Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mansora είπε

Δουλεύω περίπου 80-90 ώρες την εβδομάδα σε γραφείο και σπίτι με 2 τηλέφωνα προέκταση του χεριού μου και θεωρώ τον χρόνο μου ειδικά τον ελεύθερο πολύτιμο για να ασχοληθώ παραπάνω. Ούτε με ενδιαφέρει τι μπορεί να νομίζει ο κόσμος που δεν ξέρω  ούτε σκοπεύω να εξαντλήσω την αυστηρότητα μου σε έναν security που δουλεύει για ψίχουλα. 

Ε καλά εσύ έχεις άλλα προβλήματα τότε! sorry... :P

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Dj_ilias είπε

Καλημέρα. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Η security που μου είπε να δει τις τσέπες μού. Μου είπε να πάω μαζί τις στην αποθήκη. Προφανος για να μην κάνω φασαρία μπροστά στον Κόσμο. "Μετα που βγήκαμε απο την αποθήκη και ξανα πηγα στο κατάστημά άρχισα να φωνάζω οτι με κατηγωρησαν οτι έκλεψα. Ενω είχε γυρίσει το μισό μαγαζι και μάς κοίταζε μου λεει μην φωνάζετε.😀"  αφού την ακολούθησα λοιπόν στην αρχή και όταν δεν είδε τπτ πάνω μου. Μου λέει  Μπορεί να το πέταξες μέσα στο μαγαζί η να το έχεις βάλει σε σημείο που να μην επιτρέπεται να δω.. πήγα και σήμερα το πρωί και βρήκα τον υπεύθυνο και του ζήτησα να δω το βίντεο. Μ λέει δεν επιτρέπεται μόνο αν κάνω μήνυση. Λεω θα τα πούμε απόγευμα πάλι. Το κατάστημα είναι το καινούριο lidl στην Καλλιθέα. Δεν πήγαινα που δεν πήγαινα συχνά στα lidl μόνο για καμία προσφορά. Τώρα θα πηγαίνω μόνο για παράπονα. Οι security που ήταν εχθές το βράδυ ήταν και σήμερα το πρωί. Φάνηκαν να ψιλονησταζουν και με οχι αρκετή όρεξη. Καλά πάμε 😉

Δεν θα ακουλουθουσα ποτε γυναικα μονη της...Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ελεγε μετα..

Αν και off topic μια φορα συνάδελφος γνωστη και μη εξαιρετεα με ...οικονομια στα ρουχα ειχε ερθει στο γραφειο μου για προσωπικη της υποθεση και μου ειπε να κλεισει την πορτα . Η απαντηση μου : "Όχι για...ευνόητους λογους."!!!

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, k_w_t είπε

Η διαδικασια ειναι απλη και την εχω κανει στο Praktiker στην Πειραιως πριν πολλα χρονια...

Αρνησε να σε ψαξουν αλλα και να σε πλησιασουν στο 1μ (μπορει να σου βαλουν τιποτα αυτοι στην τσεπη ή να το ριξουν κατω στα ποδια σου και να πουν οτι ο εριξες εσυ) μεχρι να ερθει η αστυνομια..

Οταν ερθει η αστυνομια τους αφηνεις να σε ψαξουν και αφου δεν βρουν τιποτα υποβαλεις επι τοπου μυνησεις και πατε παρεακι στο τμημα....

Αυτό. Άπαξ και είσαι σωστός,μπορείς να τους γαμήσεις κανονικά. Αστυνομία και μυνήσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Σημειωτέον, το Lidl είναι από τα καταστήματα που δεν εφαρμόζουν την υποχρέωσή τους να αναλάβουν αυτοί ως πωλητές την αντικατάσταση ελαττωματικών προϊόντων. Η επιστροφή και πιθανή αντικατάσταση μπορεί να γίνει στο ίδιο το Lidl μόνο εντός τριμήνου από την αγορά. Μετά σου λένε να απευθυνθείς στην εταιρία που παρέχει την εγγύηση, η οποία π.χ. μπορεί να είναι η Beurer. Όμως σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό και ελληνικό νόμο, είναι οι ίδιοι υποχρεωμένοι να προβούν στην επιστροφή για 2 χρόνια από την ημερομηνία αγοράς (και μάλιστα για τους πρώτους 6 μήνες ο καταναλωτής δεν είναι υποχρεωμένος να αποδείξει ότι το ελάττωμα υπήρχε κατά την στιγμή της αγοράς, θεωρείται δεδομένο).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν θα ακουλουθουσα ποτε γυναικα μονη της...Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να ελεγε μετα..

Αν και off topic μια φορα συνάδελφος γνωστη και μη εξαιρετεα με ...οικονομια στα ρουχα ειχε ερθει στο γραφειο μου για προσωπικη της υποθεση και μου ειπε να κλεισει την πορτα . Η απαντηση μου : "Όχι για...ευνόητους λογους."!!!

Πολυ σωστος! Το ιδιο εφαρμοζω και εγω!!! :P

• Like 1
Δημοσ.

Οι μεγαλυτεροι κλεφτες "πελατες" πηγαινουν στα lidl κλεβουν απο μια χουφτα καστανα κ απλες οδοντοβουρτσες μεχρι κ δραπανα.

Οταν σε κατηγορουν οτι εβαλες κατι στην τσεπη σου ,σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ απλα δειχνεις τις τσεπες σου για να αθωωθεις , εαν ο τροπος του security ηταν εντονος-λαθος-κακος φωναζεις τον υπευθυνο καταστηματος να κανεις το παραπονο σου περνεις ονοματα κ περνεις και στα κεντρικα απο την ζεστασια του σπιτιου σου...

Εαν παλι εισαι αργοσχολος και αθλιος αντιδρας ασχημα και κανεις μερικα απο αυτα που εγραψαν οι δημοκρατες κ τρως ολοκληρη μερα στο σουπερ και στις αστυνομιες και το πολυ πολυ να καταφερεις σε 3 χρονια να απολυσεις καποιον ασχετο με το ολο θεμα.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

"Όχι για...ευνόητους λογους."!!!

Open desk policy ή ήθελες να σε θαυμάσουν και οι υπόλοιποι ; 😛 

56 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Αυτό. Άπαξ και είσαι σωστός,μπορείς να τους γαμήσεις κανονικά. Αστυνομία και μυνήσεις.

Μας γαμάνε καθημερινά σε σοβαρότερα πράγματα και καθόμαστε αλλά είμαστε έτοιμοι να γαμησουμε με την πρώτη ευκαιρία τον ταλαίπωρο σεκιουριτά για την υπόληψη μας.

Για κάτι τέτοιες μαλακιες τα δικαστήρια έχουν πήξει και κάνουν 5 χρόνια να δικάσουν την κάθε υπόθεση 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, aspirini είπε

Οι μεγαλυτεροι κλεφτες "πελατες" πηγαινουν στα lidl κλεβουν απο μια χουφτα καστανα κ απλες οδοντοβουρτσες μεχρι κ δραπανα.

Οταν σε κατηγορουν οτι εβαλες κατι στην τσεπη σου ,σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ απλα δειχνεις τις τσεπες σου για να αθωωθεις , εαν ο τροπος του security ηταν εντονος-λαθος-κακος φωναζεις τον υπευθυνο καταστηματος να κανεις το παραπονο σου περνεις ονοματα κ περνεις και στα κεντρικα απο την ζεστασια του σπιτιου σου...

Εαν παλι εισαι αργοσχολος και αθλιος αντιδρας ασχημα και κανεις μερικα απο αυτα που εγραψαν οι δημοκρατες κ τρως ολοκληρη μερα στο σουπερ και στις αστυνομιες και το πολυ πολυ να καταφερεις σε 3 χρονια να απολυσεις καποιον ασχετο με το ολο θεμα.

Ετσι απλα... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...