Προς το περιεχόμενο

Gome u7

bill27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν παρελαβε κανενας απο το φορουμ το gome u7 που ηταν σε προσφορα απο banggood στα 67 και κατι ευρω.

Καταρχην εγω παρελαβα σημερα και τωρα το σεταρω,για 67 ευρω ειναι το απολυτο vfm,εντωμεταξυ το τηλεφωνο εχει NFC!!!Πως ακριβως δουλευει αυτο?

Κατ'αλλα ειναι αρκετα καλη η οθονη του( full hd)  και η κατασκευη του,το τηλ.στο antutu βγαζει σκορ γυρω στις 78.000 και γενικα ειναι αρκετα γρηγορο.Απο μπαταρια δεν γνωριζω ακομα γιατι σημερα θα το φορτισω.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, bill27 είπε

εντωμεταξυ το τηλεφωνο εχει NFC!!!Πως ακριβως δουλευει αυτο?

Eντωμεταξυ χαιρεσαι γιατι κατι που δεν γνωριζεις τι ειναι :) Οσο για το πως δουλευει , υπαρχει εδω και καμποσα χρονια , google is your friend...

Δημοσ.

Γνωρίζω τι είναι, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και όπως θα ξέρεις το nfc μπαίνει σέ κινητά τηλέφωνα με 5πλασιο κοστος καί βάλε, οπότε μια χαρά κάνω που χαίρομαι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bill27 είπε

Γνωρίζω τι είναι, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και όπως θα ξέρεις το nfc μπαίνει σέ κινητά τηλέφωνα με 5πλασιο κοστος καί βάλε, οπότε μια χαρά κάνω που χαίρομαι.

NFC ειχα στο προηγουμενο μου κινητο που πηρα με 109 ευρω απο σκρουτζομαγαζο αρχες 2015 (lg l fino), αρα μαλλον δεν στεκει αυτο που ειπες.

Δημοσ.

Aντι να του την λετε, προτιμοτερο θα ηταν να του εξηγουσατε τι ειναι το NFC..

Ελλάδα δεν ξερω αν υπαρχει ουσιαστικη χρηστικοτητα του NFC. Στο εξωτερικο μπορεις να κανεις ανεπαφες πληρωμες με χρηση της χρεωστικης/πιστωτικης σου καρτας μεσω του NFC του κινητου σου, να πληρωνεις στο λεωφορειο και πολλα διαφορα τετοια. Εκει ειναι η ουσιαστικη χρησιμοτητα/χρηστικοτητα του. Ελλάδα δεν ξερω κατα ποσο εχουν αξιοποιηθει τετοιες τεχνολογιες.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, kallair είπε

Aντι να του την λετε, προτιμοτερο θα ηταν να του εξηγουσατε τι ειναι το NFC..

3 ώρες πριν, bill27 είπε

Γνωρίζω τι είναι

Οποτε τι να του εξηγησουμε..ασε που δεν εξηγω κατι το οποιο εξηγειται πληρως στο γοογλε.
Περα απο αυτο , λοιπον , οι περισσοτερες τραπεζες εδω Ελλαδα , εχουν φτιαξει e-wallet app , και νομιζω οτι δουλευουν με το nfc.Ποσο καλα , ποσο ευρεως , ποσο σωστα δεν εχω ιδεα.
Απο την αλλη , υπαρχουν nfc πλακετιτσες που εχουν αρκετες εφαρμογες , π.χ. εχεις μια τετοια στο αμαξι , οποτε οταν μπαινεις και την εντοπιζει το κινητο , να ανοιγει bluetooth για συνδεθει με το αυτοκινητο.
Αν μπαινεις σπιτι π.χ. , να εντοπιζει το nfc , να κλεινει τα data , να ανοιγει wifi , να μπαινει στο αθορυβο ή να αλλαζει την ενταση των κλησεων κλπ αναλογως τις αναγκες.
Δεν ξερω κατα ποσο καποιος θα μπει στον κοπο να κανει τετοια πραματα..αλλα υπαρχει η δυνατοτητα για τετοιες εφαρμογες...
Γενικως περα απο τις ονλαιν αγορες με τα σχετικα app , το nfc δεν πολυχρησιμοποιειται , για αυτο και δεν ειναι ιδιαιτερος λογος να χαιρεται καποιος που εχει nfc chip στο κινητο του :)

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.

Εγώ δημιούργησα το νήμα όπως καταλαβαίνετε από το πρώτο ποστ για τα άτομα που αγόρασαν το συγκεκριμένο τηλέφωνο,από κει καί πέρα δικαίωμα του καθενός είναι να τρολλαρει η να κάνει τόν έξυπνο.

Δημοσ.

παρελαβα σημερα

το τηλ τα σπαει απλα

στην τιμη της προσφορας ειναι τσαμπα!!

εχει πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης στιβαρο πολυ ομορφο λεπτο πολυ καλες καμερες και οθονη

ειμαι καταενθουσιασμενος ειναι πολυ γρηγορο

Δημοσ.

Όντως και εγώ δεν το περίμενα να βγει τόσο καλό, έβαλα το xiaomi 6A στο συρτάρι που χρησιμοποιούσα γιατι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ αυτών των 2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λεπτα μπεζελς πολυ καλη οθονη

μαρεσουν οι χρυσαφη γραμμες γυρω γυρω 

φιλε bill27 βρηκες προστασια glass για την οθονη καπου?

Επεξ/σία από postfire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι βρήκα έχει το banggood.εγω θέλω να ξέρω αν το τηλέφωνο μπορεί να πάρει OTA γιατί προοριζόταν μόνο για την αγορά της Κίνας με γλώσσες μόνο κινέζικα και αγγλικά.Ισως ο προμηθευτής να το έκανε πολυγλωσσικό και να μην μπορεί να πάρει Πάντως το λειτουργικό δεν έχει bugs.το μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως δεν δείχνει αν είσαι σέ 3g η 4g, μικρό το κακό γιατί υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αυτό στο μάρκετ

Επεξ/σία από bill27
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, bill27 είπε

Ναι βρήκα έχει το banggood.εγω θέλω να ξέρω αν το τηλέφωνο μπορεί να πάρει OTA γιατί προοριζόταν μόνο για την αγορά της Κίνας με γλώσσες μόνο κινέζικα και αγγλικά.Ισως ο προμηθευτής να το έκανε πολυγλωσσικό και να μην μπορεί να πάρει Πάντως το λειτουργικό δεν έχει bugs.το μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως δεν δείχνει αν είσαι σέ 3g η 4g, μικρό το κακό γιατί υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αυτό στο μάρκετ

εχεις λινκ για glass?

μονο για το u7 mini βρηκα tempered glass

Επεξ/σία από postfire

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...