Plapoutas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Arkin είπε Μιας και ασχολουμαι 9 χρονια με custom roms εχοντας αλλαξει πανω απο 100 ποτε δεν ειχα ουτε ενα θεμα πουθενα. Παντα permission manager και ξερω ακριβως τι γινεται. Οι εταιριες ειναι απειρως χειροτερες μιας και βγαζουν λεφτα απο σενα. Ενας dev custom rom απλα το κανει για το μερακι του δεν εχει να κερδισει τιποτα και προφανως ειναι πολυ πιο αξιοπιστος απο τις σαπιες εταιριες. Εφτιαχνα παλιοτερα και εγω custom roms για ενα huawei κινητο και την ειχα καθαρη ουτε με μπηκε στο μυαλο να κλεψω δεδομενα. Εσύ την είχες καθαρή, δεν μπορείς να γνωρίζεις τι έχει βάλει ο Developer μέσα στην ROM του. Το ότι εσύ δεν είδες τίποτα δεν πάει να πει ότι ο Developer δεν έχει βάλει τίποτα μέσα στην ROM. Πέρα από LineageOS δεν θα εμπιστευόμουν άλλους Custom ROM Devs. 5
Arkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Plapoutas είπε Εσύ την είχες καθαρή, δεν μπορείς να γνωρίζεις τι έχει βάλει ο Developer μέσα στην ROM του. Το ότι εσύ δεν είδες τίποτα δεν πάει να πει ότι ο Developer δεν έχει βάλει τίποτα μέσα στην ROM. Πέρα από LineageOS δεν θα εμπιστευόμουν άλλους Custom ROM Devs. Κοιτα οταν καποιος ειναι χρονια στο xda με χιλιαδες ποστ και roms τοτε τον εμπιστευομαι με κλειστα ματια. Δεν εχει λογο να παρει κατι απο μενα. Απλος ανθρωπος ειναι οχι αχορταγη εταιρια. Lineage os resurrection aosp extended magma ειναι μερικες rom που εμπιστευομαι απολυτα. Την google οχι δεν την εμπιστευομαι καθολου. 2
PillShovel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 billdane, δεν ειμαι average χρηστης να ανηκω σε οικογενειες και σε οικοσυστηματα. Οποτε, κλαιν τι κανει το fb η γκουγκλ η απλ. 2
Istros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, JcD είπε Έχει μπλεχτεί το σύμπαν. Η σάρα κατασκόπευε την μάρα και όλες μαζί το κακό συναπάντημα! Γύρω γύρω όλοι και στη μέση οι χρήστες.Ο εισαγγελέας που είναι? 1 2
JcD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Istros είπε Γύρω γύρω όλοι και στη μέση οι χρήστες.Ο εισαγγελέας που είναι? Η δικαιοσύνη είναι τυφλή, δεν βλέπει ιδιαιτέρως δε στις περιπτώσεις που εμπλέκονται εταιρίες αυτών των μεγεθών! 1 1
coffeex Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Με βάση αυτό η Google τουλάχιστον ήταν ειλικρινής για το τι έκανε η εφαργογή της.... 1
Vasilisxd Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Τι γινεται ρε παιδια τοσο τρυπιο ειναι τελικα το ios? Χαθηκε η ουτοπια των iphone χρηστων. Καιρος ηταν εδω που τα λεμε. Τι σχέση μπορεί να έχει το πιστοποιητικό (Certificate) που δίνει σε μια εταιρία για ανάπτυξη εφαρμογών και το ότι αυτή η εταιρία παραβιάζει την συμφωνία και χρησιμοποιεί το πιστοποιητικό εκτος εταιρίας με το αν είναι τρύπιο το iOS ? Καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ? 2 1
NotAliki177 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) iOS ασφάλεια... από τα lidl. Εγκατάσταση εφαρμογών εκτός apple store έτσι απλά. ps: το testflight πρέπει να καταργηθεί. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από NotAliki177 2
tsakfot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Arkin είπε Μιας και ασχολουμαι 9 χρονια με custom roms εχοντας αλλαξει πανω απο 100 ποτε δεν ειχα ουτε ενα θεμα πουθενα. Παντα permission manager και ξερω ακριβως τι γινεται. Οι εταιριες ειναι απειρως χειροτερες μιας και βγαζουν λεφτα απο σενα. Ενας dev custom rom απλα το κανει για το μερακι του δεν εχει να κερδισει τιποτα και προφανως ειναι πολυ πιο αξιοπιστος απο τις σαπιες εταιριες. Εφτιαχνα παλιοτερα και εγω custom roms για ενα huawei κινητο και την ειχα καθαρη ουτε με μπηκε στο μυαλο να κλεψω δεδομενα. Και είσαι σίγουρος ότι στα τόσα χρόνια ο κωδικός του gmail-yahoo σου etc. δεν κυκλοφορεί σε κάτι λιστούλες που πουλιούνται κατά καιρούς σε ρώσικα γνωστά-άγνωστα hacking sites? Θα κρατούσα επιφυλάξεις καθότι έχουν πέσει στα χέρια μου τέτοια αρχειάκια και δεν χωράει ο νου σου τι kinder-εκπλήξεις παίζουν 1
newton91 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, billdanos είπε Νομίζεις πως χρησιμοποιώ μόνο apple! Αλλά και πάλι δεν μου απαντάς πως είσαι 100% σίγουρος πως οι custom roms είναι "καθαρές". Μου είπες απλά πως "δεν τις φτιάχνει πολυεθνική και αυτό μου αρκεί"... Sorry αλλά μια πολυεθνική ελέγχεται πολύ πιο εύκολα σε σχέση με μια ομάδα που "δεν την ξέρει κανείς"... Anyway! Εντάξει νομίζω θα είχε βγει στα φορα τόσα χρονια αν δεν ήταν καθαρές. Δεν ξέρω , άλλωστε δημιουργούνται για άλλο σκοπό. Θα ναι πολύ κακό αν παίζει κάτι τέτοιο στις κουστομ 1
NotAliki177 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, PillShovel said: Custom rom και καθαρισες απο αυτα τα καρκινακια, και φυσικα φειδώ στο τι αναρτήσεις κανεις στα σοσιαλ. χίλιες φορές emui με bloatware παρά custom rom από το xda. PS: μόνο αν κατεβάσεις ο ίδιος το source code από το google dev και κάνεις build την rom. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από NotAliki177
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 6 minutes ago, NotAliki177 said: iOS ασφάλεια... από τα lidl. Εγκατάσταση εφαρμογών εκτός apple store έτσι απλά. Α? 😛
tsakfot Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, NotAliki177 είπε χίλιες φορές emui με bloatware παρά custom rom από το xda.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Σιγά μην έλειπε ο Μάρτης απ' τη Σαρακοστή. :D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα