Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4 ώρες πριν, papoys1 είπε

Από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει τίποτε και είσαι σίγουρος 100% απλά αρνείσαι να σου κάνουν έλεγχο ή να βγάλεις τα πράγματα από τις τσέπες σου λέγοντας ότι θα το κάνεις  μόνο αν καλέσουν την αστυνομία. Αν αρνηθούν και επιμένουν να σε ψάξουν απλά την καλείς εσύ ζητάς και τους δίνεις τηλεφωνικά και το όνομα του υπάλληλου και τους λες πως δεν φεύγεις αν δεν έρθουν και ότι φοβάσαι επειδή είσαι μόνος με πολλούς εναντίον σου.

Όταν έρθει η Αστυνομία δεν μπορεί και αυτή να σου κάνει σωματική έρευνα αν δεν σου ανακοινώσει την αιτία.Αν ο υπάλληλος πει ότι θα κάνει μήνυση για κλοπή (δεν μπορούμε με υποθέσεις και επειδή δεν μας αρέσει η φάτσα κάποιου να τον ψάχνουμε)  τότε και μόνο τότε επιτρέπεις στον Αστυνομικό να σου κάνει έρευνα και στη συνέχεια αφού δεν βρεθεί τίποτε πάνω σου του λες ότι θέλεις και εσύ να υποβάλλεις μήνυση εναντίον των συγκεκριμένων που σε κατηγόρησαν για ψευδή καταμήνυση , συκοφαντική δυσφήμηση κ.λ.π. φωνάζεις ένα δικηγόρο λέγοντάς του στο τηλέφωνο το περιστατικό και καθαρά μισά μισά ότι βγάλουμε (σιγά βέβαια μην σε ακούνε και οι άλλοι):D

Να είσαι σίγουρος ότι από τη στιγμή που είσαι καθαρός αν ακολουθήσεις αυτή την τακτική κάπου θα σταματήσουν γιατί αυτοί ξέρουν ποιες είναι οι συνέπειες όταν κατηγορούν και συκοφαντούν κάποιο αθώο.Και κάτι άλλο κανείς δεν μπορεί να σου απαγορεύσει την είσοδο στο κατάστημα.

'Εγραψα σεντόνι για κάποιους που δε γνωρίζουν,  γιατί μου έλεγε σκηνικό το τι τράβηξε κάποιος φίλος που δεν είχε κάνει τίποτε τον έκαναν ρεζίλι των σκυλιών κάτι σεκιουριτάδες μπροστά στην υποδοχή s/m τραβώντας τον και ψάχνοντας προκλητικά τα πράγματά του αλλά δεν ήξερε τα δικαιώματά του.

Edit. Και αν είσαι αθώος ποτέ δεν πας σε πίσω δωματιάκια.Δεν φεύγεις με τίποτε από το διάδρομο και την υποδοχή βάζοντας ακόμη και φωνές για βοήθεια από τον κόσμο και φυσικά δεν τους επιτρέπεις να σε ακουμπήσουν γιατί μπορεί ακόμη και να σου βάλουν στην τσέπη κάτι.Τους κρατάς σε απόσταση φωνάζοντας μη με ακουμπάτε και κάνεις τα παραπάνω.

Από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει κάτι, κανεις αυτό που σου ζητάει και σε ένα λεπτό έχει λυθεί η παρεξήγηση και σου ζητάει συγγνώμη εκτός αν έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σου να κανεις όλη αυτή την παράσταση λες και σου φόρτωσαν ναρκωτικά στο αεροδρόμιο 😛  

Μπορεί να τον είδε στην κάμερα να βάζει το κινητό στην τσέπη του και να το παρερμήνευσε. 

Προσωπικά θεωρώ ότι το σουπερμάρκετ μου τρώει αρκετό ελεύθερο χρόνο κάθε Σάββατο για να θέλω να περάσω παραπάνω χρόνο εκεί μέσα 😛

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστό και αυτό δε νομίζω ότι ταλαίπωρα παιδιά που κάνουν αυτή τη κολοδουλεια από ανάγκη να σε έχουν βάλει στο μάτι :P .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 2
Δημοσ.

καλα ολα αυτα, οταν ο αλλος ομως δεν εχει βρει τιποτα πανω του -αρα τον ταλαιπωρησε χωρις λογο- και εχει το θρασος να του πει "να μη ξαναπατησει" τοτε τα θελει ο κωλος του

• Like 5
Δημοσ.

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Η security που μου είπε να δει τις τσέπες μού. Μου είπε να πάω μαζί τις στην αποθήκη. Προφανος για να μην κάνω φασαρία μπροστά στον Κόσμο. "Μετα που βγήκαμε απο την αποθήκη και ξανα πηγα στο κατάστημά άρχισα να φωνάζω οτι με κατηγωρησαν οτι έκλεψα. Ενω είχε γυρίσει το μισό μαγαζι και μάς κοίταζε μου λεει μην φωνάζετε.😀"  αφού την ακολούθησα λοιπόν στην αρχή και όταν δεν είδε τπτ πάνω μου. Μου λέει  Μπορεί να το πέταξες μέσα στο μαγαζί η να το έχεις βάλει σε σημείο που να μην επιτρέπεται να δω.. πήγα και σήμερα το πρωί και βρήκα τον υπεύθυνο και του ζήτησα να δω το βίντεο. Μ λέει δεν επιτρέπεται μόνο αν κάνω μήνυση. Λεω θα τα πούμε απόγευμα πάλι. Το κατάστημα είναι το καινούριο lidl στην Καλλιθέα. Δεν πήγαινα που δεν πήγαινα συχνά στα lidl μόνο για καμία προσφορά. Τώρα θα πηγαίνω μόνο για παράπονα. Οι security που ήταν εχθές το βράδυ ήταν και σήμερα το πρωί. Φάνηκαν να ψιλονησταζουν και με οχι αρκετή όρεξη. Καλά πάμε 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοιξαν καινουριο καταστημα και νομιζουν οτι ολοι θα τρεξουν να τους κλεψουν ελεος...

Διαβαστε καλα τα δικαιωματα σας γτ απο το πουθενα μπορει να βρεθειτε μπλεγμενοι.

Και μιας και μενω κοντα θα κανω μια βολτα να τους τρολαρω λιγο γτ νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο.

Επεξ/σία από Menelaos83
  • Like 1
Δημοσ.

Κάνε τους τον βίο αβίωτο. Πάρε πράγματα και πήγαινε τα συνέχεια για αλλαγή μέχρι να απελπιστούν. Αν πιστεύεις βέβαια ότι το έκαναν επίτηδες να σε προσβάλουν και όχι κανένας βλάκας φοβητσιάρης που από χαζομάρα νόμισε ότι κάτι έκλεψες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Στον ts προτεινω συμβουλες σε τετοια θεματα να μν παιρνει και πολυ σοβαρα απο εδω μεσα γτ ισως μπλεξει πραγματικα χωρις να το θελει.

Γιατί τι κακό έχουν αυτά που έγραψε ο @papoys1 ? Τα θεωρώ ολόσωστα και παρόλο που δεν μου έχει τύχει, θα έκανα ακριβώς αυτά. Και μάλιστα θα τους προειδοποιούσα οτι εφόσον καλέσω την αστυνομία και δουν το λάθος τους, θα υποβληθεί μήνυση

54 λεπτά πριν, Mansora είπε

Από τη στιγμή που δεν έχεις κάνει κάτι, κανεις αυτό που σου ζητάει και σε ένα λεπτό έχει λυθεί η παρεξήγηση και σου ζητάει συγγνώμη εκτός αν έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο στη διάθεση σου να κανεις όλη αυτή την παράσταση λες και σου φόρτωσαν ναρκωτικά στο αεροδρόμιο 😛  

Μπορεί να τον είδε στην κάμερα να βάζει το κινητό στην τσέπη του και να το παρερμήνευσε. 

Προσωπικά θεωρώ ότι το σουπερμάρκετ μου τρώει αρκετό ελεύθερο χρόνο κάθε Σάββατο για να θέλω να περάσω παραπάνω χρόνο εκεί μέσα 😛

Έχεις κάποιο δίκιο σ'αυτό αλλά προσωπικά δεν θα μου άρεσε καθόλου να με κάνουν ρεζίλι μέσα σε κόσμο! Πόσο μάλλον άδικα. Δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Stamer είπε

Γιατί τι κακό έχουν αυτά που έγραψε ο @papoys1 ? Τα θεωρώ ολόσωστα και παρόλο που δεν μου έχει τύχει, θα έκανα ακριβώς αυτά. Και μάλιστα θα τους προειδοποιούσα οτι εφόσον καλέσω την αστυνομία και δουν το λάθος τους, θα υποβληθεί μήνυση

Γιατι οσο καλοπροαιρετα και να τα εγραψε δεν ισχύουν ακριβως ετσι και μπορει να βγεις κουρεμενος στο τελος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, txcellas είπε

Γιατι οσο καλοπροαιρετα και να τα εγραψε δεν ισχύουν ακριβως ετσι και μπορει να βγεις κουρεμενος στο τελος.

Δηλαδή θα τον κάνουν ντα οι μπράβοι του lidl ή θα του φυτέψουν κάνα κιλό ζουζού στο μπουφάν χωρίς να το πάρει χαμπάρι ; 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, txcellas είπε

Αν δεν έχεις τη φωλιά σου λερωμένη δεν παθαίνεις τίποτα. Αυτό μας έλειπε να βρούμε και τον μπελά μας επειδή κάποιου του φάνηκε κάτι

Δημοσ.

Η διαδικασια ειναι απλη και την εχω κανει στο Praktiker στην Πειραιως πριν πολλα χρονια...

Αρνησε να σε ψαξουν αλλα και να σε πλησιασουν στο 1μ (μπορει να σου βαλουν τιποτα αυτοι στην τσεπη ή να το ριξουν κατω στα ποδια σου και να πουν οτι ο εριξες εσυ) μεχρι να ερθει η αστυνομια..

Οταν ερθει η αστυνομια τους αφηνεις να σε ψαξουν και αφου δεν βρουν τιποτα υποβαλεις επι τοπου μυνησεις και πατε παρεακι στο τμημα....

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Stamer είπε

Έχεις κάποιο δίκιο σ'αυτό αλλά προσωπικά δεν θα μου άρεσε καθόλου να με κάνουν ρεζίλι μέσα σε κόσμο! Πόσο μάλλον άδικα. Δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι αυτό.

Δουλεύω περίπου 80-90 ώρες την εβδομάδα σε γραφείο και σπίτι με 2 τηλέφωνα προέκταση του χεριού μου και θεωρώ τον χρόνο μου ειδικά τον ελεύθερο πολύτιμο για να ασχοληθώ παραπάνω. Ούτε με ενδιαφέρει τι μπορεί να νομίζει ο κόσμος που δεν ξέρω  ούτε σκοπεύω να εξαντλήσω την αυστηρότητα μου σε έναν security που δουλεύει για ψίχουλα. 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...