Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 31/1/2019 στις 6:38 ΠΜ, Sotos878 είπε

Πώς γίνεται τον μήνα να μου βάζουν 14 ευρώ με ένδειξη μετρητή τελευταία - προηγούμενη = διαφορά 1;;; Πώς μπορώ να υπολογίσω το πόσο πρέπει να πληρώνω; μένω σε γκαρσονιέρα και μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό για τέτοια κατανάλωση. Πιστεύετε ότι είναι σωστή η χρέωση ή πέφτει λαμογιά; 

thermansh.jpg

Υπαρχει και το παγιο της αυτονομης θερμανσης που γι αυτο υπαρχει ποσοστο απο 20-30%  οπου αυτο παει με τα χιλιοστα και σε σχεση με την συνολικη καταναλωση..

Κοιτα να δεις και η αυτονομη ειναι σκατα.. αλλα αν ειχες κεντρικη ναι μεν θα ζεσταινοσουν αλλα το ποσο αναλογα το πορτοφολι του καθενος θα ηταν δυσβαστακτο!

Για να βγεις απο την αυτονομη πρεπει να συμφωνουν ολοι(πανψηφει). Οταν δεν το χρησιμοποιεις εσυ αλλα λιγο-πολυ ολοι τοτε δεν  συμφερει εσενα! Το χειροτερο ειναι οτι τα επωμιζεσαι ολα οπως την συντηρηση του καυστηρα και οτι αλλο χρειαστει..

Για να βγεις μπορεις να βαλεις φυσικο αεριο-ατομικο λεβητα αλλα και παλι δεν θα σε συμφερει..

Δημοσ.
6 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Αν το σπίτι είναι δικό σου, θα σου πρότεινα να το ψάξεις λίγο 

Δυστυχώς το νοικιάζω...

6 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Αυτά που έχουν μηδενικές χρεώσεις μήπως είναι κλειστά και έχει γίνει συμφωνία να μη πληρώνουν πάγια ; 

Δεν γνωρίζω και πολλά διότι το νοίκιασα τον Σεπτέμβρη, αλλά ναι... αυτό πιστεύω κι εγώ.

12 ώρες πριν, Philippe είπε

Αυτό δεν έκαναν και οι άλλοι 5 που δεν πληρώνουν τίποτα για θέρμανση (έβαλαν ατομικά λεβητάκια);

Ναι ακριβώς αυτό

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τα διαβάζω όλα ώστε να πάρω μια σωστή απόφαση το συντομότερο δυνατόν 🙂 

Δημοσ.

BTW δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ ο ίδιος. Για να αλλάξει οτιδήποτε, πρέπει ο ιδιοκτήτης να είναι παρών σε πιθανή συνέλευση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...