saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, stathisgs800 είπε Εμενα λεει cos/cos,cos τι region ειναι αυτο? Μπορω απο το app να κατεβασω το update? Όχι με την εφαρμογή βλέπεις μόνο πληροφορίες. Αν θες να κατεβάσεις το update για την χώρα που είναι το κινητό πρέπει να κάνεις αυτό
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 13 ώρες πριν, stathisgs800 είπε Καλησπερα στο φορουμ! Ξερει κανεις ποτε θα ερθει τελικα το update σε android pie στο galaxy note 9 ελλαδα? Δεν εχεο αργησει παρα πολυ? Eχει ηδη ξεκινησει απο προχθες να δινεται σε διαφορα regions. Ειναι θεμα ημερων να σου ερθει 13 ώρες πριν, stathisgs800 είπε Καλησπερα στο φορουμ! Ξερει κανεις ποτε θα ερθει τελικα το update σε android pie στο galaxy note 9 ελλαδα? Δεν εχεο αργησει παρα πολυ? Eχει ηδη ξεκινησει απο προχθες να δινεται σε διαφορα regions. Ειναι θεμα ημερων να σου ερθει
kirileman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Έχει έρθει στα ελληνικά EUR από Παρασκευή.
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Ειχε αναφερθει οτι ισως φτασει μεχρι μεσα Φλεβαρη για να παρουν ολα τα Note9 την αναβαθμιση. Οντως αργησε πολυ(απο τελη Δεκεμβριου με αρχες Γεναρη ξεκινησε)αλλα πανω κατω ετσι γινεται γενικα στις αναβαθμισεις τριτων εταιρειων περαν απο Pixel,Oneplus,Sony.
stathisgs800 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Απο οτι ειδα εμενα ειναι απο γερμανο εισαγωγη απο samsung hellas αλλα ειναι απο βιετναμ, οποτε χεσε μεσα το βλεπω να ερχεται με τους ερωτευμενους 14 φλεβαρη το νωριτερο... χαχαχαχαχα. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από stathisgs800
HateMe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, stathisgs800 είπε Απο οτι ειδα εμενα ειναι απο γερμανο εισαγωγη απο samsung hellas αλλα ειναι απο βιετναμ, οποτε χεσε μεσα το βλεπω να ερχεται με τους ερωτευμενους 14 φλεβαρη το νωριτερο... χαχαχαχαχα. Που κολλάει το βιετνάμ; Δεν παίζει ρόλο που κατασκευάστηκε. Τα περισσότερα εκεί φτιάχνονται. Εσένα τι λέει εκεί που είπα στον άλλον να δει; Αν σου έχει COS σημαίνει πως είναι branded, δηλαδή θα πάρεις το update 15 η και 30 μέρες αργότερα απ τα region. Αν θες να τα αποφύγεις αυτά, θα φλασάρεις μια άλλη rom, δεν έχει σημασία ποιας χώρας μιας και ότι και να φλασάρεις (χωρίς το home csc) θα σου γίνει EUR. 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Ειχε αναφερθει οτι ισως φτασει μεχρι μεσα Φλεβαρη για να παρουν ολα τα Note9 την αναβαθμιση. Οντως αργησε πολυ(απο τελη Δεκεμβριου με αρχες Γεναρη ξεκινησε)αλλα πανω κατω ετσι γινεται γενικα στις αναβαθμισεις τριτων εταιρειων περαν απο Pixel,Oneplus,Sony. Τα S9/S9 Plus πήραν από 23-24 Δεκέμβρη. Τα Note πολύ αργότερα. Την 4η beta αν θυμάμαι καλά την πήραν 30-31 Δεκέμβρη.
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, HateMe είπε Αν θες να τα αποφύγεις αυτά, θα φλασάρεις μια άλλη rom, δεν έχει σημασία ποιας χώρας μιας και ότι και να φλασάρεις (χωρίς το home csc) θα σου γίνει EUR. Μην λες πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν τούβλο το κινητό. Διάβασε το ποστ που έχω δώσει παραπάνω.
HateMe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, saruman123 είπε Μην λες πράγματα που μπορεί να προκαλέσουν τούβλο το κινητό. Διάβασε το ποστ που έχω δώσει παραπάνω. Saruman, κοίτα την δουλειά σου πλζ. Κάτσε στα xiaomi σου και άμα δεν ξέρεις, μη μιλάς. Στάνταρ διαδικασία είναι αυτή.
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, HateMe είπε Saruman, κοίτα την δουλειά σου πλζ. Κάτσε στα xiaomi σου και άμα δεν ξέρεις, μη μιλάς. Στάνταρ διαδικασία είναι αυτή. Δεν έχω Xiaomi . Και αν ξέρω η όχι δεν θα μας πεις εσύ. Αν του γίνει τούβλο εσύ μετά θα του το φτιάξεις? Άντε μου γίνεται ειδική όλοι εδώ μέσα....
Fulgore Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, HateMe είπε Τα S9/S9 Plus πήραν από 23-24 Δεκέμβρη. Τα Note πολύ αργότερα. Δεν νομιζω να εγραψα καπου το αντιθετο,βεβαια δεν αναφερθηκαν και πουθενα τα S9. https://www.androidcentral.com/will-my-phone-get-android-p The Galaxy S9 and S9+ are already receiving the official Pie update, and as of January 4, 2019, Pie is also starting to make its way to Note 9 users in Germany. Βεβαια για το προηγουμενο S8/note 8 ακομα τιποτα και η εκδοση 9.0 εχει βγει απο τον Σεπτεμβριο.
HateMe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, saruman123 είπε Δεν έχω Xiaomi . Και αν ξέρω η όχι δεν θα μας πεις εσύ. Αν του γίνει τούβλο εσύ μετά θα του το φτιάξεις? Άντε μου γίνεται ειδική όλοι εδώ μέσα.... Saruman, είχες ξανά πετάξει μπαρούφα σε παλιότερο ποστ και σε διόρθωσα και έλεγες συγγνώμη και συγγνώμη, μη με αναγκάσεις να σε σκουπιδιάσω πάλι. Ειδικός δεν είσαι μια φορά, ένας γέροντας που κάνει copy paste αυτά που διαβάζει σε sites που δεν τα ξέρει η μάνα τους είσαι. Κοίτα την δουλειά σου και όταν δεν ξέρεις 5-6 πράγματα, μην μιλάς. Στο καλό. ΥΓ. Και μάθε ορθογραφία, ούτε τα βασικά δεν ξέρεις. 3 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν νομιζω να εγραψα καπου το αντιθετο,βεβαια δεν αναφερθηκαν και πουθενα τα S9. https://www.androidcentral.com/will-my-phone-get-android-p The Galaxy S9 and S9+ are already receiving the official Pie update, and as of January 4, 2019, Pie is also starting to make its way to Note 9 users in Germany. Βεβαια για το προηγουμενο S8/note 8 ακομα τιποτα και η εκδοση 9.0 εχει βγει απο τον Σεπτεμβριο. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν να βγάζουν και για τα 8ρια. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από HateMe
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Saruman, είχες ξανά πετάξει μπαρούφα σε παλιότερο ποστ και σε διόρθωσα και έλεγες συγγνώμη και συγγνώμη, μη με αναγκάσεις να σε σκουπιδιάσω πάλι. Ειδικός δεν είσαι μια φορά, ένας γέροντας που κάνει copy paste αυτά που διαβάζει σε sites που δεν τα ξέρει η μάνα τους είσαι. Κοίτα την δουλειά σου και όταν δεν ξέρεις 5-6 πράγματα, μην μιλάς. Στο καλό. Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν να βγάζουν και για τα 8ρια. Στο καλό να πας εσύ και ακόμα παραπέρα.
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Εasy there sunshines! Συνεχιστε σε κοσμιο υφος παρακαλω και μην τσιγκλατε ο ενας τον αλλον σα να ειστε σε παιδοτοπο. Βοηθηστε τον νηματοθετη και αν καποιος κανει λαθος, υποδειξτε του το σωστο με ευγενεια. Kthnxbye
saruman123 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, stormrain είπε Εasy there sunshines! Συνεχιστε σε κοσμιο υφος παρακαλω και μην τσιγκλατε ο ενας τον αλλον σα να ειστε σε παιδοτοπο. Βοηθηστε τον νηματοθετη και αν καποιος κανει λαθος, υποδειξτε του το σωστο με ευγενεια. Kthnxbye Sorry moderator 17 ώρες πριν, stathisgs800 είπε Εμενα τιποτα παντως ακομα.... δε ξερω τι παιζει αλλα και αλλοι που ειχα ρωτησει που εχουν το s9+ δεν εχουν και αυτοι ακομα παρει το update.... Μην κάνεις τίποτα ,αφου βλέπεις ότι σιγά σιγά έρχεται θα έρθει και σε σένα. Και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις δεν υπάρχει λόγος. 1
HateMe Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, stathisgs800 είπε Εμενα λεει cos/cos,cos τι region ειναι αυτο? Μπορω απο το app να κατεβασω το update? Το COS είναι της cosmote, θα αργήσει να έρθει. Η λεγόμενη BRANDED συσκευή που λένε. Πάντα αργούν 15 και βάλε μέρες παραπάνω απ το κανονικό, οπότε θα κατεβάσεις το samfirm και γράψε αυτά που έγραψα και εγώ στο screenshot. Το κατεβάζεις και το περνάς με odin. Μέσα θα σου έχει 2 csc, ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσεις το home, θα χρησιμοποιήσεις το άλλο ώστε να σου γίνουν ΟΛΑ EUR/EUR/EUR εκτός του τελευταίου που θα μείνει COS, κάτι το οποιο δεν σε απασχολεί. Μ αυτόν τον τρόπο θα παίρνεις γρηγορότερα τα update σου. *Το τελευταίο είναι η χώρα προορισμού της συσκευής, αυτό το αλλάζεις αλλά θέλει ιστορία κάτι που δεν σε ενδιαφέρει εσένα* 6 ώρες πριν, kirileman είπε Έχει έρθει στα ελληνικά EUR από Παρασκευή. Πολλοί που έχουν branded συσκευές (COS / VGR) τα παίρνουν 15-20 μέρες μετά, άντε και μήνα (στο S9 πχ) Άρα έχουν ακόμα ψωμί αυτοί 2 ώρες πριν, stormrain είπε Εasy there sunshines! Συνεχιστε σε κοσμιο υφος παρακαλω και μην τσιγκλατε ο ενας τον αλλον σα να ειστε σε παιδοτοπο. Βοηθηστε τον νηματοθετη και αν καποιος κανει λαθος, υποδειξτε του το σωστο με ευγενεια. Kthnxbye Μωρέ ναι, καλά τα λες, αλλά έχει κουράσει λίγο η φάση του. Πριν κανα 2μηνο έλεγε ένα σωρό μπαρούφες σε ένα παλικάρι με S9 και πήγε να τον πάρει στο λαιμό του. Θυμάμαι του πόσταρε ένα λινκ για μια διαδικασία που ήταν αποκλειστικά για το S8 και θεώρησε σωστό να το μοιραστεί με τον άλλον που είχε S9. Αν δεν είχα δει το ποστ του, θα έκλαιγε ακόμα ο τυπάκος με το S9 που θα έχανε το κινητό του Δεν καταλαβαίνει πως έχουν αλλάξει πολλά πράγματα σχετικά με το csc των Galaxy απ το S9 και μετά. Έχει μείνει στο S8 και νομίζει πως είναι οι ίδιες διαδικασίες για να γίνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα. Εγώ είμαι κάτοχος πχ και ψάχνω τα πάντα πριν κάνω το παραμικρό. Τι έρχεται τώρα ο άλλος και μου λέει για τούβλα και ιστορίες; Anyway, τέλος από μένα εδώ. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2019 από HateMe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα