Προς το περιεχόμενο

Gome u7

bill27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το κινητο οντως είναι δυναμίτης. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Ωραια οθονη, ταχύτατο και με ικανοποιητική καμερα τη μερα. Μπαταρία φαίνεται να κρατάει..Για αποτύπωμα σαν κάτι να έχω δει και εγώ.. Αλλά ακόμα το ψάχνω.. Έχω την εντύπωση ότι για κάποιο λόγο αν το αφήσεις ώρα θέλει να βάλεις το δάκτυλο σου 2 φορές στον αισθητήρα για να ξεκλειδώσει.. Ίσως για προστασία από ανεπιθύμητα ξεκλειδώματα..; Αν το βαλεις 1 φορά το κόκκινο λαμπάκι ανάβει αλλά το κινητό όχι..

NFC χρήσιμο για να φορτίσεις τη κάρτα του οασα.

Επεξ/σία από baskon
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως τα λέει το παιδί είναι να προσθέσω ότι τραβάει τις δαχτυλιες σαν μαγνήτης.

Από εμφάνιση είναι κόσμημα πάντως :)

Εγώ ακόμα δεν έχω βρει πως να ανοίγει το κινητό με το αποτύπωμα ,ρε παιδιά εσείς δεν έχετε πρόβλημα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να το παραγγείλω από το banggood το έχει στα 85€ μαζί με priority. Αξιζη σε αυτά τα λεφτά η μόνο όσο είχε στην προσφορά.

Επίσης πόση ώρα οθόνη βγαζη και πόση ώρα αναμονη.;

Επεξ/σία από nyo64
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας κάνει κανείς κανένα βιντεάκι να το δούμε και εμείς να το χαρούμε.

Σε όλους βγαζη 6+ ώρες οθόνη; Παράξενο μου φενεται με fhd+ οθόνη και 3050mah μπαταρία.

Επεξ/σία από nyo64
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 13/2/2019 στις 1:38 ΜΜ, nyo64 είπε

Σκέφτομαι να το παραγγείλω από το banggood το έχει στα 85€ μαζί με priority. Αξιζη σε αυτά τα λεφτά η μόνο όσο είχε στην προσφορά.

Επίσης πόση ώρα οθόνη βγαζη και πόση ώρα αναμονη.;

Σήμερα έχει 79,69€ μαζί με priority άρα αν δεν το έχεις ήδη παραγγείλει τώρα είναι καλύτερα!!!

Δημοσ.
Στις 4/2/2019 στις 6:20 ΜΜ, bill27 είπε

Ναι βρήκα έχει το banggood.εγω θέλω να ξέρω αν το τηλέφωνο μπορεί να πάρει OTA γιατί προοριζόταν μόνο για την αγορά της Κίνας με γλώσσες μόνο κινέζικα και αγγλικά.Ισως ο προμηθευτής να το έκανε πολυγλωσσικό και να μην μπορεί να πάρει Πάντως το λειτουργικό δεν έχει bugs.το μόνο που δεν μου αρέσει είναι πως δεν δείχνει αν είσαι σέ 3g η 4g, μικρό το κακό γιατί υπάρχουν πολλές εφαρμογές για αυτό στο μάρκετ

Δηλαδή το κινητό δεν έχει Ελληνικά?

Στις 5/2/2019 στις 8:38 ΜΜ, bill27 είπε

εγω αυτο πηρα

https://www.banggood.com/Bakeey-Clear-Anti-Scratch-Soft-Screen-Protector-For-GOME-U7-p-1418550.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN

@Seldon68 δεν χρησιμοποιω δακτυλικο αποτυπωμα

Θήκη απλή σιλικόνης υπάρχει στο κουτί?    Μπορούμε να βρουμε καπου αλλού?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σήμερα παρέλαβα :) , όμορφο φαίνεται απο κοντά. 

Ερωτήσεις:

1) υποστηρίζει διπλό tap για να σβήνει η οθόνη? 

2) Έχει δοκιμάσει κανείς τα temper glasses ? https://www.banggood.com/5-PCS-Bakeey-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-GOME-U7-p-1442878.html?rmmds=detail-left-hotproducts__1&HotRecToken=CgEwEAIaAklWIgJQRCgB&cur_warehouse=CN

Δημοσ.

1.οχι, δεν έχει gestures

2.δεν ξέρω για τά συγκεκριμένα the αλλά στην εμφάνιση είναι ίδια με ένα πού πήρα από Ali,να ξέρεις πάντως πως δεν είναι full screen tg.

Υ.Γ.Τελικά τί έγινε καί σου ήρθε; Σου το ξαναεστειλαν;η απλά είχε κολλήσει;

Δημοσ.
3 ώρες πριν, bill27 είπε

1.οχι, δεν έχει gestures

2.δεν ξέρω για τά συγκεκριμένα the αλλά στην εμφάνιση είναι ίδια με ένα πού πήρα από Ali,να ξέρεις πάντως πως δεν είναι full screen tg.

Υ.Γ.Τελικά τί έγινε καί σου ήρθε; Σου το ξαναεστειλαν;η απλά είχε κολλήσει;

Το ξανά έστειλαν ...

αμα μπορεις βαλε κανα λινκ μπας κσι το παρω απο εκει 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...