Netr0nic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, SalPad είπε Κι εγώ από smrtec έχω καλές εντυπώσεις. καλό support Ε ναι, ειδικά σε σχέση με άλλα services εντός Ελλάδας...
ideal09 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Netr0nic είπε Γενικότερα τα services στην χώρα μας δεν είναι και ότι καλύτερο ως προς την εξυπηρέτηση παρ'όλα αυτά το service της Samsung και συγκεκριμένα η Smartec είναι πολύ καλό κατά την γνώμη μου! Οσες φορές πήγα εκεί η έστειλα κινητό εντός εγγύησης (είτε για burn in είτε για άλλες αστοχίες στο hardware) το είχαν επισκευάσει κατευθείαν εντός της ημέρας η το πολύ σε 2 εργάσιμες! Σε αντίθεση με την Procordia πχ (επίσημο service LG κ.α) όπου είχα στείλει παλιότερα το G6 μου εντός εγγύησης και έκανα να το πάρω ένα μήνα+. Τουλάχιστον επισκευάστηκε και εκεί άλλα με πολύ καθυστέρηση και κακή εξυπηρέτηση γενικότερα... Πιστεύω πως η Smartec συγκεκριμένα είναι ένα απ τα καλύτερα service αυτήν την στιγμή πανελλαδικά. Δεν λέω, θα έχουν απογοητεύσει κόσμο και αυτοί κάποια στιγμή άλλα overall είναι ότι καλύτερο συγκριτικά με άλλα services που γίνεται της μουρλής! Η procordia μπορει να αργει, αλλα αυτο μονο στη περιπτωση που δεν εχει διαθεσιμο ανταλλακτικο, επομενως η ευθυνη ειναι στον προμηθευτη. Εφοσον εχει διαθεσιμα ανταλλακτικα, Δευτερα αν στειλεις συγκευη, τη Τεταρη-Πεμπτη την εχεις πισω! Ειδικα στη περιπτωση σου με το G6, που προκειται για ενα τηλεφωνο που δεν κυκλοφορησε Ελλαδα, ειναι απολυτα λογικο κατα τη γνωμη μου να καθυστερησει.
Netr0nic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, ideal09 είπε Η procordia μπορει να αργει, αλλα αυτο μονο στη περιπτωση που δεν εχει διαθεσιμο ανταλλακτικο, επομενως η ευθυνη ειναι στον προμηθευτη. Εφοσον εχει διαθεσιμα ανταλλακτικα, Δευτερα αν στειλεις συγκευη, τη Τεταρη-Πεμπτη την εχεις πισω! Ειδικα στη περιπτωση σου με το G6, που προκειται για ενα τηλεφωνο που δεν κυκλοφορησε Ελλαδα, ειναι απολυτα λογικο κατα τη γνωμη μου να καθυστερησει. Όπως είπα εν τέλη επισκευάστηκε όποτε δεν είχα θέμα! Απλά με δυσκόλεψε όλο αυτό, επίσης επειδή βρίσκομαι σε νησί όσες φορές προσπαθούσα να του βρω τηλεφωνικά για να μάθω για την εξέλιξη της επισκευής δεν το σήκωναν με αποτέλεσμα να μιλάω με το support της LG σε live chat για να μαθαίνω νέα (ίσως λόγω φόρτου εργασίας, το καταλαβαίνω ως ένα σημείο) άλλα δεν ήταν κατάσταση αυτή! Το ανταλλακτικό όντως δεν ήταν διαθέσιμο εξ αρχής, ήρθε μετά από 12 μέρες περίπου από εξωτερικό οπως μου ειπαν απ το live chat support της LG άλλα απ τις 12 μέρες μέχρι τον 1 μήνα που το πήρα στο τελος ειναι καπως υπερβολικό δεν νομίζεις? Όπως και να έχει η επισκευή εντός εγγύησης έγινε όποτε δίνω ένα point εκεί, απλά δεν έμεινα ευχαριστημένος απ την εξυπηρέτηση overall, αυτό απλά. Στην Smartec πάλι που έχω στείλει περισσότερες φορές κινητά Samsung (εντός εγγύησης) το support σε εμένα τουλάχιστον όλες τις φορές ήταν άψογο και όσον αφορά την επικοινωνία και την εξέλιξη επισκευής άλλα και τον χρόνο παράδοσης.
saruman123 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 6 ώρες πριν, d4mage είπε Δεν είχα ποτέ μου OnePlus άλλα μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες. Συμπληρώνεις την φόρμα από την επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus έρχεται κούριερ σπίτι σου(χωρίς έξοδα)και σε 15 μέρες ότι και να έχει(ακόμα και ρουταρησμενο να είναι) στο επισκευάζουν και αν δεν επισκευάζεται σου δίνουν καινούργιο η κάποιο χρηματικό ποσό. Όλα αυτά αν το έχεις πάρει από την επίσημη ιστοσελίδα της OnePlus με τα δύο χρόνια εγγύηση και όχι από κάποιο άλλο site.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα