Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σωστα τον αντιπαλο ισως.Σιγα μην θελει επιστημη για να χτυπησεις με γαντια και προστατευτικα ποδιων ενα σακο με μαλακη γεμιση .Τωρα αν την δει ροκυ και φαει κανα καρπο η κανα ωμο , η απλωσει κανα ποδαρι και φυγει με λουμπαγκο..😆

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
18 hours ago, aimopetalio said:

μια φορά δεν είμαι :P Μια χαρά ακούγεται και η αναρρίχηση και η ορειβασία αλλά θέλω να μπορώ να κάνω κάτι μετά τη δουλειά ή ένα απόγευμα που θα μου τη βαρέσει. Αυτά θέλουν προγραμματισμό. Το κροσφιτ το είχα σκεφτεί αλλά το συζήτησα με έναν γυμναστή εκεί που πάω και ήταν γενικά αρνητικός. Μέχρι στιγμής το τρέξιμο έξω είναι το μόνο που με εκτονώνει, ορισμένες φορές σκέφτομαι ότι είναι λες και παίρνω φάρμακο, τόσο πολύ μου αλλάζει τη διάθεση μου. Απλά θα ήθελα και κάτι άλλο για ποικιλία.

αναρριχηση ειναι ευκολο.πας σε πιστα και κανεις και καθε μερα αν θες μετα την δουλεια.και δεν θελει προγραμματισμο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω πιστευω οτι θα βαρεθεις , το τρεξιμο και τα βαρη ηδη καλυπτουν προσωπικες εκτονωτικες καταστασεις.

Δεν θελεις mini soccer, παιξε tennis , παιξε πινγκ πονγκ τραβα για paintball.Ολα αυτα εχουν μια σχετικη ενταση, και το κυριοτερο  και πιο εκτονωτικο.Παιζεις για νικη , οχι απλα να..περναει η ωρα :devil:

Γιατι βρε εσυ txcellas εισαι sad ? :P

.........................................................

Aφου δεν θελει αντιπαλο το παιδι.Ε θα βαρεσει το σακο μονος του καμμια 10 φορες, θα βαλει και μια gum πορωτικη μουσικη η το eye of the tiger...μετα το πιθανοτερο ειναι να βαρεθει.:P

Επεξ/σία από bluesattack
  • Sad 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, aimopetalio είπε

σε σχολή που είναι σκέτη για τέτοια αθλήματα θα ήταν πιο πιεστικά, οι άλλοι θα ήθελαν αγώνες και θα είχαν τον ξέμπαρκο που ήρθε για την πλάκα του.

Ο δάσκαλος θέλει αυτόν που θα κατέβει για αγώνα, θα του αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια, γιατί αυτός θα του κάνει/κρατήσει το όνομα στο χώρο. Θέλει όμως και τον χομπίστα, γιατί και οι λογαριασμοί τρέχουν ;)

Επειδή δεν έχεις σχέση με το χώρο, μάλλον σε τρομάζει το Χόλιγουντ (που κάθε σχολή είναι  γεμάτη νταμάρια  που αλληλοσακατευονται) και γνωστοί από παλιά. Καμία σχέση. Στην τελική, πάρε γνώμες για τις σχολές στην περιοχή σου και πήγαινε να δεις μια προπόνησή τους πριν κάνεις οτιδήποτε. Όχι δε θα σου πει κανένας. Αν σε χαλάσει το παραμικρό, φύγε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Bspus είπε

Γιατι θεωρεις οτι με το μποξ θα σπασεις κατι?

Μεγαλο μερος της προπονησης ειναι απλα τεχνικες ενω και το sparring ακομα ειναι σχετικα ελεγχομενο. Και σε τσαμπουκα να πεσεις καμια φορα η να φας μια δυνατη πολυ δυσκολα να παθεις κατι αν εχεις πληρη εξοπλισμο (συμπεριλαμβανομενης και κασκας δηλαδη).

Θα ελεγα να γραφτεις σε καποια σχολη ενα μηνα να το δοκιμασεις πριν το απορριψεις.

Καλος ο σακος αλλα παλι καποιος θα πρεπει να σου δειξει τουλαχιστον τα βασικα για να χτυπας σωστα.

Τι του γραφεις του ανθρωπου,,,.εχεις δει προπονηση μποξ; Τι νομιζεις μπαλετο με γαντια ειναι; Τα προστατευτικα στο κεφαλι νομιζεις κανουν τιποτα ιδιατερο; Το πιο σκληρο απ ολα ειναι. Αν καποιος ειναι ψιλομπετον στο κεφαλι ας παει μποξ, και δεν σκοπευει να χρησιμοποιει το μυαλο του πολυ. Εγω δεν σκοπευω να μου κανουν το μυαλο πουρε για να ριχνω ξηλο

19 ώρες πριν, txcellas είπε

Φοβερη αεροβια ασκηση το box-kick box.

Και εκτονωση και ολα οσα θες. Απλα εχει κοστος (γαντια-καλαμιδες- μπανταζ- μασελακι) + συνδρομή κάθε μηνα.

Σπανια κάποιος να τραυματιστει γτ υπάρχουν δασκαλοι και οι παλιοι σε προσεχουν. 

Φοβερη αεροβια ναι, δεν διαφωνω.

Ειναι βιαιο και αυτο ομως και εχει μπουνιες στο κεφαλι. Εκτος αν ο δασκαλος το κανει τελειως γκομενιστικο που αυτο φυσικα δεν ειναι kick boxing. 

Επεξ/σία από Zerg13
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Τι του γραφεις του ανθρωπου,,,.εχεις δει προπονηση μποξ; Τι νομιζεις μπαλετο με γαντια ειναι; Τα προστατευτικα στο κεφαλι νομιζεις κανουν τιποτα ιδιατερο; Το πιο σκληρο απ ολα ειναι. Αν καποιος ειναι ψιλομπετον στο κεφαλι ας παει μποξ, και δεν σκοπευει να χρησιμοποιει το μυαλο του πολυ. Εγω δεν σκοπευω να μου κανουν το μυαλο πουρε για να ριχνω ξηλο

Ναι, για την ακριβεια συμμετεχω τακτικα σε προπονησεις σε γνωστη σχολη εδω και τρια χρονια.

Ουτε δοντια εχω σπασει ουτε μυτη, αλλα εχω αποκτησει κατα καιρους αρκετες μελανιες.

Φυσικα δεν κανω σε επιπεδο να συμμετεχω σε κανονικους αγωνες. Εκει φυσικα καταλαβαινω οτι χρειαζεται μεγαλυτερη ενταση και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν αλλες σχολες που εχουν  διαφορετικη πιο σκληρη προσεγγιση.

Γι αυτο ειπα οτι αξιζει να γραφτει ενα μηνα δοκιμαστικα.

Α και ναι, τα προστατευτικα στο κεφαλι κανουν αρκετη δουλεια. Θα ειχα πολυ περισσοτερες μελανιες χωρις

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Bspus είπε

Ναι, για την ακριβεια συμμετεχω τακτικα σε προπονησεις σε γνωστη σχολη εδω και τρια χρονια.

Ουτε δοντια εχω σπασει ουτε μυτη, αλλα εχω αποκτησει κατα καιρους αρκετες μελανιες.

Φυσικα δεν κανω σε επιπεδο να συμμετεχω σε κανονικους αγωνες. Εκει φυσικα καταλαβαινω οτι χρειαζεται μεγαλυτερη ενταση και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν αλλες σχολες που εχουν  διαφορετικη πιο σκληρη προσεγγιση.

Γι αυτο ειπα οτι αξιζει να γραφτει ενα μηνα δοκιμαστικα.

Α και ναι, τα προστατευτικα στο κεφαλι κανουν αρκετη δουλεια. Θα ειχα πολυ περισσοτερες μελανιες χωρις

Την ενταση δεν την ρυθμιζεις εσυ ουτε ο δασκαλος αλλα ο αντιπαλος σου στην προπονηση. Οι μελανιες ειναι το πιο ηπιο που μπορεις να παθεις. Για να σου σπασει δοντι με μασελακι πρεπει να σε χτυπησει κανας πρωταθλητης.

τι επαγγελμα κανεις αν επιτρεπεται;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Δεν καταλαβαινω που κολλαει το επαγγελμα, παντως δεν εχει καμια σχεση με μποξ η αθλητισμο γενικως.

Επισης δεν εχω κανενα κολλημα να ζητησω απο τον αντιπαλο να χαλαρωσει λιγο αν δω οτι κοπαναει πολυ. Οι περισσοτεροι ειναι OK, καταλαβαινουν οτι δεν το βλεπουμε ολοι ανταγωνιστικα το θεμα και οτι μπορει απλα να θελουμε να κανουμε προπονηση για φυσικη κατασταση

• Like 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Προφανως και κολλαει :)

Γι αυτο φορας προστατευτικα στην προπονηση. Πηγαινε σε μια προπονηση να δεις ότι δεν ειναι οπως νομιζεις. Εχει και τους έμπειρους και τους καινουριους.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, txcellas είπε

Γι αυτο φορας προστατευτικα στην προπονηση. Πηγαινε σε μια προπονηση να δεις ότι δεν ειναι οπως νομιζεις. Εχει και τους έμπειρους και τους καινουριους.

Και κάσκα να φοράς το μάτι μαυρίζει εύκολα και άντε μετά να πας για δουλειά....

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, coffeex είπε

Και κάσκα να φοράς το μάτι μαυρίζει εύκολα και άντε μετά να πας για δουλειά....

Εγω χωρις κασκα 2 χρονια ουτε μυτη δεν ματωσα παντως.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Φοβερη αεροβια ναι, δεν διαφωνω.

Ειναι βιαιο και αυτο ομως και εχει μπουνιες στο κεφαλι. Εκτος αν ο δασκαλος το κανει τελειως γκομενιστικο που αυτο φυσικα δεν ειναι kick boxing. 

ρε παιδια τι του λετε του ανθρωπου..

πρωτα απ ολα, θες μονο σακο και shadowboxing? αυτο θα κανεις μονο (περα απ τη προθερμανση, την αποθεραπεια και τις ασκησεις). απο κει και περα σιγα τους τραυματισμους. σε ελαφρυ sparring δεν ειχα παθει τιποτα οταν εκανα kick boxing. προφανως βεβαια με εβαζε με ατομα σαν εμενα και σενα που απλα θελαν να γυμναστουν. και σενα δε νομιζω να σε βαλουν με καποιο ατομο που το παει επαγγελματικα και βαραει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, txcellas είπε

Εγω χωρις κασκα 2 χρονια ουτε μυτη δεν ματωσα παντως.

Μηπως πας αρκετα χαλαρα; Για μενα ειναι μαστ να μελανιασει ο τετρακεφαλος, που και που να ανοιξει καμια μυτη και να φουσκωσει κανα ματι

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν δε σε χαλαει να πονεσεις λιγο ή να μελανιασεις τοτε αντε τσεκαρε  καμια καλη σχολη kickbox/mma.

Εαν δε σου αρεσει το sparring, θα εχεις μαθει τα βασικα και μετα θα μπορεις να παρεις ενα σακο και να εκτονωνεσαι αφοβα εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...