Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες,

επειδη προσφατα πηγα σε fiber σκεφτομαι να κρατησω το vr2800 που ειχα και να μην βαλω το ZTE 268 που μου εστειλαν αν και δεν ειναι κακο. 

Ομως ενω εχω το username και pass για να παρω ip απο wind, δεν παιρνει...ενω βλεπει dsl.

Μου ειπαν απο την εξυπηρετηση οτι πρεπει να καταχωρησουν αυτοι το ρουτερ στο συστημα τους για να επιτραπει η χρηση του και κατι τετοια. Ισχυει ή απλα χρειαζεται να κανω καμια παραπανω ρυθμιση?

Ρωταω γιατι 3 μερες ουτε με πηρε κανεις απο δευτεροβαθμιο επιπεδο τεχνικης εξυπηρετησης που μου ειχαν πει ουτε βγαζω ακρη. Εχω κανει πανω απο 7 κλησεις και με το ζορι καταλαβαινουν οτι θελω να δουλεψω το δικο μου μοντεμ, ενω καθε φορα μου λενε κατι διαφορετικο.

Εν τω μεταξυ θελαν να με πεισουν οτι το ΖΤΕ ειναι καλυτερο απο το 2800, επειδη φορανε το ιδιο τσιπ για συγχρονισμο.

Τελος να πω οτι η γραμμη μου δεν ειναι voip και μπορει να παιξει μια χαρα σκετο το tp link.

Εχω δει οτι υπαρχει η διαδικασια του να ριξεις στη θυρα wan το δικτυο και να παιζουν και τα 2, αλλα δεν βρισκω το λογο αφου μπορω να εχω μονο το tp link.

Καμια ιδεα λοιπον τι να κανω? απλα να περιμενω αν και οταν με παρουν?? Υποψιν, με adsl πριν με wind ειχα κανονικα το δικο μου ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...