Προς το περιεχόμενο

Huawei matebook d 14 vs surface go vs Acer spin 5


ikaruga24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν παιδιά μετά από μπόλικο ψάξιμο κατέληξα σε μια από αυτές τις επιλογές. Huawei matebook d 14 όπως είναι, surface go με τον ssd + το καπάκι με το πληκτρολόγιο και τέλος Acer spin 5. Όλα αυτά βγαίνουν περίπου στα ίδια χρήματα. 

Το βασικό χαρακτηριστικό που με ενδιαφέρει είναι η φορητοτητα και η ποιότητα της οθόνης. Από άποψη επεξεργαστικής και γραφικής ισχύς φαντάζομαι πάνω κάτω είναι τα ίδια καθώς δεν έχω ιδέα από mobile σημερινές λύσεις. 

Προσωπικά κλείνω περισσότερο προς το Huawei αλλά το surface σίγουρα τζαρτζαρει με περίσσιο θράσος οπότε αναγκαστικά του δίνω σημασία. Το Acer είναι επίσης καλό contender και ίσως αξίζει να το βάλω στο παιχνίδι. 

Η δική σας άποψη από αυτά ποια είναι; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πριν από ο,τιδήποτε άλλο, όπως τα ουσιαστικά επεξεργαστής, καταλληλότητα βάσει χρήσης, vfm..

Έχεις ένα μηχάνημα 14", ένα 13,3" κι ένα 10,1". Για τα δύο πρώτα οκ, άμεσα συγκρίσιμα, σε σχέση με το 3ο όμως είναι τελείως μα τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης ακόμη κ ίδια μηχανήματα να ήταν κατά τα άλλα. Δεν ξέρω αν έχεις ανάλογη εμπειρία από άλλες συσκευές τέτοιων διαστάσεων, αλλά επειδή έχω από όλα, είναι ξεκάθαρα άλλο πράγμα. Άρα θα συμβούλευα από εκεί να ξεκινήσεις κ αφότου έχεις καταλήξει εκεί, να αναζητήσεις τότε γνώμες.. Το acer δεν το ξέρω καθόλου, τα άλλα δύο δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ο ίδιος για να σου πω πιο εμπεριστατωμένη άποψη, αλλά κ τα δύο λογίζονται πολύ καλά στις κατηγορίες τους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όλα μου κάνουν από άποψη οθόνης σε ίντσες. Η "λογική" με στέλνει στο Huawei μιας και δείχνει το πιο πλήρες από όλα όμως επειδή η ευκολία και φορητοτητα προσμετράται το ίδιο πολύ γι αυτό έχουμε και το 10ιντσο μέσα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...