elpaso1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ολα αυτα τα χρονια χρησιμοποιουσα τα αθλητικα μου παπουτσια και για τρεξιμο και για γυμναστηριο αλλα και για ολες τις καθημερινες δουλειες, περπατημα, καφε κτλ.. Τωρα θελω να παρω ενα παπουτσι αποκλειστικα για τις καθημερινες ασχολιες, εκτος τρεξιματος και γυμναστικης, και αν αργοτερα ξεκινησω παλι το τρεξιμω να παρω και ενα Ultra boost για να τρεχω! Μετα απο καποια reviews ειμαι κοντα στο να αγορασω τα Asics Gel Contend 4. Βεβαια ακομα δεν τα εχω δοκιμασει και δει απο κοντα.. Θα προτεινατε κατι καλυτερο; Σιγουρα απο εμφανιση και λογω της τιμης τους ( Τα βρισκω και με 40 ευρω! ) δεν θα ειναι και τοσο ομορφα! Αλλα νομιζω οτι η ανεση υπερτερει, και κυριως στην οδηγηση! Επισης θα προτιμουσατε καποιο αθλητικο παπουτσι ή καποιο sneaker για την δουλεια που θελω εγω;
adsl2+ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δες και αυτά εδώ https://www.skechers.gr/περπατώ με αυτά κάθε μέρα 8 χιλιόμετρα , 1
elpaso1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Τα δοκιμασα σημερα, αρκετα βολικα, οποτε και θα τα αγορασω! Βεβαια μελλοντικα θα παρω και τα ultra boost που επισης δοκιμασα σημερα, αλλα θα τα εχω μονο για τρεξιμο!
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Στις 1/2/2019 στις 6:02 ΠΜ, adsl2+ είπε Δες και αυτά εδώ https://www.skechers.gr/περπατώ με αυτά κάθε μέρα 8 χιλιόμετρα , Εντυπωσιακή τιμή για τις τεχνολογίες που προσφέρουν! 1
skiabox Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Στις 31/1/2019 στις 5:57 ΜΜ, elpaso1 είπε Ολα αυτα τα χρονια χρησιμοποιουσα τα αθλητικα μου παπουτσια και για τρεξιμο και για γυμναστηριο αλλα και για ολες τις καθημερινες δουλειες, περπατημα, καφε κτλ.. Τωρα θελω να παρω ενα παπουτσι αποκλειστικα για τις καθημερινες ασχολιες, εκτος τρεξιματος και γυμναστικης, και αν αργοτερα ξεκινησω παλι το τρεξιμω να παρω και ενα Ultra boost για να τρεχω! Μετα απο καποια reviews ειμαι κοντα στο να αγορασω τα Asics Gel Contend 4. Βεβαια ακομα δεν τα εχω δοκιμασει και δει απο κοντα.. Θα προτεινατε κατι καλυτερο; Σιγουρα απο εμφανιση και λογω της τιμης τους ( Τα βρισκω και με 40 ευρω! ) δεν θα ειναι και τοσο ομορφα! Αλλα νομιζω οτι η ανεση υπερτερει, και κυριως στην οδηγηση! Επισης θα προτιμουσατε καποιο αθλητικο παπουτσι ή καποιο sneaker για την δουλεια που θελω εγω; Με 40 ευρώ αντικραδασμικά; Πως γίνεται αυτό; Τα έχει δοκιμάσει κάποιος να μας πει;
elpaso1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Η παραγγελια εγινε. Με 39.84 θα παρω παπουτσακια value for money!! Απλα δεν ειναι και τοσο ομορφα, αλλα μη τα θελουμε και ολα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα