alucards74 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Έχω πάρει έναν m.2 Samsung 970 ssd και προσπάθησα να τον τοποθετήσω στην motherboard . Το πρόβλημα είναι ότι έχω χάσει τον αποστάτη και τη βίδα που είχε στο κουτί της motherboard. Προσπάθησα να βρω σε τρία διαφορετικά κατάστηματα με υπολογιστές εδώ στη Θεσσαλονίκη χωρίς τύχη . Καμιά ιδέα με το που μπορώ να βρω? Ευχαριστώ
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Πάνε στο Πλαισιο στο service και ρώτα. Κάνε επίσης ένα τηλ. στο eshop στο τεχνικό τμήμα. Συνήθως ο αποστάτης είναι πάνω στην μητρική εξαρχής. 1
alucards74 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι επάνω δυστυχώς. Καλή ιδέα για το eshop . Θα τους κάνω ένα τηλέφωνο την Δευτέρα το πρωί. Έχω πάει σε ένα σωρό μαγαζιά με PC αλλά κανένας δεν είχε όρεξη να βοηθήσει. Στον τελευταίο κόντεψα να πατήσω τις motherboard που είχε πεταμένες μέσα και ούτε καν κοίταξε για το βιδακι.
BlueBlood7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βιδάκι έχω αλλά sandoff όχι. Έχε το νου σου ότι υπάρχουν διαφορές στα standoff. Κάποιες μητρικές (οι περισσότερες) δέχονται πιο χαμηλά standoff όπως βλέπεις στο παρακάτω λινκ. https://www.ebay.com/itm/Silverstone-CA03-M-2-SSD-Screw-Screw-Hex-Nut-Standoff-Kit-Set/223357513977?hash=item34012530f9:g:7n4AAOSwDYdcU8~d:rk:6:pf:0 Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από BlueBlood7
alucards74 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δε νομίζω να βρω τον αποστάτη πουθενά. Είδα στο ebay κάτι συλλογές με αποστάτες σε διάφορα μεγέθη και θα τα παραγγείλω. Υπομονή μέχρι να έρθουν λοιπόν.
ziaba Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, alucards74 είπε Δε νομίζω να βρω τον αποστάτη πουθενά. Είδα στο ebay κάτι συλλογές με αποστάτες σε διάφορα μεγέθη και θα τα παραγγείλω. Υπομονή μέχρι να έρθουν λοιπόν. μπορείς να τον βάλεις και χωρίς βίδα, αποστάτη κλπ με πατέντα γίνετε άνετα
alucards74 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, ziaba είπε μπορείς να τον βάλεις και χωρίς βίδα, αποστάτη κλπ με πατέντα γίνετε άνετα Πώς? Έχεις καμία φωτογραφία?
waterbear Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Φιλε βιδα εχω να σου δωσω. Αν το θελεις πες μου. Ειμαι θεσσαλονικη. 1 1
alucards74 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 47 λεπτά πριν, waterbear είπε Φιλε βιδα εχω να σου δωσω. Αν το θελεις πες μου. Ειμαι θεσσαλονικη. Ευχαριστώ θα σου πω εάν χρειαστεί. Επειδή δεν εβρσκα πουθενά και κανένας από τα καταστήματα δεν ήθελε να βοηθήσει έστειλα ένα email στην Asus και μου είπανε ότι θα μου στείλουμε αυτοι και τα δύο . Θα περιμένω μέχρι την άλλη Παρασκευή και εάν δεν έχω τα βιδακια θα σου πω. Ευχαριστώ πολύ
ziaba Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Στις 2/2/2019 στις 10:58 ΜΜ, alucards74 είπε Πώς? Έχεις καμία φωτογραφία? δεν έχω φώτο προσωπικά θα τον έπιανα με ταιραπ ή με κολλά πιστολιού προσωρινά δεν υπάρχει θέμα
alucards74 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Προχθές μου στείλανε μύνημα ότι θα μου στείλουν από την Asus και σήμερα το απόγευμα βρήκα ειδοποίηση στο σπίτι. Αυτό το απόγευμα θα το παραλάβω . Άψογη η Asus 1
pigeon Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Το βάζω εδώ να υπάρχει. Για πατέντες ψάξτε κάτι τέτοιο. https://www.modmypi.com/electronics/screw-nuts-and-bolts Η πιο εύκολη λύση είναι μακριά βίδα με 2 ή 3 παξιμάδια (κατα προτίμηση ναυλον). Τη βιδώνετε ανάποδα το κεφάλι κάτω απο τη mobo, απο την πάνω μεριά πέφτει το 1ο παξιμάδι. Πιο ψηλά το δεύτερο για να πιάσουμε την απόσταση. Απο πάνω μπαίνει ο m2 κι απο πάνω 3ο παξιμάδι. Δεν το κουνάει ούτε ελέφαντας. 1
alucards74 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Όλα καλά . Απλά άψογη η Asus. Σε μια ημέρα μου απαντήσε στο email και δύο μέρες μετά είχα στο σπίτι μου το σετ. Βάζω και την φωτογραφία με τα στοιχεία επάνω για όποιον ενδιαφέρεται. 1
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Επειδή δεν φαίνεται καλά στην φωτό. το standoff είναι χαμηλό?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα