Προς το περιεχόμενο

Εφαρμογή για DVR


tarantules

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πέσει στα χέρια μου ένα καταγραφικό το οποίο δεν έχω το manual και δεν μπορώ να βρω εφαρμογή για windows για να βλέπω τις κάμερες.Το μοντέλο είναι XVR-Y104NS1-E6 αλλά δεν μου βγάζει κάτι σχετικό στο google που έψαξα.Έχει πάνω ένα κόκκινο sticker για icloud software και τη διεύθυνση http://www.topslink.net και ένα qrcode μάλον για εφαρμογή android.

Εγώ θέλω να το δουλεύω τοπικά μόνο στον υπολογιστή και εαν θέλω μέσω android να το σετάρω με ddns που είδα οτι έχει μέσα στο μενού του.

Όταν χτυπάω την καρφωτή του ip στον firefox δεν μου βγάζει την κονσόλα του μενού.Βγάζει μήνυμα οτι πρέπει να ενεργοποιήσω τα activeX τα οποία είναι ενεργοποιημένα αλλά δεν....

Καμιά ιδέα;

Επεξ/σία από tarantules
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ff δεν υποστηριζει activeχ απο την μερα που βγηκε, πριν 15+ χρονια. Αν το προσθετο που δινει ο κατασκευαστης ειναι αποκλειστικα activex, μονο με internet explorer θα δεις τις καμερες σου.

Για εφαρμογη δεν εχω να προτεινω καποια, μιας και ο καθε κατασκευαστης προμοτααρει και απο μια. Φιλος μου εχει το qmeye για να βλεπει τις καμερες του μαγαζιου του αλλα δεν δουλευει με ολα τα καταγραφικα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...