stathisgs800 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Εντάξει παιδια οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες. στέλνω στη samsung μου απαντάει το τηλέφωνο φταεί ο πάροχος που δεν έχει πάρει ενημέρωση, παίρνω cosmote μου λένε δε ξέρουμε τίποτα χωρίς να το ψαξουν και οτί να πάω σε κατάστημμα γερμανου που αγοράστηκε η συσκευή, παίρνω μια στο γερμανό μου λένε δε ξέρουν τίποτα. ε τους έβρισα όλους μια και εφυγα. Υ.Γ Το τηλέφωνο δε το πειράζω γιατί δε το έχω πολύ και φοβαμαι μη κάνω καμιά πατάτα.
NiceGuyGeorge Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Το δικο μου λεει VOD/MTL/VOD, μπορω να περασω μεσα ελληνικη ρομ?
NiceGuyGeorge Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Δημοσ. 19 Μαΐου 2019 Ξέχασα να αναφέρω ότι έχω Note 8 και όχι το 9. Βλακεία μου.
CyberKid Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Η έκδοση Pie λειτουργεί άψογα στο note 9. Βέβαια έχουμε τον καλύτερο προγραμματιστή του xda για τη συσκευή μας, όποτε είμαστε και λιγάκι τυχεροί
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 20 Μαΐου 2019 11 ώρες πριν, CyberKid είπε Η έκδοση Pie λειτουργεί άψογα στο note 9. Βέβαια έχουμε τον καλύτερο προγραμματιστή του xda για τη συσκευή μας, όποτε είμαστε και λιγάκι τυχεροί Ποιον εννοεις?
CyberKid Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 12 ώρες πριν, stormrain είπε Ποιον εννοεις? Προγραμματιστής στο xda και γιατρός στο memorial hospital. dr.ketan 1
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, CyberKid είπε Προγραμματιστής στο xda και γιατρός στο memorial hospital. dr.ketan Ναι ναι εχεις δικιο ο τυπος κανει παπαδες!! Δεν εχω παιξει με custom στο Ν9 λογω του οτι σπαει τον secure folder κλπ, αλλα οσες ρομ του ειχα βαλει στα παλια note, ήταν καταπληκτικός!
CyberKid Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 Δημοσ. 21 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, stormrain είπε Ναι ναι εχεις δικιο ο τυπος κανει παπαδες!! Δεν εχω παιξει με custom στο Ν9 λογω του οτι σπαει τον secure folder κλπ, αλλα οσες ρομ του ειχα βαλει στα παλια note, ήταν καταπληκτικός! Ρε σου λεω, ο τυπος ειναι κορυφη. Φαντασου οτι ουτε το tree απο τη ρομ του δινει δημοσια. Σε οσα κινητα εχω δοκιμασει δικια του ρομ ΚΑΝΕΝΑ δεν ειχε bugs ή τα ειχε διορθωσει μεσα σε λιγες μερες. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2019 από CyberKid 1
NiceGuyGeorge Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Δημοσ. 24 Μαΐου 2019 Μπορεί να απαντήσει κανείς? Θα ήθελα λίγο βοήθεια σε αυτό που ρώτησα. Μπορώ να περάσω ελληνική ρομ μες το κινητό ή πρέπει να αλλάξω και τίποτα επιπλέον από μέσα? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα