Rafahl1111 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Για σας είμαι 17 χρονών και μου αρέσει πολύ ο προγραμματισμός και γενικά ότι έχει να κάνει με pc , έχω αρχίσει να βλέπω βιντεάκια στο yt σχετικά με τον προγραμματισμό και άλλα βοηθήματα με την γλώσσα c++ φυσικά σε πολύ μικρό επίπεδο. Τέλος πάντων να μην τα πολυλογώ θα ήθελα πολύ να το σπουδάσω και να το κάνω δουλεία απλός με ανησυχεί κάτι που δεν μπόρεσα να βρω μια σταθερή απάντηση ουτε εδώ ουτε σε κανένα άλλο forum....Οι προγραμματιστές έχουν ζωή? Ή είναι κολλημένοι σε μια οθόνη όλοι μέρα κάθε μέρα? Σας παρακαλώ απαντήστε σοβαρά.
katz Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Τι εννοεις ολη μερα. 8 ωρες ειναι η δουλεια μετα κανε οτι θες 1
tsipakis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 μια χαρα ειμαστε με παραπανω απο 8 ωρες αναλογα που και πως δουλευεις 1
Dinos_12345 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μου αρέσουν οι υπολογιστές != Μου αρέσει ο προγραμματισμός/θέλω να γίνω προγραμματιστής. Σκέψου καλά που μπαίνεις. Κατά τα άλλα, μια χαρά ζωή έχουμε. 2
ZauZ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, Rafahl1111 είπε Οι προγραμματιστές έχουν ζωή? Ή είναι κολλημένοι σε μια οθόνη όλοι μέρα κάθε μέρα? Και εγώ γιατί σας γράφω από ένα μπουντρούμι στο 18ο υπόγειο και έχω να δω το φως του ήλιου 62 ημέρες ; Πέρα από τη πλάκα, προγραμματιστής είπες, όχι αστροναύτης σε αποστολή. 1
tsofras Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μια χαρά ζωή έχουν, και εγώ από τα 14 ασχολούμαι , είμαι 35 με 2 παιδάκια , με τις βόλτες μας και από όλα. Απλά εκτός από το κλασσικό 8ωρο , αν εξαιρέσεις ότι θέλει γενικά διάβασμα μία ζωή η συγκεκριμένη δουλειά για να γίνεσαι καλύτερος , αν είναι αγάπη για το αντικείμενο θα σου τρώει περισσότερο από το 8ωρο εργασίας γιατί πρώτα θα είναι χόμπι και μετά δουλειά. Απλά επειδή μετά από κάποιο καιρό συνήθως καταλήγεις να μην κάνεις τόσο ενδιαφέροντα πράγματα στη δουλειά ασχολείσαι τελικά και στο σπίτι με αυτά που σε ενδιαφέρουν. Όλα τα παραπάνω εφόσον το αγαπάς και δεν το κάνεις μόνο για οικονομικές απολαβές. Ούτε αυτό είναι κακό , εκεί απλά υπολογίζεις το 8ωρο σου και τίποτα παραπάνω. Καλή τύχη σου εύχομαι σε ότι και αν κάνεις στη ζωή σου και να προσπαθήσεις να κάνεις αυτό που αγαπάς άσχετα με το τι σου λένε οι άλλοι. 1 2
Rafahl1111 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Παιδιά πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας με έκαναν να αισθάνομαι πολύ πιο "άνετα" για το μέλλον. 2
flienky Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Μια χαρά ζωη εχουν. Και αυτοι που δεν εχουν, δεν εχουν επειδη το βλεπουν σαν χομπυ και τους αρέσει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Τι ζωή θα κάνεις, εσύ την επιλέγεις, όπως και τι θα σπουδάσεις.... κοίτα το μέλλον σου που είναι συναρπαστικό ..... the future is now, old man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα