odysseas64 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα σας, Είμαι νέο μέλος είπα να γράψω στο forum γτ είδα πως δίνετε value κι απαντάτε. Λοιπόν το πρόβλημα που αντιμετωπίζω εγώ από το πρωί είναι το εξής. Ήμουν στο pc κι εκεί που όλα ήταν μια χαρά κι έκανα απεγκατασταση κάτι παιχνίδια ξαφνικά σταμάτησα να έχω Internet στον υπολογιστή ενώ στο κινητό είχα κανονικά. Έκλεισα λοιπόν το pc κι μόλις το άνοιξα πάλι (windows 10) δεν έμπαινε το password. Με τα πολλά τον άνοιξα κι είδα πως όλα τα αρχεία μου σχεδόν είχαν σβηστει από το pc μου. Προσπάθησα να κάνω κάτι να το ανατρεψω με το σύστημα επαναφοράς κι να το γυρίσω όπως ήταν πριν 2 μέρες αλλά δεν έπιασε. Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει δεν ξέρω αν είναι hacker ή virus. Ευχαριστώ.
Dr.Tesla Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) δοκίμασε να κανεις ένα restore to earlier restore point. Υπάρχουν πολλά guide για να δεις πως γίνεται. edit : λεει εδώ κάποια πράγματα στο system restore point , κάτω από τον πίνακα https://support.microsoft.com/en-us/help/12415/windows-10-recovery-options Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από Dr.Tesla
odysseas64 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, Dr.Tesla είπε δοκίμασε να κανεις ένα restore to earlier restore point. Υπάρχουν πολλά guide για να δεις πως γίνεται. edit : λεει εδώ κάποια πράγματα στο system restore point , κάτω από τον πίνακα https://support.microsoft.com/en-us/help/12415/windows-10-recovery-options Καλησπέρα κι ευχαριστώ για την απάντηση σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως το δοκίμασα αυτό. Είχε ένα restore point το συστημα στις 31 Ιανουαρίου το οποίο κι μόλις ολοκληρώθηκε μου έβγαλε ένα error κι δεν υπάρχει πλέον άλλο. Κι δεν άλλαξε κι κατι. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα ήταν όλα υπέροχα.
overpower Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Τα restore δεν αφορα αρχεια, αλλα προγραμματα και εκδοση windows. Με το μονο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι το recuva. Αν δεν κανω λαθος, εχει καλυτερα αποτελεσματα με το να τρεξει σε αλλο pc ο δισκος (εκτος αν τα αρχεια που εχασες ηταν σε αλλο δισκο περα απο αυτον των Windows)
odysseas64 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, overpower είπε Τα restore δεν αφορα αρχεια, αλλα προγραμματα και εκδοση windows. Με το μονο που μπορεις να δοκιμασεις ειναι το recuva. Αν δεν κανω λαθος, εχει καλυτερα αποτελεσματα με το να τρεξει σε αλλο pc ο δισκος (εκτος αν τα αρχεια που εχασες ηταν σε αλλο δισκο περα απο αυτον των Windows) Μάλιστα μπορώ να το βρω κάπου αυτό το πρόγραμμα... Επίσης να αναφέρω επίσης πως τώρα δεν ανοίγει καν... Απλά πάει να ανοίξει κι βγάζει μια μπλε οθόνη που φορτώνει κάτι κι μετα παλι τα ίδια... Να προσθέσω πως μια φορά που άνοιξε κοίταξα μέσα στους σκληρούς ήταν σχεδόν άδειοι σαν τα αρχεία να εξαφανίστηκαν μια και καλή...
overpower Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, odysseas64 είπε Μάλιστα μπορώ να το βρω κάπου αυτό το πρόγραμμα... Επίσης να αναφέρω επίσης πως τώρα δεν ανοίγει καν... Απλά πάει να ανοίξει κι βγάζει μια μπλε οθόνη που φορτώνει κάτι κι μετα παλι τα ίδια... Να προσθέσω πως μια φορά που άνοιξε κοίταξα μέσα στους σκληρούς ήταν σχεδόν άδειοι σαν τα αρχεία να εξαφανίστηκαν μια και καλή... google Τοτε μονο μεσω αλλου υπολογιστη και με θηκη για τους σκληρους δισκους (ωστε να τους συνδεσεις με usb αν εχεις λαπτοπ)
odysseas64 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στις 3/2/2019 στις 5:37 ΜΜ, overpower είπε google Τοτε μονο μεσω αλλου υπολογιστη και με θηκη για τους σκληρους δισκους (ωστε να τους συνδεσεις με usb αν εχεις λαπτοπ) Δεν έχω κάτι δυστυχώς... Κι το πρόβλημα συνεχίζεται κι δεν μπορώ να κάνω δουλειά
rudd-o Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 C:\Users\ an exei to onoma xristi sou me ena.TEMP sto telos skalose I egkatastasi sou. anoikse ton fakelo me to kanoniko onoma xristi kai logika tha einai ola ekei.
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Για να μην σκας άλλο και χαλάς χρόνο άσκοπα κάνε εκεί ενα φορματ και πολύ απλά τα αρχεία θα μπούνε σε φάκελο windows.old και τα αρχεία θα τα βρεις εκεί ότι έχει απομείνει τουλάχιστον. ΥΓ. Καλό θα ήταν να έχετε έναν 2ο σκληρό για τα αρχεία και τον κύριο για εγκατάστασης κλπ.
SOAD1981 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 τρεξε ενα hard disk sentinel (μην σε νοιαζει οτι ειναι trial - δοκιμαστικη - εκδοση) και δες ο δισκος σου ποσο εχει health
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα