Προς το περιεχόμενο

Note 9 android pie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει παιδια οι άνθρωποι είναι καραγκιόζηδες. στέλνω στη samsung μου απαντάει το τηλέφωνο φταεί ο πάροχος που δεν έχει πάρει ενημέρωση, παίρνω cosmote μου λένε δε ξέρουμε τίποτα  χωρίς να το ψαξουν και οτί να πάω σε κατάστημμα γερμανου που αγοράστηκε η συσκευή, παίρνω μια στο γερμανό μου λένε δε ξέρουν τίποτα. ε τους έβρισα όλους μια και εφυγα. 

Υ.Γ Το τηλέφωνο δε το πειράζω γιατί δε το έχω πολύ και φοβαμαι μη κάνω καμιά πατάτα.

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Η έκδοση Pie λειτουργεί άψογα στο note 9. Βέβαια έχουμε τον καλύτερο προγραμματιστή του xda για τη συσκευή μας, όποτε είμαστε και λιγάκι τυχεροί :)

• Moderators
Δημοσ.
11 ώρες πριν, CyberKid είπε

Η έκδοση Pie λειτουργεί άψογα στο note 9. Βέβαια έχουμε τον καλύτερο προγραμματιστή του xda για τη συσκευή μας, όποτε είμαστε και λιγάκι τυχεροί :)

Ποιον εννοεις?

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, CyberKid είπε

Προγραμματιστής στο xda και γιατρός στο memorial hospital.

dr.ketan

Ναι ναι εχεις δικιο ο τυπος κανει παπαδες!! Δεν εχω παιξει με custom στο Ν9 λογω του οτι σπαει τον secure folder κλπ, αλλα οσες ρομ του ειχα βαλει στα παλια note, ήταν καταπληκτικός!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stormrain είπε

Ναι ναι εχεις δικιο ο τυπος κανει παπαδες!! Δεν εχω παιξει με custom στο Ν9 λογω του οτι σπαει τον secure folder κλπ, αλλα οσες ρομ του ειχα βαλει στα παλια note, ήταν καταπληκτικός!

Ρε σου λεω, ο τυπος ειναι κορυφη. Φαντασου οτι ουτε το tree απο τη ρομ του δινει δημοσια. Σε οσα κινητα εχω δοκιμασει δικια του ρομ ΚΑΝΕΝΑ δεν ειχε bugs ή τα ειχε διορθωσει μεσα σε λιγες μερες.

Επεξ/σία από CyberKid
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορεί να απαντήσει κανείς? Θα ήθελα λίγο βοήθεια σε αυτό που ρώτησα. Μπορώ να περάσω ελληνική ρομ μες το κινητό ή πρέπει να αλλάξω και τίποτα επιπλέον από μέσα? Ευχαριστώ.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...