airtrelomike13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα. Επειδή έχω τελειώσει λογιστικά και Χρηματοοοικονομικά, σκέφτομαι να αξιοποιήσω το πτυχίο μου με κάποιο μάστερ στα ναυτιλιακά. Μου είπαν ότι αργότερα όταν μπει κάποιος σε ναυτιλιακή εταιρεία, ξεκινάει με σχετικά καλά χρήματα, και ανεβαίνει. 8ωρο 5νθημερη βαση και σίγουρη επαγγελματική αποκατάσταση. Ποια είναι η γνώμη σας? Έχετε ακούσει ή έχετε κάποιους γνωστούς που να εργάζονται σε ναυτιλιακές εταιρείες και γενικά να είναι ευχαριστημένοι?
airtrelomike13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 33 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Eυχαριστώ αλλά από τη μια ναι μεν ξεκαθαρισα μεσα μου πραγματα, απο την αλλη μπερδευτηκα κιολας
vagos789 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 8ωρο και 5νθημερο δεν ειναι καθολου σιγουρα Γενικα ειναι καλη ιδεα,αν και η ναυτιλια δεν ειναι ο παραδεισος που φανταζονται καποιοι διαβαζοντας espresso & Ciao Θα προτεινα να επιδιωξεις να μιλησεις με καποιες εταιρειες στον κλαδο να σου πουν τη γνωμη τους για το μεταπτυχιακο,για την ακριβεια να μην κανεις τιποτα τετοιο αν δεν μιλησεις τουλαχιστον με 2 εταιρειες
AristidisZ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, vagos789 είπε Θα προτεινα να επιδιωξεις να μιλησεις με καποιες εταιρειες στον κλαδο να σου πουν τη γνωμη τους για το μεταπτυχιακο,για την ακριβεια να μην κανεις τιποτα τετοιο αν δεν μιλησεις τουλαχιστον με 2 εταιρειες Και πως θα μιλήσει με τις εταιρείες δηλαδή ;
vagos789 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 τηλεφωνα,mails,ειμαι φοιτητης γεια σας κτλ κτλ καποιοι θα διαθεσουν 5 λεπτα απο τη ζωη τους,ειδικα αν εισαι επιμονος
Ghost1978 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δύσκολο να σου απαντήσουν..ισως αν ρωτήσεις HR. Αν θέλεις να μπεις ναυτιλία κατά τη γνώμη μου αξίζει το μεταπτυχιακό. Ένα + είναι οτι πολλά τέτοια τα παρακολουθούν και άτομα που ήδη εργάζονται και ενδεχομένως μέσω γνωριμίας να σου ανοίξει μια πόρτα. Πλέον στις ναυτιλιακές λόγω του ότι έπαιζε πολύ βύσμα έχουν γίνει σφίγκες σχετικά με τις θέσεις εργασίας και παίζουν πραγματικά ρόλο τα πτυχία. Τέλος..τα ωράρια είναι ευέλικτα προς όφελος του εργοδότη, σίγουρα σε λογιστήριο είναι πιο χαλαρά αλλά το 10ωρο συνήθως όλοι το χτυπούν. Έχετε υπόψιν σας ότι ναυτιλιακή δεν είναι πανάκεια...υπαρχει το παρεμφερές ΤΑΝΠΥ που έχει να κανει με ναυτικά πρακτορεία ..προσφατως μπήκε ξανα σε ισχύ η σύμβαση τους που είναι από τις πιο δυνατές στη χώρα σε πολλά θέματα και το βασικό των απολαβών. Ελπίζω να βοήθησα κάπως.
donblunts Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Το λογιστήριο στις Ναυτιλιακές κάνει ζωάρα σε σχέση με τα άλλα τμήματα. Αργίες τραπεζών = έχεις πιθανότητα να μην δουλέψεις. Το ωράριο είναι fixed. Αρκεί να είσαι σωστός και καλός στην δουλειά σου ετσι.. 1
airtrelomike13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Κάποιος που να εχει δουλεψει ή να εχει γνωστο να δουλευει σε ναυτιλιακη ρε παιδια δεν υπαρχει? Ολοκληρο φορουμ θελω να μου λυθουν οι αποριες
ardi21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 8 ωρο σε Ναυτιλιακη απλα το ξεχνας. Ειναι πιο σπανιο και απο λευκο λιονταρι.
AristidisZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, ardi21 είπε 8 ωρο σε Ναυτιλιακη απλα το ξεχνας. Ειναι πιο σπανιο και απο λευκο λιονταρι. Δεν ισχύει αυτό που λες Σε τμήματα τύπου operations, technical κλπ όντως δεν παίζει σχεδόν ποτέ 8ωρο, σε λογιστήρια κλπ ξέρω πολύ κόσμο που δουλεύει κανονικότατα 8ωρο 14 ώρες πριν, airtrelomike13 είπε Κάποιος που να εχει δουλεψει ή να εχει γνωστο να δουλευει σε ναυτιλιακη ρε παιδια δεν υπαρχει? Ολοκληρο φορουμ θελω να μου λυθουν οι αποριες Τι απορίες έχεις δηλαδή
ardi21 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δεν ισχύει αυτό που λες Σε τμήματα τύπου operations, technical κλπ όντως δεν παίζει σχεδόν ποτέ 8ωρο, σε λογιστήρια κλπ ξέρω πολύ κόσμο που δουλεύει κανονικότατα 8ωρο Συγκεκριμενα για λογιστηριο οντως δεν ξερω, γιατι δεν εχω καποιο γνωστο. Οποτε για να το λες κατι θα ξερεις. Αλλα και παλι ο φιλος να μην θεωρει δεδομενο το 8ωρο, ακομα και σε αυτο το τμημα. Μαλλον 50-50 ειναι η κατασταση. Σε ολα τα υπολοιπα τμηματα δεν εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου 8ωρο. Οχι μονο τωρα λογω κρισης, αλλα απο παντα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από ardi21
AristidisZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, ardi21 είπε Συγκεκριμενα για λογιστηριο οντως δεν ξερω, γιατι δεν εχω καποιο γνωστο. Οποτε για να το λες κατι θα ξερεις. Αλλα και παλι ο φιλος να μην θεωρει δεδομενο το 8ωρο, ακομα και σε αυτο το τμημα. Μαλλον 50-50 ειναι η κατασταση. Σε ολα τα υπολοιπα τμηματα δεν εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου 8ωρο. Οχι μονο τωρα λογω κρισης, αλλα απο παντα. Υπάρχουν διαφορές από εταιρίες σε εταιρίες, αλλά ας μην αναλωθούμε σε τέτοιες λεπτομέρειες Για κάποιον που ρωτάει γενικά τι παίζει στον χώρο, όπως σωστά λες, καλό είναι να έχει κατά νου ότι γενικώς το 8ωρο δεν "παίζει"
airtrelomike13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ εχω τελειώσει Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά. Σαφώς και κανείς δεν μου εγγυείται ότι θα μπω στο λογιστήριο κατεύθειαν. Λογικα αν καταφέρω να μπω σε ναυτιλιακή, θα περάσω από όλα τα τμήματα μέχρι να φτάσω στο λογιστήριο. Το ερωτημά μου είναι ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά όταν δουλεύεις σε μια ναυτιλιακή εταιρεία? Δε μπορεί να είναι όλα τόσο ρόδινα όσο τα λένε. Κάτι αρνητικό θα υπάρχει
donblunts Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Στις 1/2/2019 στις 1:14 ΜΜ, airtrelomike13 είπε Εγώ εχω τελειώσει Λογιστικά και Χρηματοοικονομικά. Σαφώς και κανείς δεν μου εγγυείται ότι θα μπω στο λογιστήριο κατεύθειαν. Λογικα αν καταφέρω να μπω σε ναυτιλιακή, θα περάσω από όλα τα τμήματα μέχρι να φτάσω στο λογιστήριο. Το ερωτημά μου είναι ποια είναι τα θετικά και τα αρνητικά όταν δουλεύεις σε μια ναυτιλιακή εταιρεία? Δε μπορεί να είναι όλα τόσο ρόδινα όσο τα λένε. Κάτι αρνητικό θα υπάρχει Ποιος σου είπε οτι θα περάσεις απο όλα τα τμήματα μέχρι να πας στο λογιστήριο; Λάθος. Το λογιστήριο είναι ένα, απο κει και πέρα ανάλογα το μέγεθος της εταιρίας αναλαμβάνεις και διαφορετικά duties. Στο dpt του λογιστηρίου πάντα. 8-9 ώρες θα δουλεύεις fixed. Τα λεφτά στην ώρα τους (στην πλειοψηφία των εταιριών) Κυριλέ περιβάλλον, δεν έχεις τρεχάματα. Σε σχέση ας πούμε με τον ΙΤ. Τώρα στα αρνητικά, εφόσον διαχειρίζεσαι φράγκα, πάντα θα υπάρχει άγχος - και πίεση απ'τους απο πάνω - ίσως και απο τον πλοιοκτήτη. Ο γενικός κανόνας πάντως, είναι ένας. Κάνε σωστά τη δουλειά σου και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Μόνο τις κλίκες, και τα χοντρά βύσματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα