Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχετε εμπειριες απο αστεια και περιεργα περιστατικα με γιατρους ? θα εχει πλακα να πουμε τιποτα ιστοριες

Πηγα το πρωι να κανω ενα σφραγισμα σε εναν γνωστο μου οδοντιατρο... πες το λογω βαρεμαρας, λογω οτι ειχε  ραντεβου σε λιγακι παλι ηθελε να κανουμε το σφραγισμα χωρις αναισθητικο (!!!!)... λεω οκ... με το που βαζει το τροχακι ξεκιναω εγω να τρανταζομαι ολοκληρος 2 μετρα στην καρεκλα και λεω ξεχασε τα τα ψοφια θελω αναισθησια..

και "νευριαζει" και μου λεει μα καλα θες να περιμενουμε τωρα μιση ωρα να πρηστεις για λιγο πονο?? ελεος!!

και μου καθιζει 2 ενεσεις (ζωαρα μια χαρα μετα) το θεμα ειναι οτι 20 λεπτα μεχρι να πρηστω καθοταν απεναντι μου στο καρεκλακι το κοντο που εχουν με την μασκα και τα χερια στην μεση χωρις να μιλαει κοιτωντας με ετσι ωστε να νοιωσω """"""τυψεις"""""" που πονουσα απο το τροχακι και οτι αλλο σκαλιζε εκει...

θα με ξαναδει συντομα :P

εσεις? εμπειριες?

• Sad 1
Δημοσ.

Εμενα μου εκανε μικροεπεμβαση με τοπικη,  και με ειπε αδερφη.

Τιναχτηκα. Γουρλωσα τα ματια μου και τον κυτταξα αγρια.

Σορρυ μου λεει, φωναξα στην νοσοκομα να ερθει, οχι σε σενα.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Εμενα μου εκανε μικροεπεμβαση με τοπικη,  και με ειπε αδερφη.

Τιναχτηκα. Γουρλωσα τα ματια μου και τον κυτταξα αγρια.

Σορρυ μου λεει, φωναξα στην νοσοκομα να ερθει, οχι σε σενα.

πως εγινε ομως? το ηθελε να το πει?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, opcorsa είπε

πως εγινε ομως? το ηθελε να το πει?

Δεν ξερω αν ηταν κλασικο επαγγελματικο αστειο η του βγηκε ετσι...αλλα μετα ξαναφωναξε αδελφηηηη δυνατα και ζητησε ενα χειρουργικο εργαλειο. 

Δημοσ.

και για να ευθυμησουμε

-Ποιά η διαφορά μεταξύ γιατρών και οδοντιάτρων;
-Οι γιατροί ξέρουν ότι δεν είναι οδοντίατροι.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ δεν αφήνω να αγγίξουν τα δόντια μου χωρίς αναισθητικό αν είναι για σφράγισμα η τίποτα παρόμοιο.

Άσε ρε,σε ακουμπάει λιγο με αυτή την μαλακια το σκαλιστηρι το μεταλλικό και καλά να δει και  πεταγεσε μέχρι το ταβάνι 😋😋😂😂

• Like 1
Δημοσ.

Και σε μένα πρόσφατα έχει κάνει σφράγισμα χωρίς αναισθησία. Η αίσθηση του τροχού είναι η χειρότερη.

Άλλο ένα γελοίο περιστατικό ήταν πριν λίγα χρόνια που είχα πάει την αδερφή μου στο κέντρο υγείας αργά τη νύχτα, ο γιατρός που εφημέρευε κυνηγούσε να σκοτώσει ένα ποντίκι με μια σκούπα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε οδοντίατρό, πάω να αλλάξω το σφράγισμα από μαύρο σε λευκό.

Κοιτάει το δόντι, λέει μια χαρά, κάνει αναισθησία, πετάγεται μια βόλτα σε μια δουλειά, έρχεται, το ανοίγει, το καθαρίζει και μου λέει, είναι αρκετά βαθύ, θα το ξανακάνω μαύρο :P

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταιο σφραγισμα που αλλαξα (πολυ βαθυ) εκανα απειρες ενεσεις γιατι δεν επιανε τιποτα

Μετα ημουνα μουδιασμενος για κανα μηνα

Δημοσ.

Και εγώ που πήγα πριν κάτι μέρες αργά το απόγευμα στον οδοντίατρο, δεν ξέρω λόγω μάλλον τρομερής υπερέντασης υπέθεσα εγώ από την δουλειά με έπιασε η τέταρτη ένεση και η ώρα είχε πάει κάπου 10 το βράδυ και ο γιατρός όλο κοίταγε το ρολόι. Ήθελα να γελάσω και δεν μπορούσα 😂😂

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...