Προς το περιεχόμενο

Online Virtual Prepaid Card

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά τι προτείνετε για την συγκεκριμένη περίπτωση;

Βασικά θέλω να βάλω ένα όριο για να τεστάρω ένα software σύστημα που πληρώνεται με βάση κάποια hit που κάνει σε external api.

Οπότε για να είμαι ήσυχος θέλω να το συνδέσω με κάτι που έχει χρηματικό όριο για την περίπτωση που κάνω κάποιο προγραμματιστικό λάθος και μπει σε κανά loop και αρχίσει να χτυπάει το api συνέχεια

Ευχαριστώ!

Update :

Τελικά μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο με το paypal :

https://www.wikihow.com/Limit-PayPal

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ.

Εχω της εθνικης,ειναι αρκετα ακριβη 2 ευρω ανα φορτιση και ετσι χανει τον σκοπο της που ειναι να μην εχει πολλα χρηματα διαθεσιμα μεσα.Την χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια σε σαιτ που δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστα χωρις προβλημα.Προσφατα ανακαλυψα και την prepaid της cosmote που σου δινει mb σε φορτισεις και αγορες αλλα δεν την δοκιμασα ακομα.

1 ώρα πριν, skiabox είπε

Παιδιά τι προτείνετε για την συγκεκριμένη περίπτωση;

Βασικά θέλω να βάλω ένα όριο για να τεστάρω ένα software σύστημα που πληρώνεται με βάση κάποια hit που κάνει σε external api.

Οπότε για να είμαι ήσυχος θέλω να το συνδέσω με κάτι που έχει χρηματικό όριο για την περίπτωση που κάνω κάποιο προγραμματιστικό λάθος και μπει σε κανά loop και αρχίσει να χτυπάει το api συνέχεια

Ευχαριστώ!

Update :

Τελικά μπορώ να κάνω κάτι παρόμοιο με το paypal :

https://www.wikihow.com/Limit-PayPal

Δεν δεχονται ολοι paypal γιατι ξερουν οτι τα claims πανε βουνο,ειδικα σε σαιτ που ειναι με υπηρεσιες πχ το upstore που εχω εγω,τα vpn τα antivirus κλπ δεχονται μονο καρτες απευθειας

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα δοκιμάσω πρώτα το paypal και βλέπω.

Θα δώσω feedback στο thread με το αν το δέχτηκαν για να γνωρίζουν και άλλοι χρήστες της υπηρεσίας.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skiabox είπε

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα δοκιμάσω πρώτα το paypal και βλέπω.

Θα δώσω feedback στο thread με το αν το δέχτηκαν για να γνωρίζουν και άλλοι χρήστες της υπηρεσίας.

Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω χρησιμοποιησει αυτο που λεει το πειπαλ.Εγω την ειχα κανει αρχικα για πραγματικα σαβουροσαιτ,λεω τουλαχισοτν αν ειναι απατη θα χασω τα 5-10 ευρω της καρτας,την οποια αμεσως μετα θα κανω καταργηση ονλαιν.

Δημοσ.

Η ίδια η Google λογικά θα επιτρέπει κάποιο limit μέσα απ'το dashboard της υπηρεσίας. Ψάξ'το και αυτό.

Αλλιώς, Revolut.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Haldol είπε

Η ίδια η Google λογικά θα επιτρέπει κάποιο limit μέσα απ'το dashboard της υπηρεσίας. Ψάξ'το και αυτό.

Αλλιώς, Revolut.

Τελικά δεν υποστηρίζει paypal.

Υποστηρίζει η revolut virtual debit card?

Στη φόρμα της google είδα ότι δέχεται visa, mastercard και american express.

Ευχαριστώ και πάλι για όλες τις απαντήσεις!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε

Εχει η Eurobank virtual prepaid.

Βλέπω έχει και η revolut virtual prepaid card.

Τι προτείνετε παιδιά;

Revolut ή eurobank;

Update : Μεγάλη διαφορά στα charges 5 λίρες revolut - 2 ευρώ eurobank.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Update : Μεγάλη διαφορά στα charges 5 λίρες revolut - 2 ευρώ eurobank.

Η χρέωση σίγουρα δεν είναι για να εκδώσεις φυσική κάρτα (πλαστικό);

Πρόπερσυ που είχα κάνει Revolut δεν είχε κάποιο fee για να γραφτείς.

Δημοσ.

Revolut όταν πρωτοέκανα μου έστειλε δωρεάν φυσική κάρτα.Συχνά,βγάζει και προωθητικές ενέργειες όπου μπορείς να προτείνεις σε κάποιους φίλους σου την συγκεκριμένη υπηρεσία,προσφέροντας τους δωρεάν φυσική κάρτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...