dexters Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι... έκανα εξαγωγή από samsung galaxy ace... επαφές σε vcf αρχεία (είναι ξεχωριστές και όχι όλες σε ένα αρχείο) και θέλω να τις περάσω στο gmail. To θέμα είναι ότι το gmail μ αφήνει να τις βάζω μόνο μια μια... υπάρχει καμία λύση να τις ενοποιήσω και να τις βάλω όλες μαζί?(είναι και πολλές πανάθεμα τες )
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Συγχρονισε το galaxy με το gmail και θα ανέβουν μόνες τους
tinapo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, dexters είπε Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω κάτι... έκανα εξαγωγή από samsung galaxy ace... επαφές σε vcf αρχεία (είναι ξεχωριστές και όχι όλες σε ένα αρχείο) και θέλω να τις περάσω στο gmail. To θέμα είναι ότι το gmail μ αφήνει να τις βάζω μόνο μια μια... υπάρχει καμία λύση να τις ενοποιήσω και να τις βάλω όλες μαζί?(είναι και πολλές πανάθεμα τες ) Σε παράθυρο DOS, μέσα στο φάκελο που είναι τα αρχεία vcf, δώσε την παρακάτω εντολή: copy *.vcf epafes.vcf θα ενώσει όλα τα αρχεία σε ένα με το όνομα epafes (αν θέλεις βάλε άλλο όνομα) 1
dexters Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Συγχρονισε το galaxy με το gmail και θα ανέβουν μόνες τους πως;;; οι επαφές που είχα στο galaxy ace δεν ήταν στο gmail αλλά στη sim και στο τηλέφωνο μόνο...
NikosKallithea Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Αυτό σου λέω να τις συγχρονισεις https://support.google.com/nexus/answer/2840875?hl=el
dexters Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Αυτό σου λέω να τις συγχρονισεις https://support.google.com/nexus/answer/2840875?hl=el ναι αυτό είναι όταν έχεις ήδη τις επαφές μέσα στο gmail οπότε όταν συγχρονίζει... πάνε στο κινητό... όταν οι επαφές δεν είναι περασμένες στο google υπάρχει κάποιος τρόπος να περαστούν???
dexters Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, tinapo είπε Αυτό που σου πρότεινα δεν δούλεψε; το έκανα αλλά δυστυχώς... (με βλέπω να τις περνάω μια μια )
tinapo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, dexters είπε το έκανα αλλά δυστυχώς... (με βλέπω να τις περνάω μια μια ) Περίεργο, το έχω κάνει πολλές φορές Μήπως δεν έγραψες σωστά την εντολή;
dexters Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, tinapo είπε Περίεργο, το έχω κάνει πολλές φορές Μήπως δεν έγραψες σωστά την εντολή; θα το ξαναπροσπαθήσω η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι εξοικειωμένος
tinapo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, dexters είπε θα το ξαναπροσπαθήσω η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι εξοικειωμένος copy_*.vcf_epafes.vcf οι κάτω παύλες συμβολίζουν τα κενά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα