logokrimenos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Έκανα μια αγορά για λογαριασμό φίλου απο το site www.leone1947.com Κατα την ολοκλήρωση της πληρωμής απο paypal μου λεει μεταβαση στο company site, εκει μου βγάζει μηνυμα οτι δεν μπόρεσε να επιβεβαιωθεί η παραγγελία. Τα χρήματα έχουν δεσμευτεί και έχει γίνει κανονικά η πληρωμή. Έχω στείλει mail αλλα δεν εχω λάβει κάποια απάντηση. Πως μπορώ άμμεσα να κάνω ακύρωση και να επιστραφούν τα χρήματα?
logokrimenos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, zx1234r είπε Στείλε στο paypal καλύτερα. Να κάνω dispute καλύτερα?
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ναι, κάνε dispute. Σε αυτή την περίπτωση θα αναγκαστεί ο πωλητής να απαντήσει.
logokrimenos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Ο πωλητής δεν απάντησε στο dispute, αλλά κατάφερα μίλησα με εκπρόσωπο μέσω fb και το προώθησε στο αντίστοιχο τμήμα. Σήμερα έστειλαν mail οτι επιβεβαιώνεται η παραγγελία και θα την στείλουν σήμερα. Πήγε και ένα email απο dhl στον φίλο μου, αλλά είναι αρκετά άσχετος στο να το κάνει προώθηση για να δω τι λέει. 99.99% είμαστε κομπλέ, αλλά θα αφήσω το case ανοιχτό μέχρι να παραλάβει και να επιβεβαιώσει οτι είναι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα