Gkortzias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα στο team, μου πεταχτηκε μια διαφημιση σημερα που ελεγε οτι μπορεις να πληρωθεις για να απαντησεις σε ευρευνες μεσω διακτυκιου και οτι αν συμπληρωνεις πχ 5 ευρευνες την μερα επι 5 μερες την βδομαδα βγαινει 300ευρω που σου τα δινουν μεσω paypal και επιπλεον εχεις και διαφορα κουπονια για αλυσιδες! Ποια ειναι η γνωμησ ας ισχυει κατι τετοιο η ειναι απατη?
*Kopanos* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρέπει να έχει ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείς, δεν είναι τόσο εύκολο όσο λένε. Άμα ήταν να βγάζει κάποιος 300€ τόσο ευκολα δεν θα δουλεύε κάνεις. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από *Kopanos* 1
Gkortzias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε Πρέπει να έχει ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείς, δεν είναι τόσο εύκολο όσο λένε. Άμα ήταν να βγάζει κάποιος 300€ τόσο ευκολα δεν θα δουλεύε κάνεις. δηλαδη ? μπορεις να αναφερεις πιο εκτεταμενα τι εννοεις ?
*Kopanos* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Gkortzias είπε δηλαδη ? μπορεις να αναφερεις πιο εκτεταμενα τι εννοεις ? Απ'όσο ξέρω βγάζουν μια έρευνα και είναι για 1000 άτομα πχ, καταλαβαινεις ότι αν δεν είσαι πάνω από τον υπολογιστή, κινητό δεν θα προλάβεις να την συμπληρώσεις. Επίσης άλλες πληρωμές σου λένε στην διαφήμιση και άλλα θα παίρνεις αργότερα. Φίλη που ασχολήθηκε έβγαλε 20€ και το παράτησε.
Gkortzias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 εγινε φιλε ευχαριστω αν υπαρχει κανεις αλλος να μου απαντησει πολυ ευχαριστως!
isay Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Gkortzias είπε Καλησπερα στο team, μου πεταχτηκε μια διαφημιση σημερα που ελεγε οτι μπορεις να πληρωθεις για να απαντησεις σε ευρευνες μεσω διακτυκιου και οτι αν συμπληρωνεις πχ 5 ευρευνες την μερα επι 5 μερες την βδομαδα βγαινει 300ευρω που σου τα δινουν μεσω paypal και επιπλεον εχεις και διαφορα κουπονια για αλυσιδες! Ποια ειναι η γνωμησ ας ισχυει κατι τετοιο η ειναι απατη? Βρες κάτι αλλο να κερδίσεις (εστω και λιγα) χρήματα, γιατί με τον τρόπο αυτό, δε θα βγάζεις ουτε το ρευμα που καιει ο υπολογιστης σου για να περιμένεις τις πληρωμένες διαφημίσεις/έρευνες. Με δυο λογια : Μακρια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα