Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το πρότεινε γιατί δεν είναι στην κατηγορία των 200-250€.

Και δεύτερον για να δεις αξιοπρεπή φωτογραφία πρέπει να βάλεις Gcam(ευτυχώς χωρίς ξεκλείδωμα κλπ).

Ξέρεις πολύ καλά ότι υποστηρίζω τα Xiaomi αρκετά και μάλιστα βλέπεις ποσά έχω πάρει αλλά το συγκεκριμένο για κάμερα που θέλει ο ts σε αυτά τα λεφτά που ζητάει δεν κάνει.

Έχει όλα τα καλά(βγήκε και δεύτερο σε ανθεκτικότητα)αλλά κάμερα δεν έχει....

Υ.Γ βλέπω πρότεινες Mi A2.....

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Δεν το πρότεινε γιατί δεν είναι στην κατηγορία των 200-250€.

Και δεύτερον για να δεις αξιοπρεπή φωτογραφία πρέπει να βάλεις Gcam(ευτυχώς χωρίς ξεκλείδωμα κλπ).

Ξέρεις πολύ καλά ότι υποστηρίζω τα Xiaomi αρκετά και μάλιστα βλέπεις ποσά έχω πάρει αλλά το συγκεκριμένο για κάμερα που θέλει ο ts σε αυτά τα λεφτά που ζητάει δεν κάνει.

Έχει όλα τα καλά(βγήκε και δεύτερο σε ανθεκτικότητα)αλλά κάμερα δεν έχει....

Υ.Γ βλέπω πρότεινες Mi A2.....

Καλα δεν είναι έτσι ακριβώς γτ με το τελευταίο software έχει 91 στο dxo .αλλά κ πάλι εγώ πρότεινα το a2 οπότε δεν έχει σχέση αυτο που λες . Έχει σοβαρό θέμα το nokia . Ήταν να το πάρω πρόσφατα συναντήθηκε με τον άνθρωπο και ειδα την οθόνη. Δεν ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας  η πράσινιλα 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, vargas είπε

Καλα δεν είναι έτσι ακριβώς γτ με το τελευταίο software έχει 91 στο dxo .αλλά κ πάλι εγώ πρότεινα το a2 οπότε δεν έχει σχέση αυτο που λες . Έχει σοβαρό θέμα το nokia . Ήταν να το πάρω πρόσφατα συναντήθηκε με τον άνθρωπο και ειδα την οθόνη. Δεν ανήκει στην σφαίρα της φαντασίας  η πράσινιλα 

Γιατί το XDO τη είναι Ευαγγέλιο!

Για πράσινη οθόνη πρώτη φορά το ακούω.

Μόνο την φωτεινότητα ξέρω.

Το κινητό το έπιασα και είναι πολύ καλό για τα λεφτά του(χωρίς πρασινίλα).

Καμία σχέση με το Mi A2 που μόνο το stock android έχει και αυτό με τα δικά του προβλήματα.

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.

Μόλις μπήκα στο σκρουτζ για να δω το  Asus ZenFone 3 zoom από περιέργεια και είδα πως η τιμή του ξεκινάει απο 460 ευρω..

Το κντ προορίζεται για τον θείο μου όπου τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα.. Θα μπορούσε να αγοράσει μία κανονική κάμερα αλλά δεν θα τον βολέψει στην δουλειά του αλλά και ούτε χρειάζεται να τραβάει επαγγελματικά πλάνα/φωτογραφίες οπότε η κάμερα από smartphone με κόστος 200-250 θα του είναι αρκετή

Σε λίγο θα ρίξω μία ματιά στα smartphones όπου μου έχετε προτείνει... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!! 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Eλληνας είπε

Μόλις μπήκα στο σκρουτζ για να δω το  Asus ZenFone 3 zoom από περιέργεια και είδα πως η τιμή του ξεκινάει απο 460 ευρω..

Το κντ προορίζεται για τον θείο μου όπου τον ενδιαφέρει πάρα πολύ η κάμερα.. Θα μπορούσε να αγοράσει μία κανονική κάμερα αλλά δεν θα τον βολέψει στην δουλειά του αλλά και ούτε χρειάζεται να τραβάει επαγγελματικά πλάνα/φωτογραφίες οπότε η κάμερα από smartphone με κόστος 200-250 θα του είναι αρκετή

Σε λίγο θα ρίξω μία ματιά στα smartphones όπου μου έχετε προτείνει... Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!! 

Το Asus θα το βρεις από έξω γύρω στα 157€ ,εδώ δεν συμφέρει.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Eλληνας είπε

Το Asus το έχει το public ως ZenFone zoom s και αν διαβάσεις την περιγραφή είναι το ίδιο κινητό δηλαδή το ZenFone zoom 3 και το έχει στα 199 ευρώ στο σάιτ του.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Asus σε σχέση με το MI A2 έχει θύρα mini jack που είναι πολύ χρήσιμη, καλύτερη κάμερα,πολύ μεγαλύτερη μπαταρία,micro sd,radio και υποστηρίζει otg.Επίσης 16:9 ratio.

Το MI A2 έχει λίγο καλύτερο Cpu+Gpu,καλύτερο screen to body ratio,υπέρυθρες,νεότερη έκδοση Bluetooth(4.2 VS 5.0).Λογικά και καλύτερη υποστήριξη.

Ανάμεσα στα 2 παραπάνω μάλλον θα έπαιρνα το Asus.

Το XZ1 είναι πολύ ανώτερο και απο τα 2 στα πάντα,εκτός απο το screen to body ratio σε σχέση και με τα 2 και σε σχέση με το Asus μικρότερη αυτονομία και ίσως λίγο κατώτερο σε κάμερα(φωτογραφία).

https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8509&idPhone2=9140#*,mi-a2

https://m.gsmarena.com/sony_xperia_xz1-8804.php

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Eλληνας είπε

Τελικά βλέπω ότι υπάρχει στο Puplic 199€ .

Το χτυπάς χτες.

Καλύτερα από εδώ αφού έχει τέτοια τιμή, για 42€ δεν αξίζει από έξω , χωριά αναμονή και ταλαιπωρία.

Και αν πάθει κάτι το πας και στο Public.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Τελικά βλέπω ότι υπάρχει στο Puplic 199€ .

Το χτυπάς χτες.

Καλύτερα από εδώ αφού έχει τέτοια τιμή, για 42€ δεν αξίζει από έξω , χωριά αναμονή και ταλαιπωρία.

Και αν πάθει κάτι το πας και στο Public.

Τι ανανεώσεις προβλέπονται για το Asus ZenFone Zoom S του Public?

Βλέπω ότι έχει Google Android 6.0 Marshmallow

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dark είπε

Με το που το ανοίξεις θα κάνει 5-6 αναβαθμίσεις και θα γίνει android 8. 

Υπάρχει περίπτωση να πάει αργότερα και σε νεότερη έκδοση ή τερματίζει με android 8 ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό δεν το ξέρω. 

Πάντως στην έκδοση 8 όλα τρέχουν τέλεια και χωρίς lag και να μην αλλάξει δε με χαλάει. 

Οσα πήγαν σε Android 9 κάηκαν 

Επεξ/σία από dark
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...