Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, eidikos33 είπε

Δε σου είπαν ποιος ήταν ο παραληπτης,δε το ελέγξες από το e banking?

Δεν είναι έμβασμα, αλλά χρέωση σε κατάστημα. Οπότε και ebanking να μπει, θα δει τα καταστήματα. 

@Unforgiven21 δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το συνεχίζεις όταν σου έχουμε πει ότι δεν θα τους βρεις εσύ. Από την ώρα που ενημέρωσες την τράπεζα, αυτή θα κινήσει διαδικασίες ώστε να τον βρει.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι εταιρειες.. Καταστηματα... 

Ρωτάω γιατιι η τράπεζα νομίζω δε θα κανει τίποτα πέρα απ το να μου επιστρέψει τα χρηματα

Επεξ/σία από Unforgiven21
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Unforgiven21 είπε

Ρωτάω γιατιι η τράπεζα νομίζω δε θα κανει τίποτα πέρα απ το να μου επιστρέψει τα χρηματα

Το σημαντικό είναι ότι θα πάρεις τα χρήματα πίσω όλα τα αλλα..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Unforgiven21 είπε

Το σημαντικό είναι ότι η τράπεζα σου επιστρέφει τα χρήματα.

Αφού άλλαξες κάρτα, όποιος είχε τα στοιχεία της, δεν μπορεί πλέον να ξανακάνει αγορά γιατί ακυρώθηκε.

Φρόντισε να μην έχει πρόσβαση κανείς στο πορτοφόλι σου και πάρει τα στοιχεία της καινούργιας και κυρίως μην έχει σημειωμένα ή "σωσμένα" στο ίντερνετ τα στοιχεία της κάρτας.

Αν έχεις π.χ. λογαριασμό paypal, άλλαξε κωδικούς και γενικά εφάρμοζε πολύ σχολαστικά όλους τους κανόνες ασφαλείας σε όλες τις online πληρωμές ή παραγγελίες.

Δημοσ.

ΟΚ, έγινε η αγορά, τα προϊόντα τι έγιναν ; 

Έγινε αποστολή ; 

Αν ναι, σε ποιον 

Τα παρέλαβε κάποιος ; 

Αν ναι, με τι όνομα στην παραγγελία ;

Μπορείς να τα βρεις αυτά για αρχή ; 

Δημοσ.

Επίσης σαν συμβουλή, οι τράπεζες εχουν την δυνατότητα να σου στέλνουν email δωρεάν κάθε φορά που γίνεται κάποια συναλλαγή, (μεταφορά - αγορά). Καλό ειναι να το ενεργοποιήσεις. 

Πειραιώς τουλάχιστον το έχει. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να τον βρεις παρα μόνο αν συμφωνήσουν απο το κατάστημα να σου δώσουν τα στοιχεία της διεύθυνσης που έβαλε για παράδοση. Αν και πιθανολογώ πως δεν θα έχει βάλει τα πραγματικά του στοιχεία εκτός και αν είναι κανα παιδάκι και αγόρασε ps4.

Ο ένοχος όμως δεν είναι εκείνος που αγόρασε με την κάρτα σου και τον οποίο πρέπει να βρεις και να τιμωρήσεις. Ο ένοχος είσαι εσύ που δεν πρόσεξες που έβαζες τα στοιχεία της κάρτας σου εξαρχής. Αν δεν έρθει κάποιος και σε ληστέψει, η κάρτα μόνο απο δική σου απροσεξία γνωστοποιείται σε τρίτους.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Unforgiven21 είπε

Μα ρε φιλε δεν εγινε σε καταστημα φυσικο.. Online προφανως εγινε.. 

Πρωτα ενημερωνεις αστυνομια...

Σε φυσικο καταστημα ζητας να δουν καμερες.

Σε  online  ζητας την διευθυνση παραλαβης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Unforgiven21 είπε

Τέλος πάντων θα δω τι θα κανω ευχαριστώ πολυ

Αν μπορείς να βάλεις ένα screenshot από τις συναλλαγές από το e banking? Γιατί είναι πολύ δύσκολο κάποιο κατάστημα από το πουθενά να σε χρέωσε δηλαδή έχουμε. 

1. Κάποιος από την οικογένεια σου μπορεί να έκανε παραγγελία χωρίς να σου πει (700 ευρώ βέβαιο παραπαει) 
  2. Άφησες την κάρτα σε κοινή θέα και σου είδαν αριθμό, ημερομηνία, όνομα και τον κωδικό πισω ο οποίος δεν χρειάζεται παρά μόνο για καταχώρηση σε paypal και άλλα σαιτ για παραγγελίες κύριος εξωτερικό. 
  3. Και τελευταίο λίγο χαζό βέβαια θα σε πιάσανε κορόιδο σε κανα σαιτ που θα πούλαγε iphone xs 1tb με 200 ευρώ το κομμάτι και είπες να πάρεις 3-4 και μετά κατάλαβες ότι σε φάγανε λάχανο χδ

ΥΓ. Όλες οι πληρωμές κιόλας απαιτούν κωδικό επιβεβαίωση με σμσ που σου στέλνει η τράπεζα. 

Επεξ/σία από LIGHT1NG
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Unforgiven21 είπε

Ευχαριστώ 

Διαβασε λίγο και το ΥΓ τώρα το θυμήθηκα αυτό... Κάποιος ή είχε δει όλη την κάρτα σου ή κάποιος δικός σου δυστυχώς. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...