Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους ..θελησα να παραγγειλω ενα αντικειμενο απο ελληνικο pet shop και αφου εβαλα ολα τα στοιχεια της πιστωτικης καρτας και πατησα υποβολη μου βγαζει το εξης μηνυμα: η συναλλαγη σας δεν μπορει να ολοκληρωθει περαστε απο ενα καταστημα της τραπεζας μας το ιδιο ξαναεκανε οταν δοκιμασα κ με αλλη καρτα της εθνικης.τι μπορει να φταει; αυριο θα περασω κ απο την τραπεζα εννοειτε.. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, melaxrini21 είπε

καλησπερα σε ολους ..θελησα να παραγγειλω ενα αντικειμενο απο ελληνικο pet shop και αφου εβαλα ολα τα στοιχεια της πιστωτικης καρτας και πατησα υποβολη μου βγαζει το εξης μηνυμα: η συναλλαγη σας δεν μπορει να ολοκληρωθει περαστε απο ενα καταστημα της τραπεζας μας το ιδιο ξαναεκανε οταν δοκιμασα κ με αλλη καρτα της εθνικης.τι μπορει να φταει; αυριο θα περασω κ απο την τραπεζα εννοειτε.. 

Μηπως σου ζητησαν να πας για ανανεωση - επιβεβαιωση στοιχειων και δεν εχεις παει; Η μηπως σου κλειδωσε καποια στιγμη η καρτα για online αγορες και δεν μιλησες με την υποστηριξη τους;

Δημοσ.

οχι δεν εχει γινει κατι τετοιο γιατι δοκιμασα κ με την καρτα του αδερφου μου και εκανε το ιδιο πραγμα! ανυπομονω να δω αυριο τι θα μ πουνε στην τραπεζα

Δημοσ.

Η χειρότερη τράπεζα είναι, έχω δει και συναλλαγές online  και να τις χρεώνει διπλές, άσε που οι υπάλληλοι δεν έχουν γνώσεις.

Πάρε κρύπτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...