gbtm Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα. Σε λίγο καιρό θα φύγω για δουλειά στην Αμερική. Θα ήθελα να ρωτήσω, ποιες από τις 2 κάρτες είναι καλύτερη για να στέλνω χρήματα στην οικογένεια μου; Ρωτάω από άποψη συναλλάγματος και προμηθειών. Μήπως συμφέρει καλύτερα να στέλνω τραπεζικά εμβάσματα; Έχω διαβάσει κάποια πράγματα γύρω από αυτές τις κάρτες, αλλά δεν τα κατανοώ πλήρως. Θα το εκτιμούσα αν κάποιος έχει την υπομονή να μου τα εξηγήσει, όπως θα τα εξηγούσε σε 8χρονο παιδί. Δεν έχω ιδέα από τραπεζικά, θα εκτιμούσα την οποιαδήποτε βοήθεια/γνώμη.
p8denu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Πολύ καλή ερώτηση. Θα με ενδιέφερε κι εμένα να μάθω
vagos789 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Συνηθως αυτο το ξερει καλα καποιος που ειναι ηδη εκει και το κανει Επισης εξαρταται απο το ποσο, καποιες υπηρεσιες ειναι ασυμφορες για ποσα τυπου 100$ γιατι τα fees ειναι στανταρτ αρκετοι συστηνουν αυτη την υπηρεσια: https://transferwise.com/us/send-money/send-money-to-europe#/rates-fees
tz3s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Κανεις εσυ μια Ν26 και κανει και καποιος απο τα μελη που θες να στελνεις αλλη μια Ν26. Εχει καλο συναλλαγμα, δεν κραταει προμηθειες (εγω στελνω απο βελγικο λογ/μο στην Ν26 χωρις προμ.). Αμα στελνεις σε ελληνικο απο Ν26 τοτε νομιζω κατι κρατανε οι ελληνικοι λογ.
gbtm Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δηλαδή στο θέμα προμηθειών, είναι καλύτερη η Ν26 από Revolut; Να διευκρινίσω σε αυτό το σημείο, πως δεν μιλάμε για ποσά με 2 μηδενικά αλλά για 3. Επίσης αν βγάλω την Ν26, να τη βγάλω μόλις πάω Αμερική ή να τη βγάλω από τώρα; Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από gbtm
p8denu Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μπορείς να τις βγάλεις και τις 2 να δοκιμάσεις. Στη Revolut σε χρεώνει 10€ για να βγάλεις φυσική κάρτα αλλά αν δεν βγάλεις, σου στέλνουν μόνοι του δωρεάν μετά από λίγο καιρό. Επισης στη revolut μπορείς να αλλάζεις τα χρήματα σε ότι νόμισμα θέλεις χωρίς κάποια έξτρα χρέωση (μόνο την αλλαγή συναλλάγματος) οποιαδήποτε στιγμή θες. Στη revolut μπορείς να βγάλεις λεφτά από οποίας τράπεζας το μηχάνημα θες αλλά μέχρι 200€ το μήνα χωρίς χρέωση. Μετά χρεώνει κάποιο ποσό αλλά δεν θυμάμαι ποσό. Μπορείς όμως να χρεισιμοποιεις την κάρτα κανονικά χωρίς χρέωση Για τη Ν26 δεν έχω ιδέα
Κάβουρας Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 N26 black έβγαινε φτηνότερα σε εμένα στο εξωτερικό από ότι revolut. Αλλά μιλάμε για πληρωμές pos και μετατροπή συνάλλαγμα. Επίσης ήθελα περισσότερα μετρητά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα