Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, tasinho είπε

Φίλος μου για να αποδείξει την αυθεντικότητα τους,τα πάτησε με το αμάξι.Τελικα ήταν "μαϊμού".

Δουλεύει πλήρως 100% τα αυθεντικά δεν παθαίνουν τίποτα λόγω σκελετού. Οι καλές μαϊμούδες αντε να θελουν φακούς 18€ οι σαπίλες σπάνε. 

Δημοσ.
On 05/02/2019 at 17:27, Thaninho said:

Τα rayban είναι σχετικά εύκολα μα καταλάβεις αν είναι αυθεντικά αν έχεις να συγκρίνεις δίπλα δίπλα με ένα σίγουρα αυθεντικό. Αρχικά  εκτός απ το σήμα μπροστά μπροστά έχουν και στα πλαγιά από ένα αλλά και μέσα στον αριστερό φακό. Μόνο από μέσα μπορείς να το δεις το σήμα σε αυτό. Μετά πάει το βάρος αν είναι πολύ ελαφριά υπαρχει πρόβλημα. Μπορείς και να πας σε ένα κατάστημα οπτικών να σου μετρήσει τους φακούς πάνω από 95% είναι καλα( παιζει ρόλο και η φθορά). Μετά από αυτά μιλάμε για μερακλίδικη δουλεια που μόνο με ανταλλακτικά που δεν θα μπαίνουν μπορείς να το καταλάβεις. 

Δηλαδή σε ένα κατάστημα οπτικών καταλαβαίνουν αν είναι γνήσια; Τι μετράνε στους φακούς;

Πήγα σήμερα σε κατάστημα της αλυσίδας mati mati και μου είπαν οτι αυτοί πουλάνε γνήσια. Όσο για την διαφορά τιμής (89 σε αυτούς 130 σε πιστοιποιημένο κατάστημα) την απέδωσαν στην μαζική παραγγελία για τα 90 καταστήματα που διαθέτουν. 

Θα μπορουσα λοιπόν να πάω σε ένα κατάστημα και να τους ζητήσω να τα πάμε σε έναν κατάστημα οπτικών για μέτρηση πριν τα αγοράσω; 

Δημοσ.
17 ώρες πριν, un_peu_sommeillé είπε

Δηλαδή σε ένα κατάστημα οπτικών καταλαβαίνουν αν είναι γνήσια; Τι μετράνε στους φακούς;

Πήγα σήμερα σε κατάστημα της αλυσίδας mati mati και μου είπαν οτι αυτοί πουλάνε γνήσια. Όσο για την διαφορά τιμής (89 σε αυτούς 130 σε πιστοιποιημένο κατάστημα) την απέδωσαν στην μαζική παραγγελία για τα 90 καταστήματα που διαθέτουν. 

Θα μπορουσα λοιπόν να πάω σε ένα κατάστημα και να τους ζητήσω να τα πάμε σε έναν κατάστημα οπτικών για μέτρηση πριν τα αγοράσω; 

Πάνε σε ενα see you optics που δεν πουλάνε μάρκες αλλά μόνο τα δικά τους, έχουν μηχάνημα μέσα που μετράει την ακτινοβολία που απορροφάει ο φακός ( έχω διαβάσει βέβαια ότι ακόμα και μια σακούλα σκουπιδιών απλή μπλε αν την ενώσεις με φακό εύκολα πιάνεις ένα 90%). 
Ολη μου την ζωη φοραω ray ban ( wayfarer, aviator, clubmaster, roundκατι) πλέον με το μάτι καταλαβαίνω τα μουφα και ποτέ δεν μου έχει τύχει καλή απομίμηση όλες είναι προχειροδουλειες. Τα πιάνω και είναι ελαφριά; Μουφα 100%

Τώρα στο τελευταίο που λες σιγά μην σε αφήσουν αλλά μπορείς να πας σε ένα άλλο κατάστημα της πόλης σου που έχει κάλο όνομα βρες το μοντέλο που σου άρεσε και ας έχει διαφορετικό χρώμα φακού και πέρνα το απο κόσκινο, βάρος κωδικούς σήματα κλπ. Μετα πανε και στο ματι ματι να δεις αν ειναι το ιδιο αν και δεν νομιζω να ειναι μουφα εχουν καλο ονομα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...