Brashida Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα,περσυ το καλοκαίρι(Δεν ξέρω τι έκανες εσύ είναι η αλήθεια αλλά κάτι εκανες😁),δούλεψα σε ένα εργοστάσιο παραγωγής κουμποστας και φυσικού χυμού με σκοπό να βγάλω κάποια χρήματα δικά μου για να τα κάνω ότι θέλω τέλος παντων..Η δουλειά ήταν για 2 μήνες και κάτι μέρες μόνο το καλοκαίρι δηλαδή,όταν τελείωσε ζήτησα την απόλυση μου(ήμουν 18 όταν δούλευα).Ύστερα αφότου πήρα το χαρτί μετά από λίγο καιρό έβγαλα κάρτα ανεργίας για πρώτη φορά..Δεν πήγα να την ανανεώσω ξανά(ίσχυε μέχρι 18/12/2018) και τώρα λογικά θα πρέπει να βγάλω άλλοι..Ήθελα να ρωτήσω μπορώ να την ανανεώνω μέσω διαδικτύου η να απευθυνθώ σε καποιο ΚΕΠ αν ναι πως μπορώ και το χρειάζεται.Επισης αν γνωρίζει κανείς καποιο πρόγραμμα για την συγκεκριμένη περίπτωση η οτιδήποτε άλλο κάποια δωρεάν σχολή η κάτι παρόμοιο τελως πάντων,αν και πιστεύω πολύ δύσκολο όλο αυτό.
HateMe Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Brashida είπε Καλησπέρα,περσυ το καλοκαίρι(Δεν ξέρω τι έκανες εσύ είναι η αλήθεια αλλά κάτι εκανες😁),δούλεψα σε ένα εργοστάσιο παραγωγής κουμποστας και φυσικού χυμού με σκοπό να βγάλω κάποια χρήματα δικά μου για να τα κάνω ότι θέλω τέλος παντων..Η δουλειά ήταν για 2 μήνες και κάτι μέρες μόνο το καλοκαίρι δηλαδή,όταν τελείωσε ζήτησα την απόλυση μου(ήμουν 18 όταν δούλευα).Ύστερα αφότου πήρα το χαρτί μετά από λίγο καιρό έβγαλα κάρτα ανεργίας για πρώτη φορά..Δεν πήγα να την ανανεώσω ξανά(ίσχυε μέχρι 18/12/2018) και τώρα λογικά θα πρέπει να βγάλω άλλοι..Ήθελα να ρωτήσω μπορώ να την ανανεώνω μέσω διαδικτύου η να απευθυνθώ σε καποιο ΚΕΠ αν ναι πως μπορώ και το χρειάζεται.Επισης αν γνωρίζει κανείς καποιο πρόγραμμα για την συγκεκριμένη περίπτωση η οτιδήποτε άλλο κάποια δωρεάν σχολή η κάτι παρόμοιο τελως πάντων,αν και πιστεύω πολύ δύσκολο όλο αυτό. Ναι, μπορείς να την ανανεώνεις online. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα