Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα βγάλει προσωποποιημένη κάρτα για τα ΜΜΜ πέρσι που ήμουν φαντάρος και έληξαν τον Οκτώβρη οι δωρεάν διαδρομές γιατί τότε απολύθηκα. Μπαίνοντας στην σελίδα του ath.ena και βάζοντας την κάρτα αναφέρει ότι λήγει τον Ιούλιο του 2028 και ένα μήνυμα όταν πάω να ανανεώσω 

Αναφορά σε κείμενο

Δε μπορείτε να αγοράσετε προιόν για την Αθήνα, γιατί έχετε ενεργό δωρεάν προφίλ για την Αθήνα

Υπάρχει περίπτωση να έχει ακόμα δωρεάν μετακινήσεις η κάρτα μέχρι τον Ιούλιο του 2028; Δεν την δοκίμασα μετά την απόλυση, απλά υπέθεσα ότι τότε έληγε. 

Δημοσ.

Δεν έχω εμπειρία αλλά πρόσεξε δύο πράγματα: 

Μην τυχον σου ζητήσουν ταυτότητα στρατιωτική σε τυχόν έλεγχο.

Μην κυκλοφορείς με μούσια και μαλλιά πολλά γιατί τότε είναι ξεκάθαρο ότι έχεις απολυθεί.

Κατά τα άλλα συνέχισε να την κυκλοφορείς , έτσι κι αλλιώς οι υπηρεσίες των μέσων μεταφοράς είναι τόσο άθλιες που θα έπρεπε να σε πληρώνουν για να μπεις μέσα!!!

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tz_aristotelis είπε

έτσι κι αλλιώς οι υπηρεσίες των μέσων μεταφοράς είναι τόσο άθλιες που θα έπρεπε να σε πληρώνουν για να μπεις μέσα!!!

Αυτό δεν είναι σωστό σκεπτικό. Αν πολλοί κάνουν αυτό που προτείνετε, δηλαδή να εκμεταλλεύεται κάποιο bug του συστήματος για να μετακινούνται δωρεάν τότε γιαυτό τα μμμ έχουν φτάσει στο σημείο που έφτασαν. Αν όλοι είμασταν συνεπείς η κατάσταση δεν θα ήταν σίγουρα τέλεια, αλλά θα ήταν αρκετά καλύτερη. Αυτή τη στιγμή εγώ που πληρώνω κάρτα 30€ κάθε μήνα, που δεν είναι και λίγα, κουβαλάω στην πλάτη μου αυτόν πιο πάνω που θέλει να κυκλοφορεί δωρεάν παρόλο που δεν το δικαιούται. Κάθε φορά που ανοίγει η πύλη των σταθμών για να περάσω, μαζί μου περνάνε άλλοι 2 και νιώθω απίστευτα αδικημένος. Όσοι δεν μπορούν να διαθέσουν τα 30€ για κάρτα, ας ψάξουν μήπως πληρούν τα κριτήρια για μειωμένο ή δωρεάν. Αυτές οι κουτοπονηριές να σταματήσουν.

• Like 14
Δημοσ.
6 ώρες πριν, valkon είπε

Είχα βγάλει προσωποποιημένη κάρτα για τα ΜΜΜ πέρσι που ήμουν φαντάρος και έληξαν τον Οκτώβρη οι δωρεάν διαδρομές γιατί τότε απολύθηκα. Μπαίνοντας στην σελίδα του ath.ena και βάζοντας την κάρτα αναφέρει ότι λήγει τον Ιούλιο του 2028 και ένα μήνυμα όταν πάω να ανανεώσω 

Υπάρχει περίπτωση να έχει ακόμα δωρεάν μετακινήσεις η κάρτα μέχρι τον Ιούλιο του 2028; Δεν την δοκίμασα μετά την απόλυση, απλά υπέθεσα ότι τότε έληγε. 

Το θεμα ειναι ποτε και αν γινει ενημερωση των συστηματων, δοκιμαζεις και οταν ακυρωθει το δωρεαν την φορτιζεις.Και σε φιλο που ηταν ανεργος μεχρι πριν τρεις μηνες οταν και προσληφθηκε, συνεχιζει και την χρησιμοποιει σαν ανεργων.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, zx1234r είπε

Αυτό δεν είναι σωστό σκεπτικό. Αν πολλοί κάνουν αυτό που προτείνετε, δηλαδή να εκμεταλλεύεται κάποιο bug του συστήματος για να μετακινούνται δωρεάν τότε γιαυτό τα μμμ έχουν φτάσει στο σημείο που έφτασαν. Αν όλοι είμασταν συνεπείς η κατάσταση δεν θα ήταν σίγουρα τέλεια, αλλά θα ήταν αρκετά καλύτερη. Αυτή τη στιγμή εγώ που πληρώνω κάρτα 30€ κάθε μήνα, που δεν είναι και λίγα, κουβαλάω στην πλάτη μου αυτόν πιο πάνω που θέλει να κυκλοφορεί δωρεάν παρόλο που δεν το δικαιούται. Κάθε φορά που ανοίγει η πύλη των σταθμών για να περάσω, μαζί μου περνάνε άλλοι 2 και νιώθω απίστευτα αδικημένος. Όσοι δεν μπορούν να διαθέσουν τα 30€ για κάρτα, ας ψάξουν μήπως πληρούν τα κριτήρια για μειωμένο ή δωρεάν. Αυτές οι κουτοπονηριές να σταματήσουν.

σσσσ μη λες τετοια, εδω στο μπανανισταν οσοι βγαζουν καρτες ειναι κοροιδα που θα μπορουσαν να μπαινουν δωρεαν!

• Like 1
Δημοσ.

Παντως εγω ειχα κρατησει την στρατιωτικη ταυτοτητα και την χρησιμοποιουσα τοτε για να μην πληρωνω στις παραλιες την εισοδο ..

Ενα καλοκαιρι την χαρηκα μετα καπου την εχασα.. Μιλαμε για πριν το 2000

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Λοιπόν,είχα βγάλει και εγώ πέρυσι τέτοια κάρτα και απολυόμουν στις 13 Αυγούστου.Οι δωρεάν μετακινήσεις κράτησαν μέχρι 28-30 Αυγούστου και  μετά η κάρτα  δεν είχε υπόλοιπο.

(απλά μπορείς να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς εαν την φορτίσεις)

Δημοσ.
7 minutes ago, t3chn0 said:

Λοιπόν,είχα βγάλει και εγώ πέρυσι τέτοια κάρτα και απολυόμουν στις 13 Αυγούστου.Οι δωρεάν μετακινήσεις κράτησαν μέχρι 28-30 Αυγούστου και  μετά η κάρτα  δεν είχε υπόλοιπο.

(απλά μπορείς να συνεχίσεις να τη χρησιμοποιείς εαν την φορτίσεις)

Ακριβώς. Γιατί το σύστημα ελέγχει ανά μήνα και όχι ανα μέρα. Οπότε ουσιαστικά κερδίζεις κάποιες μέρες σε περιπτώσεις όπως η δική σου.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

Κατά τα άλλα συνέχισε να την κυκλοφορείς , έτσι κι αλλιώς οι υπηρεσίες των μέσων μεταφοράς είναι τόσο άθλιες που θα έπρεπε να σε πληρώνουν για να μπεις μέσα!!!

Ελληναρας lvl 9000 και βαλε

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kr0m είπε

σσσσ μη λες τετοια, εδω στο μπανανισταν οσοι βγαζουν καρτες ειναι κοροιδα που θα μπορουσαν να μπαινουν δωρεαν!

Τη γνώμη σου για εμένα που καθυστερώ όταν χτυπάω την κάρτα να περάσω τα πλέξιγκλας  του μετρό για να μην χωθεί κανένας από πίσω μου.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Τη γνώμη σου για εμένα που καθυστερώ όταν χτυπάω την κάρτα να περάσω τα πλέξιγκλας  του μετρό για να μην χωθεί κανένας από πίσω μου.

γνώμη για τι; lol

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Vasivouzoukos είπε

Το κανουν και σε εμενα να αργουν και τους παω τρενακι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...