Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια ! Εχω ενα κλασσικο πιανο σε αγγελια και ενδιαφερθηκε καποιος αλλοδαπος , στην συζητηση μου ζητησε φωτογραφιες και εστειλε το mail του 

Του απαντησα οτι για να γινει συναλλαγη θα πρεπει να εχει εναν ανθρωπο εδω στην Ελλαδα να λειτουργησει για την συναλλαγη 

Αλλιως να μου στειλει εμβασμα 

Με ρωτησε εαν εχω paypal για να καταθεσει τα χρηματα  και μου ζητησε να του στειλω τα παρακατω 

Name:
PayPal Email:
Cell Phone No:
Address for the pickup:

Have a nice day.
WhatsApp
+15714426926

Thanks i'm interested in buying, Whats your asking price If possible send the recent pics.?

Πως θα διασφαλισω τον λογαριασμο μου , να του δωσω το mail και το ονομα μου στο Paypal ?

•  
Επεξ/σία από foivous
Δημοσ.

βρε παιδια σας ρωτησα εαν διασφαλιζομαι να του δωσω το ονομα μου και το mail μου στο Paypal 

Αυτος μου ειπε οτι θα μου βαλει τα χρηματα που ζητω και τα μεταφορικα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, foivous είπε

με το συμπαθειο , δεν ειμαι αγγλομαθης 

Σου απαντήσαμε και ρωτάς ξανα και ξανα    ******ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ****** τωρα αν ρωτας για να πείσεις τον εαυτο σου οτι δεν ειναι οκ

• Confused 1
Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να επιτιθεσαι φιλε μου , ρωτησα εαν με τα στοιχεια μου μπορει να κανει κατι 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, foivous είπε

με το συμπαθειο , δεν ειμαι αγγλομαθης 

Σορρυ. Με λιγα λογια, μην το κανεις, ειναι απατη.

Σκεψου το, ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως όταν έκανα συναλλαγή μέσω paypal με άγνωστο απο το εξωτερικό, του έδωσα τα στοιχεία μου, μου κατέθεσε τα χρήματα και μετά του έστειλα το εμπόρευμα χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...