stathisgs800 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπερα στο φορουμ! Ξερει κανεις ποτε θα ερθει τελικα το update σε android pie στο galaxy note 9 ελλαδα? Δεν εχεο αργησει παρα πολυ?
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 το πήρα χθες. αγορά από κωτσόβολο οπότε επίσημα ελληνικό. άλλο τηλέφωνο πραγματικά!
saruman123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, zeibei είπε το πήρα χθες. αγορά από κωτσόβολο οπότε επίσημα ελληνικό. άλλο τηλέφωνο πραγματικά! Το επίσημο ελληνικό είναι σχετικό. Το θέμα είναι τη λέει το CSC.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 μέχρι πρότινος οι μεγάλες ελληνικές αλυσίδες γνωρίζω ότι έφερναν μόνο επίσημες συσκευές όπου προοριζόταν αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά και κατ επέκταση την Ελλάδα. τώρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω. πάντως όσο καιρό παρακολουθώ για την αναβάθμιση από το beta όσοι δεν είχαν κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα (όπως εγώ) πήραν την επίσημη αναβάθμιση τελευταίοι μιας και κυκλοφορεί από το Νοέμβριο. ούτε με vpn από Ινδία και Καναδά που το πήραν πρώτοι δεν έβγαζε την αναβάθμιση για το δικό μου. από την άλλη ενός συναδέλφου που το έφερε από usa γιατί ήθελε τον snapdragon τρέχει την τελευταία έκδοση από 26 Νοεμβρίου του 2018..
stathisgs800 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Εμενα τιποτα παντως ακομα.... δε ξερω τι παιζει αλλα και αλλοι που ειχα ρωτησει που εχουν το s9+ δεν εχουν και αυτοι ακομα παρει το update....
saruman123 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Για να είσαι καλυμμένος κατέβασε αυτή την εφαρμογή να δεις Spoiler https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://play.google.com/store/apps/details%3Fid%3Dorg.vndnguyen.phoneinfo%26hl%3Den_US%26referrer%3Dutm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dphone%2Binfo%2Bsamsung%26pcampaignid%3DAPPU_1_HPdVXNPHK82prgSDp7yQCw&ved=2ahUKEwjTxYfP653gAhXNlIsKHYMTD7IQ5YQBMAB6BAgKEAI&usg=AOvVaw0LzezqmL5pJccZheWJgarh
HateMe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καμία εφαρμογή. Πήγαινε settings - about phone - software information και γράψε μου τι λέει στο service provider SW ver. Λογικά πρέπει να λέει EUR/EUR/EUR/EUR 1 ώρα πριν, zeibei είπε το πήρα χθες. αγορά από κωτσόβολο οπότε επίσημα ελληνικό. άλλο τηλέφωνο πραγματικά! Σε σένα μίλησα
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, HateMe said: Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καμία εφαρμογή. Πήγαινε settings - about phone - software information και γράψε μου τι λέει στο service provider SW ver. Λογικά πρέπει να λέει EUR/EUR/EUR/EUR Σε σένα μίλησα απ ότι φαίνεται ευρωπαϊκό.. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από zeibei
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, HateMe said: Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καμία εφαρμογή. Πήγαινε settings - about phone - software information και γράψε μου τι λέει στο service provider SW ver. Λογικά πρέπει να λέει EUR/EUR/EUR/EUR Σε σένα μίλησα ναι και από κάτω EUR/EUR/EUR/EUR 3 hours ago, zeibei said:
HateMe Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, zeibei είπε ναι και από κάτω EUR/EUR/EUR/EUR 3 hours ago, zeibei said: Είναι Ελληνικότατο. Το τελευταίο σου δείχνει για την χώρα προορισμού της συσκευής. Το EUR είναι το Ελληνικό. Αν ήταν πχ DBT θα ήταν Γερμανικό. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από HateMe
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 16 minutes ago, HateMe said: Είναι Ελληνικότατο. Το τελευταίο σου δείχνει για την χώρα προορισμού της συσκευής. Το EUR είναι το Ελληνικό. Αν ήταν πχ DBT θα ήταν Γερμανικό. ευχαριστώ για την πληροφορία! νόμιζα ότι σε όλη την Ευρώπη θα είχε το EUR..
HateMe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, zeibei είπε ευχαριστώ για την πληροφορία! νόμιζα ότι σε όλη την Ευρώπη θα είχε το EUR.. Ναι, πολλοί μπερδεύονται γιαυτό στο έγραψα
stathisgs800 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εμενα λεει cos/cos,cos τι region ειναι αυτο? Μπορω απο το app να κατεβασω το update? Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από stathisgs800
AntiCambeR Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, HateMe είπε Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καμία εφαρμογή. Πήγαινε settings - about phone - software information και γράψε μου τι λέει στο service provider SW ver. Λογικά πρέπει να λέει EUR/EUR/EUR/EUR Σε σένα μίλησα Εννοείς αυτό που γράφει στο έκδοση βασικού φάσματος που εμφανίζεται όταν πατήσεις πάνω στην έκδοση Android;Εμένα εκεί έχει μόνο 1 γράμμα το Q και τα άλλα είναι αριθμοί.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 29 minutes ago, AntiCambeR said: Εννοείς αυτό που γράφει στο έκδοση βασικού φάσματος που εμφανίζεται όταν πατήσεις πάνω στην έκδοση Android;Εμένα εκεί έχει μόνο 1 γράμμα το Q και τα άλλα είναι αριθμοί. εγώ το έχω στα αγγλικά μιας και τα ελληνικά δε με βολεύουν σαν γλώσσα στις συσκευές και πηγαίνεις about phone - software information - service provider SW ver. εκεί το γράφει. αν δεν είναι ελληνικό και είναι από άλλη χώρα με ένα vpn μπορεί κάποιος να μπει σε έναν server αυτής της χώρας και να κατεβάσει την αναβάθμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα