Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα .Έχω ένα λαπτοπ Sony vaio .Ξαφνικα όταν άνοιξα την οθόνη το πρωί διαπίστωσα ότι είχε κάποιες γραμμές .Ο υπολογιστής είχε μείνει ανοικτός το βράδυ αλλά είχα κατεβάσει μονο την οθόνη .στην αρχή οι γραμμέςήταν πιο λίγες όσο ακουμπούσα όμως την οθόνη αυτές εξαπλώνονταν και πλέον την έχουν καλύψει ολόκληρη .Κατα τα αλλά ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά .Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση και με τους κεραυνούς που έπεσαν εχθές !Συγνωμη αν γράφω σε λάθος αρχείο αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορεί να έγινε αυτό καθώς δεν χτύπηθηκε ο υπολογιστής .Ευχαριστω πολύ.
asmilon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δε νομιζω να εχουν σχεση οι κεραυνοι, για εμενα σπασιμο οθονης φαινεται. Το πιο πιθανο ειναι οπως κατεβηκε η οθονη βρηκε κατι πχ στυλο, καπακι, usb drive και η ζημια εγινε 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ παρά πολύ για την άμεση απάντηση όμως δεν ακούμπησε πουθενά και το λέω γιατί εγω το έκλεισα .Βεβαια είμαι άσχετη για αυτό και είπα για τους κεραυνούς !
chsam Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Amma είπε Καλησπέρα .Έχω ένα λαπτοπ Sony vaio .Ξαφνικα όταν άνοιξα την οθόνη το πρωί διαπίστωσα ότι είχε κάποιες γραμμές .Ο υπολογιστής είχε μείνει ανοικτός το βράδυ αλλά είχα κατεβάσει μονο την οθόνη .στην αρχή οι γραμμέςήταν πιο λίγες όσο ακουμπούσα όμως την οθόνη αυτές εξαπλώνονταν και πλέον την έχουν καλύψει ολόκληρη .Κατα τα αλλά ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά .Δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση και με τους κεραυνούς που έπεσαν εχθές !Συγνωμη αν γράφω σε λάθος αρχείο αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως μπορεί να έγινε αυτό καθώς δεν χτύπηθηκε ο υπολογιστής .Ευχαριστω πολύ. 99.9% σπασιμο ειδικα αριστερα κατω ειναι κλασσικο δειγμα.Παντως αν σου ειναι ευκολο δοκιμασε να τον συνδεσεις με εξωτερικη οθονη ή τηλεοραση.Αν δειχνει φυσιολογικα εκει, σημαινει προβλημα στην οθονη, αν δειχνει τα ιδια και στην τηλεοραση τοτε τσιπακι γραφικων. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολύ!ναι θα το δοκιμάσω αυτό που φαίνεται κάτω αριστερά είναι στο κέντρο του απλά δεν με άφηνε να τραβήξω πιο μεγάλη φωτό .Στην αρχή ήταν δυο γραμμές και όσο ακουμπούσα την οθόνη αυτό μεγάλωνε δεν ξέρω αν είναι και αυτό κάποια ένδειξη Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2019 από Επισκέπτης
sstratos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Είναι σπάσιμο από χτύπημα ή πίεση. Η κάτι είχες στο πληκτρολόγιο και έκλεισε η οθόνη πάνω του , ή το έκλεισες πολύ απότομα το καπάκι. Η έπεσε το λαπτοπ κάτω
apostolosl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) ώς παλιός κάτοχος laptop sony vaio. Είναι πρόβλημα που είχα αντιμετωπίσει και εγώ. Ακριβώς το ίδιο. Δεν είχε χτυπηθεί πουθενά το laptop και ενημερώθηκα ότι ειναι πρόβλημα που έβγαζαν τα vaio σε βάθος χρόνου. Είναι πρόβλημα υλικού - μητρικής. και οθόνη να αλλάξεις το ίδιο θα σου κάνει. Εγώ δεν κατάφερα να το επιδιορθώσω μέχρι που το Laptop σταμάτησε να ανοίγει τελείως αν και έπαιρνε ρεύμα κανονικά. > και πριν 2-3 χρόνια έγινε και η ταφή.. Σύνδεσε εξωτερική οθόνη με hdmi - μάλλον θα δεις εικόνα (οπως είχα κανει και εγώ) και όσο κρατήσει.. Να σημειώσω ότι έχει σταματήσει εδώ και καιρό η παραγωγή των vaio από την sony. και παλιά ανταλλακτικά να ψάξεις να βρείς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις χρόνο και χρήμα. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από apostolosl 1
rayven18 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Φαίνεται όντως σαν να έσπασε η οθόνη, αλλα εαν δεν σου βγάζει εικόνα σε εξωτερική οθόνη, τότε είναι η κάρτα γραφικών. Υπάρχει τρόπος να διοθρωθεί, απλά η επιδιόθωση μπορεί να του δώσει απο 1 μήνα έως και αρκετό καιρό ζωής μέχρι να βρείς κάποιο άλλο μηχάνημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα