Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα στείλει έναν φάκελο για Καναδά από τις 10/12/2018. Ο εντοπισμός αντικειμένου μου δείχνει ότι από τις 11/12/2018 έχει φτάσει στο αεροδρόμιο Ε. Β. και στις 27/12/2018 ότι μεταβιβάστηκε για αποστολή Καναδά (τοποθεσία πάλι είναι το Ελευθέριος Βενιζέλος) και έκτοτε έχει μείνει εκεί.. Είχα επικοινωνήσει με την ΕΛΤΑ πριν τις 27/12 και μου είχαν πει ότι υπήρχε θέμα με το ταχυδρομείο του Καναδά (είχαν απεργία οι εργαζόμενοι, η οποία έληξε στις 10/12 και μέχρι να αποκατασταθεί η όλη κατάσταση θα υπήρχαν μεγάλες καθυστερήσεις). Τώρα όμως κοντεύουν να περάσουν δύο μήνες και ο φάκελος μου έχει μείνει στο αεροδρόμιο... Υπάρχει περίπτωση να έχει χαθεί;; Έχετε παραγγείλει ή στείλει τίποτα Καναδά αυτό τον καιρό ;; Κι αν ναι, σε πόσο χρόνο τα παραλάβατε ή παραδόθηκαν στον Καναδά ή έστω κάπου στο εξωτερικό;;

Προσπαθώ να καταλάβω ποιανης χώρας - υπηρεσίας είναι το φταίξιμο πλέον και αν μπορώ να κάνω κάτι εγώ για να επισπεύσω την διαδικασία. Δεν είναι δέμα, ένας απλός φάκελος που πρέπει να φτάσει επειγόντως στον Καναδά.. Οποιαδήποτε πληροφορία από κάποια αντίστοιχη εμπειρία σας θα μου ήταν  χρήσιμη και εγώ τουλάχιστον ευγνώμων.

Δημοσ.

Δυστυχως οι υπηρεσεις στην Ελλαδα ειναι σαν τον Τσιπρα.Ποτε δε φταινε αυτες για τα λαθη τους.Φταιει ο πελατης ,φταιει το αλλο ταχυφρομειο,ο καιρος,ο αναδρομος Αρης κλπ

Πριν 3-4 χρονια ειχα παραγγειλει κατι απο UK.Με το tracking εβλεπα οτι εφτασε ΕΒ,αλλα οι μερες περνουσαν και τιποτα δεν ερχοταν.Οταν τηλεφωνησα μου ειπαν οτι δε φταινε αλλα το royal mail κλπ.Η εταιρεια μου εδωσε πισω τα χρηματα ευτυχως.Μετα απο 3 μηνες ελαβα μια ειδοποιηση για παραλαβη συστημενου.Ναι καλα καταλαβατε,ηταν το χαμενο πακετο.Οταν πηρα το δεμα ειχε μια σφραγιδα που ειχε την ημερομηνια αφιξης στο ΕΒ.Ηταν αυτη που εδινε το tracking number.Καθησε 3 μηνες στο ΕΒ,αλλα κατα τη γνωμη τους εφταιγε το royal mail.

• Thanks 1
Δημοσ.

Αααα υπέροχα..Έχω ακόμα λοιπόν!! 😖

Έτσι, για το της ιστορίας.. Τους είχα ξαναστείλει mail επί του θέματος και στο αν μπορώ να κάνω κάτι για να επισπεύσω την διαδικασία μου απαντησαν ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι μία αίτηση αναζήτησης. Το πόρισμα λοιπόν αυτής της αίτησης ,δηλ.το απλά πού είναι το αντικείμενο τελικά, έρχεται εντός χρονικού διαστήματος 2μηνών. Όπως καταλάβατε, με ταχυδρονικό περιστέρι να το στέλνα θα έφτανε ή θα εντοπιζόταν σε λιγότερο από τρίμηνο (για το οποίο τρίμηνο,  είχα μια υποψία που ήλπιζα να μην επιβεβαιωθεί... αλλά τώρα σιγά σιγά το κάνει και με τα λεγόμενά σας και με τους 2μήνες που σχεδόν έχουν περάσει από όταν το έστειλα) 

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας! Να είστε καλά! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...