και περισσότερα κέρδη αν υπολογίσεις και αυτό το τρίμηνο μαζί με τα 3 τρίμηνα του fiscal θα δεις ότι όντως είχε λιγότερες πωλήσεις και περισσότερα κέρδη. 2 ώρες πριν, Choulio είπε Συνολικα παντως ειχε αναλογη μειωση πωλησεων και εσοδων απο τα iPhones (15%). Αρα δεν ισχυει αυτο που λετε εσύ και ο Istros οτι πουλαει λιγοτερα και βγαζει περισσοτερα ή τα ιδια. Πουλάει λιγοτερα και βγάζει επισης λιγοτερα Πουλάει λιγότερα κατά 15% και έχει μείωση 5% από τα 10 δις περισσότερα που ειχε?Πως σου φαίνεται αυτό?πουλάει λιγότερα κι έχει περισσότερα κέρδη από πέρυσι 2017( όχι fiscal αλλά κανονικά ετη).
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Istros είπε Δεν είπε κανένας ότι είναι ακριβά και δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε.Λεμε ότι είναι ακριβά για το hardware που έχουν.Δεν είναι δυνατόν να πουλάς το XS max στα 1420€ και το note 9 με καλυτερο hardware να έχει 848€.Απο κει και μόνο καταλαβαίνεις πως είναι δυνατόν με μειωμενες πωλήσεις να παρουσιάζει αυτά τα νούμερα. Το hardware στα μηλοφωνα δεν εχει αντιπαλο κατα την γνωμη μου. Δεν ειμαι αιφονακιας αλλα αυτο πληρωνεις στο r n d σε ενα hardware που μπορει να υποστοριζει το software για τα επομενα 5+ χρονια. Ξερεις αν υπαρχει android κινητο που να συμβαδιζει με τα παραπανω; Αγοραζεις μηλο 1500€ το κρατας 5 χρονια ανετα. Αγοραζεις με 600€ ενα android και σε 6 χρονια εχεις δωσει μινιμουμ 2000€ για συσκευες. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
Istros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, fg9000 είπε Το hardware στα μηλοφωνα δεν εχει αντιπαλο κατα την γνωμη μου. Δεν ειμαι αιφονακιας αλλα αυτο πληρωνεις στο r n d σε ενα hardware που μπορει να υποστοριζει το software για τα επομενα 5+ χρονια. Ξερεις αν υπαρχει android κινητο που να συμβαδιζει με τα παραπανω; Αγοραζεις μηλο 1500€ το κρατας 5 χρονια ανετα. Αγοραζεις με 600€ ενα android και σε 6 χρονια εχεις σωσει μινιμουμ 2000€ για συσκευες. Προτιμώ να αγοράσω κάθε χρόνο νέα συσκευή παρά να κρατάω ένα Iphone 5 χρόνια και να έχω updates.Δηλαδη σύμφωνα με τα λεγόμενά σου iPhone πρέπει να παίρνει αυτός που αλλάζει συσκευή κάθε 5 χρόνια.Συμφωνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, Istros είπε Προτιμώ να αγοράσω κάθε χρόνο νέα συσκευή παρά να κρατάω ένα Iphone 5 χρόνια και να έχω updates.Δηλαδη σύμφωνα με τα λεγόμενά σου iPhone πρέπει να παίρνει αυτός που αλλάζει συσκευή κάθε 5 χρόνια.Συμφωνω. Οχι δεν ειπα αυτο. Ειπα οτι το hardware ειναι ακριβο στα μιλοφονα για σημαντικους λογους. Το αν θελει να αγοραζει καποιος κινητο καθε εξι μηνες ειναι δικαιωμα του. Σε μια διετια εχει υπερκαλυψει το κοστος του iphone -που κραζει.
teri23 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Istros είπε Σε πέντε συσκευές το βάζει που είναι δικές της χωρίς την παραμικρή επέμβαση από κανέναν και πάλι προβλήματα που να το έβαζε στις χιλιάδες συσκευές όπως το Android ούτε που θα άνοιγαν οι μισες.Για να δεις ποσο ανώτερο είναι το android ε αφου το λες εσυ με ξεκάθαρα επιχειρήματα αρα ισχυει. μου άνοιξες τα ματια. περα απο την πλακα αυτα που γράφεις ειναι υποθέσεις. εγω εχω χρονια ios συσκευές και ποτε δεν ειχα θεμα με αναβάθμιση. δεν λεω ομως οτι δεν είχαν αλλοι θέματα, δεν μπορεις να περιμενεις οτι ολες οι εκατομμύρια συσκευές ios δεν θα εμφανίσουν προβλημα μετα απο αναβάθμιση. bugs λέγονται αυτα οπως και σε καθε παιχνιδι και απ οτι ξερω η apple τα patchάρει πολυ γρηγορα συνηθως εντός εβδομάδας ανάλογα με την σοβαρότητα. αν κρίνω απο το ποσο χρονο παιρνει για να αναβαθμιστούν android συσκευές στην καινουρια έκδοση τοτε δεν χρειαζεται καν να μιλησουμε και ποσο θα χρειαζεται μεχρι να βγάλει καποιο patch και να το λάβεις αν το λάβεις κιολας.
Choulio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Istros είπε Αν δεν τα πουλούσε τα iPhone SE που είχε στις αποθηκες θα έδειχνε χειρότερα νούμερα. Έχεις δίκιο δεν πρόσεξα ότι αναφερόταν σε fiscal year.Απλα λέω ότι το 2018 είχε λιγότερες πωλήσεις και περισσότερα κέρδη αν υπολογίσεις και αυτό το τρίμηνο μαζί με τα 3 τρίμηνα του fiscal θα δεις ότι όντως είχε λιγότερες πωλήσεις και περισσότερα κέρδη. Ακομα και αν εσύ δεν καταλαβαινεις ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις εγω θα συνεχισω να τα ξαναλεω γιατί καταλαβαινουν αλλοι. Παμε παλι ενα-ενα. 1. Πόσα πιστευεις οτι ηταν τα iPhone SE που πουλησε σε μια μερα; Τα εσοδα απο τα iPhone ηταν για το τριμηνο αυτο 52 δις. Για να επηρέασε αυτα τα νουμερα εστω και κατα 1% (520εκατ) πρέπει να πουλησε σε λιγες ώρες πάνω απο 2,5 εκατομύρια iPhone SE. Τεράστιο κατορθωμα για συσκευη 3ετιας δε νομιζεις; 2. Το αν το 2018 ειχε λιγοτερες πωλησεις δεν μπορεις να το ξέρεις. Μπορεις να συγκρινεις τριμηνα αν θες ή τα οικονομικα ετη. Ολα τα αλλα παρα ειναι μπακαλικα για να τα συζητησουμε σοβαρα. Η ιδεα σου να προσθεσεις τα 3 τριμηνα με ενα επιπλεον του επομενου για να βγαλεις το ημερολογιακο δεν ειναι εφικτη. 1 ώρα πριν, Istros είπε Πουλάει λιγότερα κατά 15% και έχει μείωση 5% από τα 10 δις περισσότερα που ειχε?Πως σου φαίνεται αυτό?πουλάει λιγότερα κι έχει περισσότερα κέρδη από πέρυσι 2017( όχι fiscal αλλά κανονικά ετη). Πουλαει λιγοτερα iPhone κατα 15% και εχει εσοδα απο iPhone λιγοτερα κατα 15%. Αυτο με το 5% ειναι τα συνολικα της εσοδα οχι μονο τα iPhone. Μην τα μπερδευεις και διαβασε τι σου γραφω. Απλα κατανοητα με links με τα παντα. Στα δινω στο πιατο στοιχειο στοιχειο και καταφερνεις να μπερδεψεις παλι και να πεις οτι να'ναι. Πραγματικα δεν παιζει αυτο. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Choulio
Istros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, Choulio είπε Ακομα και αν εσύ δεν καταλαβαινεις ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις εγω θα συνεχισω γιατί καταλαβαινω αλλοι. Παμε παλι ενα-ενα. 1. Πόσα πιστευεις οτι ηταν τα iPhone SE που πουλησε σε μια μερα; Τα εσοδα απο τα iPhone ηταν για το τριμηνο αυτο 52 δις. Για να επηρέασε αυτα τα νουμερα εστω και κατα 1% (520εκατ) πρέπει να πουλησε σε λιγες ώρες πάνω απο 2,5 εκατομύρια iPhone SE. Τεράστιο κατορθωμα για συσκευη 3ετιας δε νομιζεις; 2. Το αν το 2018 ειχε λιγοτερες πωλησεις δεν μπορεις να το ξέρεις. Μπορεις να συγκρινεις τριμηνα αν θες ή τα οικονομικα ετη. Ολα τα αλλα παρα ειναι μπακαλικα για να τα συζητησουμε σοβαρα. Η ιδεα σου να προσθεσεις τα 3 τριμηνα με ενα επιπλεον του επομενου για να βγαλεις το ημερολογιακο δεν ειναι εφικτη. Πουλαει λιγοτερα iPhone κατα 15% και εχει εσοδα απο iPhone λιγοτερα κατα 15%. Αυτο με το 5% ειναι τα συνολικα της εσοδα οχι μονο τα iPhone. Μην τα μπερδευεις και διαβασε τι σου γραφω. Απλα κατανοητα με links με τα παντα. Στα δινω στο πιατο στοιχειο στοιχειο και καταφερνεις να μπερδεψεις παλι και να πεις οτι να'ναι. Πραγματικα δεν παιζει αυτο. 1 δεν ξέρω πόσα iPhone SE πούλησε αλλά σίγουρα όχι καμία δεκαριά.Και σίγουρα τα πούλησαν για να ανέβουν έστω και λίγο τα νούμερα στις πωλήσεις του τριμήνου.Δεν είναι τυχαίο που τα πούλησαν τώρα.Τι σημασία έχει αν είναι συσκευή τριετίας στην τιμή που τα έδωσαν έφυγαν νύχτα. 2.Αν βάλεις κάτω τα τρίμηνα θα δεις ότι έχει μειωμένες πωλήσεις το ημερολογιακό έτος 2018 σε σχέση με το ημερολογιακό έτος 2017 και περισσότερα κέρδη. Δεν μπερδεύω τίποτα από την αρχή αυτό λέω απλά η φωτό που έβαλα αναφέρονταν σε fiscal δεν το πρόσεξα. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Istros
Choulio Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Istros είπε 1 δεν ξέρω πόσα iPhone SE πούλησε αλλά σίγουρα όχι καμία δεκαριά.Και σίγουρα τα πούλησαν για να ανέβουν έστω και λίγο τα νούμερα στις πωλήσεις του τριμήνου.Δεν είναι τυχαίο που τα πούλησαν τώρα.Τι σημασία έχει αν είναι συσκευή τριετίας στην τιμή που τα έδωσαν έφυγαν νύχτα. 2.Αν βάλεις κάτω τα τρίμηνα θα δεις ότι έχει μειωμένες πωλήσεις το ημερολογιακό έτος 2018 σε σχέση με το ημερολογιακό έτος 2017 και περισσότερα κέρδη. Δεν μπερδεύω τίποτα από την αρχή αυτό λέω απλά η φωτό που έβαλα αναφέρονταν σε fiscal δεν το πρόσεξα. Αυτο με το 15% δεν το απαντησες. Επειδη το μπερδεψες. Υπερ σου θα ηταν να το παραδεχτεις. 12 λεπτά πριν, Istros είπε 1 δεν ξέρω πόσα iPhone SE πούλησε αλλά σίγουρα όχι καμία δεκαριά.Και σίγουρα τα πούλησαν για να ανέβουν έστω και λίγο τα νούμερα στις πωλήσεις του τριμήνου.Δεν είναι τυχαίο που τα πούλησαν τώρα.Τι σημασία έχει αν είναι συσκευή τριετίας στην τιμή που τα έδωσαν έφυγαν νύχτα. 2.Αν βάλεις κάτω τα τρίμηνα θα δεις ότι έχει μειωμένες πωλήσεις το ημερολογιακό έτος 2018 σε σχέση με το ημερολογιακό έτος 2017 και περισσότερα κέρδη. Δεν μπερδεύω τίποτα από την αρχή αυτό λέω απλά η φωτό που έβαλα αναφέρονταν σε fiscal δεν το πρόσεξα. Δεν μου απαντησες ποσα SE πιστευεις οτι πουλησε σε λιγες ωρες
Istros Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Choulio είπε Αυτο με το 15% δεν το απαντησες. Επειδη το μπερδεψες. Υπερ σου θα ηταν να το παραδεχτεις. Τι να παραδεχτω?το άρθρο γράφει ότι έχει πτώση 15% στις πωλήσεις iPhone και 5 % στα έσοδα το πρώτο τρίμηνο 2019.Εγω είπα ότι έχει λιγότερες πωλήσεις το (ημερολογιακό έτος)2018 σε σχέση με το (ημερολογιακό έτος)2017.Το 15% που κολλάει?Διαφωνείς ότι είχε λιγότερες πωλήσεις με περισσότερα κέρδη? 21 λεπτά πριν, Choulio είπε Δεν μου απαντησες ποσα SE πιστευεις οτι πουλησε σε λιγες ωρες Δεν ξέρω πόσα πούλησε αλλά όσα και να ήταν ήταν νούμερα για να κλείσει το πρώτο τρίμηνο.Φανταζομαι δεν ήταν τυχαίο το ότι επέλεξε να τα πουλήσει τώρα.Εκτος και αν πούλησε 1000 συσκευές οπότε πάω πασο 1 ώρα πριν, teri23 είπε ε αφου το λες εσυ με ξεκάθαρα επιχειρήματα αρα ισχυει. μου άνοιξες τα ματια. περα απο την πλακα αυτα που γράφεις ειναι υποθέσεις. εγω εχω χρονια ios συσκευές και ποτε δεν ειχα θεμα με αναβάθμιση. δεν λεω ομως οτι δεν είχαν αλλοι θέματα, δεν μπορεις να περιμενεις οτι ολες οι εκατομμύρια συσκευές ios δεν θα εμφανίσουν προβλημα μετα απο αναβάθμιση. bugs λέγονται αυτα οπως και σε καθε παιχνιδι και απ οτι ξερω η apple τα patchάρει πολυ γρηγορα συνηθως εντός εβδομάδας ανάλογα με την σοβαρότητα. αν κρίνω απο το ποσο χρονο παιρνει για να αναβαθμιστούν android συσκευές στην καινουρια έκδοση τοτε δεν χρειαζεται καν να μιλησουμε και ποσο θα χρειαζεται μεχρι να βγάλει καποιο patch και να το λάβεις αν το λάβεις κιολας. Το ότι θα μιλήσεις σοβαρά μου άρεσε.Δηλ η apple είναι λογικό να βγάζει bug στα εκατομμύρια συσκευές που κυκλοφορούν που στην ουσία είναι 5 συσκευές ενώ το Android που καλύπτει χιλιάδες διαφορετικά μοντελα δεν βγάζει γρήγορα patch και αν το βγαλει κι αυτο🤣😂 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα