Προς το περιεχόμενο

Note 9 android pie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στο φορουμ! Ξερει κανεις ποτε θα ερθει τελικα το update σε android pie στο galaxy note 9 ελλαδα? Δεν εχεο αργησει παρα πολυ?

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πήρα χθες. αγορά από κωτσόβολο οπότε επίσημα ελληνικό. άλλο τηλέφωνο πραγματικά! 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, zeibei είπε

το πήρα χθες. αγορά από κωτσόβολο οπότε επίσημα ελληνικό. άλλο τηλέφωνο πραγματικά! 

Το επίσημο ελληνικό είναι σχετικό.

Το θέμα είναι τη λέει το CSC.

Δημοσ.

μέχρι πρότινος οι μεγάλες ελληνικές αλυσίδες γνωρίζω ότι έφερναν μόνο επίσημες συσκευές όπου προοριζόταν αποκλειστικά για την ευρωπαϊκή αγορά και κατ επέκταση την Ελλάδα. τώρα αν άλλαξε κάτι δεν το γνωρίζω. πάντως όσο καιρό παρακολουθώ για την αναβάθμιση από το beta όσοι δεν είχαν κάνει εγγραφή στο πρόγραμμα (όπως εγώ) πήραν την επίσημη αναβάθμιση τελευταίοι μιας και κυκλοφορεί από το Νοέμβριο. ούτε με vpn από Ινδία και Καναδά που το πήραν πρώτοι δεν έβγαζε την αναβάθμιση για το δικό μου. από την άλλη ενός συναδέλφου που το έφερε από usa γιατί ήθελε τον snapdragon τρέχει την τελευταία έκδοση από 26 Νοεμβρίου του 2018..

Δημοσ.

Εμενα τιποτα παντως ακομα.... δε ξερω τι παιζει αλλα και αλλοι που ειχα ρωτησει που εχουν το s9+ δεν εχουν και αυτοι ακομα παρει το update....

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις καμία εφαρμογή.

Πήγαινε settings - about phone - software information και γράψε μου τι λέει στο service provider SW ver.

Λογικά πρέπει να λέει EUR/EUR/EUR/EUR 

1 ώρα πριν, zeibei είπε

Σε σένα μίλησα :P  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, HateMe said:

Πήγαινε settings - about phone - software information και γράψε μου τι λέει στο service provider SW ver.

Σε σένα μίλησα 

απ ότι φαίνεται ευρωπαϊκό.. 

Επεξ/σία από zeibei
Δημοσ.
1 hour ago, HateMe said:

ναι και από κάτω 

EUR/EUR/EUR/EUR 

3 hours ago, zeibei said:
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, zeibei είπε

ναι και από κάτω 

EUR/EUR/EUR/EUR 

3 hours ago, zeibei said:

Είναι Ελληνικότατο. Το τελευταίο σου δείχνει για την χώρα προορισμού της συσκευής.  Το EUR είναι το Ελληνικό.

Αν ήταν πχ DBT θα ήταν Γερμανικό. 

Επεξ/σία από HateMe
Δημοσ.
16 minutes ago, HateMe said:

Είναι Ελληνικότατο. Το τελευταίο σου δείχνει για την χώρα προορισμού της συσκευής.  Το EUR είναι το Ελληνικό.

Αν ήταν πχ DBT θα ήταν Γερμανικό. 

ευχαριστώ για την πληροφορία! νόμιζα ότι σε όλη την Ευρώπη θα είχε το EUR.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zeibei είπε

ευχαριστώ για την πληροφορία! νόμιζα ότι σε όλη την Ευρώπη θα είχε το EUR.. 

Ναι, πολλοί μπερδεύονται γιαυτό στο έγραψα :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα λεει cos/cos,cos  τι region ειναι αυτο? Μπορω απο το app να κατεβασω το update?

Επεξ/σία από stathisgs800
Δημοσ.
9 ώρες πριν, HateMe είπε

Εννοείς αυτό που γράφει στο έκδοση βασικού φάσματος που εμφανίζεται όταν πατήσεις πάνω στην έκδοση Android;Εμένα εκεί έχει μόνο 1 γράμμα το Q και τα άλλα είναι αριθμοί.

Δημοσ.
29 minutes ago, AntiCambeR said:

Εννοείς αυτό που γράφει στο έκδοση βασικού φάσματος που εμφανίζεται όταν πατήσεις πάνω στην έκδοση Android;Εμένα εκεί έχει μόνο 1 γράμμα το Q και τα άλλα είναι αριθμοί.

εγώ το έχω στα αγγλικά μιας και τα ελληνικά δε με βολεύουν σαν γλώσσα στις συσκευές και πηγαίνεις about phone - software information - service provider SW ver. 

εκεί το γράφει. αν δεν είναι ελληνικό και είναι από άλλη χώρα με ένα vpn μπορεί κάποιος να μπει σε έναν server αυτής της χώρας και να κατεβάσει την αναβάθμιση. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...