snow22 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα πριν ενα χρονο ειχε γινει ενα περιστατικο ειχα γραψει τον κωδικο της χρεωστικης για μια παραγγελεια και τελος παντων να μην πολυλογω με περνουν τηλ απο την τραπεζα οτι προκειται για απατη και μου σφραγιζαν την χρεωστικη.Απο τοτε χρησιμοποιω μονο paypal γιατι εχω φοβηθει απο τοτε θελω να κλεισω εισητηρια για το βατικανο και δεν υπαρχει πληρωμη μεσω paypal ειναι ασφαλες να γραψω τους κωδικους της καρτας μου η σε κατι τετοιο δεν τιθεται περιπτωση κλοπης των στοιχειων ? Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από snow22
christos4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Αν πας να κλείσεις από την επίσημη ιστοσελίδα του Βατικανού δεν θα έχεις θέμα.. 1
txcellas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 πρόπερσι σε είχα κλείσει εισιτήρια για Βατικανό με την Εθνική Τράπεζα. Όντως είχε δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα και τότε πήρα τηλέφωνο στην εθνικη τράπεζα και ξεμπλοκαρανε την κάρτα.
Ather Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Εισιτήρια στο Βατικανό; Καινούριο είναι αυτό;
opcorsa Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 https://biglietteriamusei.vatican.va/musei/tickets/ απο εδω κλεισε τυπε
christos4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Ather είπε Εισιτήρια στο Βατικανό; Καινούριο είναι αυτό; Αν κλείσεις online το εισητήριο σου γλυτώνεις πάρα πολύ ώρα.. Και πάλι ίσως έχεις αναμονή, αλλά δεν συγκρίνεται με το να μην τα έχεις κλείσει... Αυτά τουλάχιστον την άνοιξη του 2017..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα