Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο team, μου πεταχτηκε μια διαφημιση σημερα που ελεγε οτι μπορεις να πληρωθεις για να απαντησεις σε ευρευνες μεσω διακτυκιου και οτι αν συμπληρωνεις πχ 5 ευρευνες την μερα επι 5 μερες την βδομαδα βγαινει 300ευρω που σου τα δινουν μεσω paypal και επιπλεον εχεις και διαφορα κουπονια για αλυσιδες! Ποια ειναι η γνωμησ ας ισχυει κατι τετοιο η ειναι απατη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να έχει ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείς, δεν είναι τόσο εύκολο όσο λένε.

Άμα ήταν να βγάζει κάποιος 300€ τόσο ευκολα δεν θα δουλεύε κάνεις.

Επεξ/σία από *Kopanos*
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, *Kopanos* είπε

Πρέπει να έχει ελεύθερο χρόνο να ασχοληθείς, δεν είναι τόσο εύκολο όσο λένε.

Άμα ήταν να βγάζει κάποιος 300€ τόσο ευκολα δεν θα δουλεύε κάνεις.

δηλαδη ? μπορεις να αναφερεις πιο εκτεταμενα τι εννοεις ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Gkortzias είπε

δηλαδη ? μπορεις να αναφερεις πιο εκτεταμενα τι εννοεις ?

Απ'όσο ξέρω βγάζουν μια έρευνα και είναι για 1000 άτομα πχ, καταλαβαινεις ότι αν δεν είσαι πάνω από τον υπολογιστή, κινητό δεν θα προλάβεις να την συμπληρώσεις. 

Επίσης άλλες πληρωμές σου λένε στην διαφήμιση και άλλα θα παίρνεις αργότερα. Φίλη που ασχολήθηκε έβγαλε 20€ και το παράτησε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gkortzias είπε

Καλησπερα στο team, μου πεταχτηκε μια διαφημιση σημερα που ελεγε οτι μπορεις να πληρωθεις για να απαντησεις σε ευρευνες μεσω διακτυκιου και οτι αν συμπληρωνεις πχ 5 ευρευνες την μερα επι 5 μερες την βδομαδα βγαινει 300ευρω που σου τα δινουν μεσω paypal και επιπλεον εχεις και διαφορα κουπονια για αλυσιδες! Ποια ειναι η γνωμησ ας ισχυει κατι τετοιο η ειναι απατη?

Βρες κάτι αλλο να κερδίσεις (εστω και λιγα) χρήματα, γιατί με τον τρόπο αυτό, δε θα βγάζεις ουτε το ρευμα που καιει ο υπολογιστης σου για να περιμένεις τις πληρωμένες διαφημίσεις/έρευνες.

Με δυο λογια : Μακρια!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...