Gilmen Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μου αρεσει που τα αμερικανακια κατηγορουνε της κινεζικες εταιριες 🤑
PillShovel Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, billdanos είπε Νομίζεις πως χρησιμοποιώ μόνο apple! Αλλά και πάλι δεν μου απαντάς πως είσαι 100% σίγουρος πως οι custom roms είναι "καθαρές". Μου είπες απλά πως "δεν τις φτιάχνει πολυεθνική και αυτό μου αρκεί"... Sorry αλλά μια πολυεθνική ελέγχεται πολύ πιο εύκολα σε σχέση με μια ομάδα που "δεν την ξέρει κανείς"... Anyway! Anyway, δεν θα αντιπαρατεθω γιατι δεν λεει, και ναι την ομαδα την γνωριζεις απο τα φορα και το ποιον της τοσα χρονια ενω την πολυεθνικη οχι. Εμενα μου αρκει, σε συνδυασμό με ενα τσουρμο αλλα πραγματα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 2 minutes ago, PillShovel said: Εμενα μου αρκει, σε συνδυασμό με ενα τσουρμο αλλα πραγματα. Σκέψου πως το ίδιο μπορεί να έλεγαν και όσοι συμμετείχαν σε αυτά τα προγράμματα από το FB και την Google... 1
Istros Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Η Google κατασκόπευε χρήστες της apple?😂🤣😂 Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Istros 1 1
panagiotis54 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 εφερα μερικα συννεφα για οποιον θελει να πεσει....thx me later 2
Plapoutas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπόν να τα πάρουμε με την σειρά, σφάλμα πρώτο το έχει η Apple που επέτρεψε την παραπάνω λειτουργία να λειτουργεί σε συσκευές πελατών παρόλο που υποτίθεται ότι φτιάχτηκε μόνο για Enterprise Development χρήση. Δεύτερον, η υπηρεσία της Google δεν ανάγκασε κανένα να το εγκαταστήσει αλλά ήταν προαιρετική επιλογή για να παρέχουν δεδομένα χρήσης της συσκευής για χρήση Analytics Την ίδια επιλογή στην τελική έχεις όταν ενεργοποιείς μια οποιαδήποτε συσκευή της Apple, ένα όμορφο παράθυρο που σε ρωτάει αν θες να παρέχεις δεδομένα στην Apple για χρήση Analytics και ανάπτυξης. Το Facebook δεν το σχολιάζω γιατί αυτοί το έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν χρησιμοποιούν τα δεδομένα για ανάλυση και ανάπτυξη υπηρεσιών αλλά για κατάχρηση. ... Edit: Μου ξέφυγε το βίντεο, καλά έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο αυτοί. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Plapoutas 1
TechnoState Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 @billdanos ...ναι, αλλά δεν μας λες ποιος ελέγχει αυτούς που τις ελέγχουν (πολυεθνικές).
Super Moderators billdanos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 7 minutes ago, Plapoutas said: Λοιπόν να τα πάρουμε με την σειρά, σφάλμα πρώτο το έχει η Apple που επέτρεψε την παραπάνω λειτουργία να λειτουργεί σε συσκευές πελατών παρόλο που υποτίθεται ότι φτιάχτηκε μόνο για Enterprise Development χρήση. Δεύτερον, η υπηρεσία της Google δεν ανάγκασε κανένα να το εγκαταστήσει αλλά ήταν προαιρετική επιλογή για να παρέχουν δεδομένα χρήσης της συσκευής για χρήση Analytics Την ίδια επιλογή στην τελική έχεις όταν ενεργοποιείς μια οποιαδήποτε συσκευή της Apple, ένα όμορφο παράθυρο που σε ρωτάει αν θες να παρέχεις δεδομένα στην Apple για χρήση Analytics και ανάπτυξης. Το Facebook δεν το σχολιάζω γιατί αυτοί το έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο. Δεν χρησιμοποιούν τα δεδομένα για ανάλυση και ανάπτυξη υπηρεσιών αλλά για κατάχρηση. Sorry αλλά τα usage analytics δεν έχουν και πολύ σχέση με αυτό που έκανε το FB και η Google... 1
Plapoutas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Sorry αλλά τα usage analytics δεν έχουν και πολύ σχέση με αυτό που έκανε το FB και η Google... Touche.. έχεις δίκιο μου ξέφυγε το βίντεο. Έχουν ξεφύγει. Όπως και να έχει να κοιτάξουν να μην λειτουργεί η παραπάνω δυνατότητα sideloading εφαρμογών εκτός Enterprise. Αν δεν κάνω λάθος είχαν ήδη μια πλατφόρμα Enterprise, πως κατάφεραν να το στήσουν εκτός του Enterprise είναι όντως περίεργο. Προφανώς ξέφυγε στην ομάδα ελέγχου του AppStore, θα το έκρυψαν καλά στην εφαρμογή. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2019 από Plapoutas
Arkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Τι γινεται ρε παιδια τοσο τρυπιο ειναι τελικα το ios? Χαθηκε η ουτοπια των iphone χρηστων. Καιρος ηταν εδω που τα λεμε. 1 1
JcD Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Istros είπε Η Google κατασκόπευε χρήστες της apple? Έχει μπλεχτεί το σύμπαν. Η σάρα κατασκόπευε την μάρα και όλες μαζί το κακό συναπάντημα! 2
Plapoutas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Τι γινεται ρε παιδια τοσο τρυπιο ειναι τελικα το ios? Χαθηκε η ουτοπια των iphone χρηστων. Καιρος ηταν εδω που τα λεμε. Δεν είναι τρύπα αλλά μάλλον Bug. Δεν θα έπρεπε να λειτουργεί εκτός των εταιριών, με λίγα λόγια εκτός Enterprise συσκευών. 1
Arkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, billdanos είπε ...μιας και τις custom roms τις φτιάχνουν παρθένες & αθώες νεράιδες δίπλα στα ποταμάκια με πεταλουδίτσες να πετάνε γύρω γύρω... 😛 Μιας και ασχολουμαι 9 χρονια με custom roms εχοντας αλλαξει πανω απο 100 ποτε δεν ειχα ουτε ενα θεμα πουθενα. Παντα permission manager και ξερω ακριβως τι γινεται. Οι εταιριες ειναι απειρως χειροτερες μιας και βγαζουν λεφτα απο σενα. Ενας dev custom rom απλα το κανει για το μερακι του δεν εχει να κερδισει τιποτα και προφανως ειναι πολυ πιο αξιοπιστος απο τις σαπιες εταιριες. Εφτιαχνα παλιοτερα και εγω custom roms για ενα huawei κινητο και την ειχα καθαρη ουτε με μπηκε στο μυαλο να κλεψω δεδομενα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα