ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 καλημέρα παιδιά !! Προκειται για αγορα κιν για φιλη !! Παραθετω την φορμα ! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Fb insta netflix ms Office και πολυ email για την δουλεια της. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Να ειναι ευκολα χειρισιμο με ενα χερι αλλα να μπορει να βλεπει ανετα και ταινιες και παρουσιασεις power point 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):αναγνωριση δαχτυλικου και καλη οθονη με ευκρινια 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; παρα πολυ θελουμε the best camera σε αυτα τα λευτα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιαφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν εχει ικανοποιητικη μνημη απο μονο του δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητη η sd 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; για τα λευτα νομιζω ειναι μονοδρομος androit 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να βγαζει μια μερα κανονικης χρησης 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο απλα νομιζω θα της ηταν καλητερο να παει σε καποια αλυσιδα να παρει και να ξεμπερδευει αλλα δεν ειναι δευσμευτικο !! 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο
saruman123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Το LG G6(263€). Είναι μεν του 17 αλλά είναι σε αυτά που θέλει. 3
d4mage Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @ΔημήτρηςΚΤΝ Καλό είναι να πάρεις ένα smartphone σε μια Χ τιμή και να τα κοιτάς όλα. Να στο πω πιο λιανά, σοβαρό τηλέφωνο με 300,00€ θα βρεις, τηλέφωνο με απαιτήσεις όχι! Λίγο πολύ σε αυτές τις τιμές όπου υστερεί ένα μοντέλο θα υπερτερεί κάπου αλλού. Στο ελάχιστο μεν, όμως λόγο μάρκετινγκ έτσι είναι η αγορά. Παράδειγμα, το G6 ήταν, και είναι οκ τηλέφωνο όμως έχουμε πατήσει 2019, η αγορά έχει αλλάξει, οι επιλογές είναι αμέτρητες, σύντομα θα σκάσουν νέες συσκευές (καιρό είχε). H μπαταρία του είναι χάλια, ενημερώσεις γιοκ, hardware όχι κάτι τρελό πλέον, θα πήγαινα στο A7 είναι και φθηνότερο, έχει και amoled. Γιατί όχι κάποιο Xiaomi, ρίχνουν σαγόνια στο μπάτζετ αυτό. Από κάμερες μην το ψάχνεις και πολύ, όοολα τα τηλέφωνα πλέον σε συνθήκες φωτισμού βγάζουν αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες. Σου φέρνω και παράδειγμα το Redmi Note 5 όπου για τα χρήματα που ζητούσε το προηγούμενο καλοκαίρι 220,00€ η φωτογραφία ήταν παραπάνω από πολύ καλή και με πολύ καλό bokeh εφέ που η Xiaomi δεν φημίζεται για τις κάμερες! Εάν δεν πας σε ναυαρχίδα όπου εκεί παίζουν όλα ψηλά, οτιδήποτε και να πάρεις από ένα σημείο και μετά θα σου φαίνεται λίγο. Και ναι το G6 είναι ναυαρχίδα της LG όμως τώρα δεν θα το αγόραζα. Γενικά η συσκευή εξαρχής δεν έλεγε και πολλά, βέβαια κρίμα για την LG διότι μέχρι ένα σημείο το πήγαινε καλά. Πήγαινε σε κάτι φρέσκο. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από d4mage 2
AntiCambeR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Νομίζω πως το Samsung A7 είναι καλή επιλογή. Υπάρχει και το Nokia 7 Plus αλλά υπάρχουν συσκευές με προβληματικές οθόνες οπότε άκυρο. Μετά πας σε Xiaomi(πχ Mi A2 Lite)που δεν έχουν αυτά που έχει το Samsung.Amoled οθόνη,καλές κάμερες,καλό μικρόφωνο,ακουστικό,γυροσκόπιο και αισθητήρες στα οποία κάποια Xiaomi έχουν πρόβλημα.Επίσης εγγύηση Samsung απο οπουδήποτε το αγοράσεις σε αντίθεση με τα Xiaomi. Υπάρχουν και τα Huawei που έχουν αντιπροσωπεία Ελλάδα,πχ κάποιο Honor μοντέλο. Επίσης οι γυναίκες δίνουν έμφαση περισσότερο κυρίως στην κάμερα και στην εμφάνιση,σε όλες σχεδόν αρέσουν τα Samsung.Τα Xiaomi και τα Huawei έχουν χειρότερη κάμερα σε αυτά τα χρήματα. Το LG G6 καλό αλλά παλιό. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από AntiCambeR
Netr0nic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 6/2/2019 στις 11:17 ΠΜ, d4mage είπε @ΔημήτρηςΚΤΝ H μπαταρία του είναι χάλια, ενημερώσεις γιοκ, hardware όχι κάτι τρελό πλέον, θα πήγαινα στο A7 είναι και φθηνότερο, έχει και amoled. Γιατί όχι κάποιο Xiaomi, ρίχνουν σαγόνια στο μπάτζετ αυτό. Από κάμερες μην το ψάχνεις και πολύ, όοολα τα τηλέφωνα πλέον σε συνθήκες φωτισμού βγάζουν αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες. Σου φέρνω και παράδειγμα το Redmi Note 5 όπου για τα χρήματα που ζητούσε το προηγούμενο καλοκαίρι 220,00€ η φωτογραφία ήταν παραπάνω από πολύ καλή και με πολύ καλό bokeh εφέ που η Xiaomi δεν φημίζεται για τις κάμερες! Εάν δεν πας σε ναυαρχίδα όπου εκεί παίζουν όλα ψηλά, οτιδήποτε και να πάρεις από εάν σημείο και μετά θα σου φαίνεται λίγο. Και ναι το G6 είναι ναυαρχίδα της LG όμως τώρα δεν θα το αγόραζα. Γενικά η συσκευή εξαρχής δεν έλεγε και πολλά, βέβαια κρίμα για την LG διότι μέχρι ένα σημείο το πήγαινε καλά. Πήγαινε σε κάτι φρέσκο. Συμφωνώ με αρκετά από αυτά που γράφεις. Ειδικά αν θέλει κάτι "φρέσκο" υπάρχουν επιλογές (με καποιες παραχωρήσεις πάντα). Παρ'όλα αυτά μην τα ισοπεδώνουμε όλα σχετικά με το G6... Λες "εξ αρχής η συσκευή δεν έλεγε πολλά", αν αυτό είναι η προσωπική σου άποψη πάω πάσο αν πιστεύεις πως γενικότερα κατά την κυκλοφορία του δεν έλεγε πολλά τότε κάνεις λάθος! Επίσης θα πάρει ακόμα μια τελευταία έκδοση android την 9.0 (το θέμα είναι ποτέ μιας και η LG αργεί). Στο θέμα επεξεργαστή πάλι βγαίνει μπροστά το G6 αν και με παλιότερο chipset (αρκετά μάλιστα, μιλάνε οι αριθμοί δεν στα λέω μόνος μου). Όσον αφορά θέμα κάμερας πάλι βγαίνει μπροστά το G6 (τα megapixel δεν έχουν να λένε), μιλάμε για module με ευργώνιο στς 125ο στα 13 megapixel και main κάμερα με OIS! Η μέρα με την νύχτα πίστεψε με! Όσον αφορά βραδυνές φωτογραφίες το G6 λόγω του OIS έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα, που να βάλεις και gcam (για αυτά πάλι υπάρχουν tests και συγκριτικά, μπορείς να δεις καθαρά την διάφορα, ούτε αυτά τα λέω μόνος μου). Μην αρχίσω να λέω για IP68 αδιαβροχοποίηση, GG 3, HDRs, Dolby vision, QC 3.0 κτλπ στα οποία πάλι υπερτερεί το G6. Το μόνο αρνητικό εν τέλη είναι η μπαταρία (άλλα εξαρτάται και απ την χρήση του καθενός) και η selfie κάμερα το βράδυ. Όταν το είχα εγώ παλιότερα έβγαζα κανονικά την μέρα. Τέλος να πω στον φίλο ότι άμα θέλει καλύτερη αυτονομία, καλύτερη selfie κάμερα, μεγαλύτερη amoled οθόνη και ωραίες χρωματικές επιλογές (ειτε για φιγούρα ειτε όχι) ας παει στο Galaxy αλλιώς το G6 θα τον υπερκαλύψει! Η επιλογή έχει να κάνει και με τον λόγο που το θέλει ο άλλος... Αν δίνει βάρος αποκλειστικά στην κάμερα πχ και άλλα... Μην μπαίνετε στο τρυπάκι επειδή βγήκε νέο μοντέλο "πρέπει σόνυ και καλά να το πάρω". Η τεχνολογία προχωράει με γρήγορους ρυθμούς δεν θα περιμένει εσένα, αυτό δεν σημαίνει ότι η τεχνολογία ενός έτους πίσω πχ σε ένα smartphone το καθιστά άχρηστο η τόσο παλιό όσο νομίζετε κάποιοι! Ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός... ✌ Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Netr0nic 3 1
d4mage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 @Netr0nic Και το S7 είναι στο μπάτζετ του παιδιού μακράν καλύτερο του G6, και το 6s επίσης (παίρνει ακόμα ενημερώσεις) να του τα προτείνουμε; Προφανώς και ο καθένας λέει την άποψη του εδώ πέρα, όπως επίσης καλό να κρίνεις τα όσα πραγματικά βλέπεις και να μην δημιουργείς εικασίες από το πουθενά. Κανείς δεν ισοπέδωσε τίποτα, ούτε μίλησε κάποιος άσχημα για το τηλέφωνο, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου. Είπαμε μια χαρά τηλέφωνο είναι άλλα ως εκεί, δεν θα το αγόραζα πως να το κάνουμε δηλαδή, άμα γουστάρει το παλικάρι ας πάει να το αγοράσει, end of story. Και επειδή η τεχνολογία προχωράει όπως λες με γρήγορους ρυθμούς, εγώ θα αλλάξω το S9 και θα πάω αλλού, κι εσύ μου λες για το G6 της LG.
Netr0nic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, d4mage είπε @Netr0nic Και το S7 είναι στο μπάτζετ του παιδιού μακράν καλύτερο του G6, και το 6s επίσης (παίρνει ακόμα ενημερώσεις) να του τα προτείνουμε; Προφανώς και ο καθένας λέει την άποψη του εδώ πέρα, όπως επίσης καλό να κρίνεις τα όσα πραγματικά βλέπεις και να μην δημιουργείς εικασίες από το πουθενά. Κανείς δεν ισοπέδωσε τίποτα, ούτε μίλησε κάποιος άσχημα για το τηλέφωνο, δεν καταλαβαίνω το πρόβλημα σου. Είπαμε μια χαρά τηλέφωνο είναι άλλα ως εκεί, δεν θα το αγόραζα πως να το κάνουμε δηλαδή, άμα γουστάρει το παλικάρι ας πάει να το αγοράσει, end of story. Και επειδή η τεχνολογία προχωράει όπως λες με γρήγορους ρυθμούς, εγώ θα αλλάξω το S9 και θα πάω αλλού, κι εσύ μου λες για το G6 της LG. Ααα ο άλλος! Τι χώσιμο είναι αυτό παιδάκι μου? Είπα εγώ να μην πεις την άποψή σου? Διάβασες τι έγραψα η στα μπαμ το πέρασες? Εντελώς φιλικά σου έγραψα παραπάνω, χωρίς ύφος χωρίς τίποτα! Τι είναι όλα αυτά που λες και για ποιον λόγο ξεσπάς εδώ τα νεύρα σου!? Ποιός δημιουργεί εικασίες, είσαι με τα καλά σου!? Εγώ μίλησα ως κάτοχος της συσκευής (από προσωπική εμπειρία) και έφερα και παραδείγματα από συγκριτικά και tests (όσον αφορά την απόδοση του επεξεργαστή πχ). Τι εικασίες και πράσινα άλογα μου λες? Αφού έτσι είναι, τόσο βγάζουν τα benchmarks τι σου φταίω εγώ!? Πάμε καλά!? Σπάστηκες που ειπα την φράση "μην τα ισοπεδώνουμε όλα"? Σε προσέβαλα και δεν το ξέρω? Εγώ μιλάω με facts δεν λέω παπάτζες ούτε είπα ότι έχεις σε όλα άδικο. Δες το ρημάδι το μήνυμα μου πως το ξεκίνησα λέγοντας πως συμφωνώ σε πολλά από αυτά που λες αλλά... και στην πορεία σου έφερα παραδείγματα στα οποία το LG είναι καλύτερο απ το A7 (και είναι αρκετά). Αφού έτσι είναι μπορείς να το δεις κι εσύ, τι μου τα χώνεις και λες φταίω εγώ σε κάτι? Επίσης έγραψες ότι "Yok" από αναβαθμίσεις... Ε δεν είναι "Yok" όμως... Ψάχτο καλύτερα γιατί μάλλον άλλος κάνει εικασίες!! Όσον αφορά το S9 που λες, στο καλό! Σου είπα να μην πάς? Μάλλον δεν κατέβεις πως εννοούσα ότι ότι η τεχνολογία τρέχει και δεν παλιώνουν όλα τόσο όσο νομίζετε κάποιοι, τεσπα. Δεν ασχολούμαι άλλο ούτε γουστάρω να μπω σε ανούσια αντιπαράθεση... Άμα καταλαβαίνεις καλώς αλλιώς κάνει ότι νομίζεις. 3
26ska Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μια χαρά είναι το g6,στα λεφτά που ζητάει.vfm στα σίγουρα. 2
d4mage Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) @Netr0nic Σε ρωτάω ξανά μήπως και απαντήσεις μια που μιλάς με fatcs και δεν λες παπάτζες. Υπάρχει και το S7 μακράν καλύτερο του G6 όπως και το iphone 6s με ενημερώσεις, παλιότερα μοντέλα από το G6, ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ? Όταν καλέ μου φίλε απαντάς σε δική μου απάντηση τύπου ναι μεν αλλά, καλό να είναι τουλάχιστον να σκέφτεσαι πριν γράψεις. Από τη στιγμή που λες ότι συμφωνείς σε κάτι καλό είναι όταν διαφωνείς σε κάτι άλλο απλά να λες"διαφωνώ" το να μου λες πως ισοπεδώνουμε τα πράγματα εμένα μόνο φιλικό δεν μου είναι. Ίσα ίσα που όσοι ανέφεραν το G6 είπαν μόνο καλά λόγια (όπως κι εγώ) απλά για μένα δεν είναι vfm, δεν θα το αγόραζα ρε φίλε, εγώ προσωπικά, δεν μ αρέσει η μπαταρία του, η οθόνη του, η κάμερα, η ποιότητα κατασκευής, το support, snapdragon 821 που θα βρεις εντέλει και στο PIXEL XL δεν κατάλαβα γιατί το έχετε βγάλει χρυσή ευκαιρία. Εάν εσένα το κριτήριο σου είναι το IP68 και το Doldby Vision και ότι άλλο έγραψες τέλος πάντων άποψη σου, υπάρχουν κι άλλα κριτήρια που παίζουν σημαντικό ρόλο τουλάχιστον σε εμένα. Όπως απαντάς σου απαντάω, μην εκνευρίζεσαι λοιπόν με τα όσα σου λέω και εννοείται να μην ασχοληθείς άλλο επειδή το τράβηξες χωρίς λόγο, κανείς δεν σε ανάγκασε να απαντήσεις, μόνος σου το επέλεξες, μην έχεις θράσος λοιπόν και μάθε να απαντάς με καλύτερο ύφος, διότι όχι μόνο είσαι αγενής, ζητάς και τα ρέστα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από d4mage
Netr0nic Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, d4mage είπε @Netr0nic Σε ρωτάω ξανά μήπως και απαντήσεις μια που μιλάς με fatcs και δεν λες παπάτζες. Υπάρχει και το S7 μακράν καλύτερο του G6 όπως και το iphone 6s με ενημερώσεις, παλιότερα μοντέλα από το G6, ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ? Όταν καλέ μου φίλε απαντάς σε δική μου απάντηση τύπου ναι μεν αλλά, καλό να είναι τουλάχιστον να σκέφτεσαι πριν γράψεις. Από τη στιγμή που λες ότι συμφωνείς σε κάτι καλό είναι όταν διαφωνείς σε κάτι άλλο απλά να λες"διαφωνώ" το να μου λες πως ισοπεδώνουμε τα πράγματα εμένα μόνο φιλικό δεν μου είναι. Ίσα ίσα που όσοι ανέφεραν το G6 είπαν μόνο καλά λόγια (όπως κι εγώ) απλά για μένα δεν είναι vfm, δεν θα το αγόραζα ρε φίλε, εγώ προσωπικά, δεν μ αρέσει η μπαταρία του, η οθόνη του, η κάμερα, η ποιότητα κατασκευής, το support, snapdragon 821 που θα βρεις εντέλει και στο PIXEL XL δεν κατάλαβα γιατί το έχετε βγάλει χρυσή ευκαιρία. Εάν εσένα το κριτήριο σου είναι το IP68 και το Doldby Vision και ότι άλλο έγραψες τέλος πάντων άποψη σου, υπάρχουν κι άλλα κριτήρια που παίζουν σημαντικό ρόλο τουλάχιστον σε εμένα. Όπως απαντάς σου απαντάω, μην εκνευρίζεσαι λοιπόν με τα όσα σου λέω και εννοείται να μην ασχοληθείς άλλο επειδή επειδή το τραβάς χωρίς λόγους, κανείς δεν σε ανάγκασε να απαντήσεις, μόνος σου το επέλεξες, μην έχεις θράσος λοιπόν και μάθε να απαντάς με καλύτερο ύφος, διότι όχι μόνο είσαι αγενής, ζητάς και τα ρέστα. Δεν τραβάω τίποτα χωρίς λόγο εκνευριστικά ΑΦΟΥ απάντησες εσύ πρώτος με τον τρόπο που απάντησες κατηγορώντας με ότι "δημιουργώ εικασίες" και άλλα που δεν ισχύουν. Εξ αρχής δεν σου έκανα καμία επίθεση! Εσύ το πήρες στραβά χωρίς λόγο και αιτία επειδή είπα "μην τα ισοπεδώνουμε όσον φορά το G6" ενώ όλο μου το μήνυμα ήταν αναλυτικό, κατατοπιστικό και χωρίς ίχνος ειρωνείας η κακιάς! Άμα δεν το βλέπεις και συνεχίζεις να το κατανοείς αλλιώς ή είσαι πολύ ευαίσθητος χαρακτήρας η έχεις νεύρα και δεν το καταλαβαίνεις τι να πω. Δεν είπα ποτέ να μην πεις την άποψή σου. Συμφώνησα με κάποια από αυτά που γράφεις και το ανέφερα (για Xiaomi πχ κλπ) άλλα διαφώνησα στο ότι βγάζεις καλύτερη επιλογή το A7 απ το G6, γι'αυτό και έγραψα όμορφα και ωραία κι εγω την δικιά μου γνώμη από κάτω με facts όπως την έγραψες κι εσύ πρώτος... Όλοι γράφουμε δεν σημαίνει ότι σου κάνω επίθεση ούτε κι εσύ σε εμένα! Απλά όταν μου ρίχνεις βολές και κατηγορίες για πράγματα που δεν δημιουργώ είναι επόμενο να εκνευριστώ ως ένα βαθμό και να απαντήσω... Το τι σου αρέσει σε ένα κινητό και τι όχι είναι προσωπική σου άποψη και το σέβομαι (όσον αφορά τις καμάρες και αυτά που λες) το τι είναι πραγματικότητα όμως είναι άλλο! Η 13άρα του G6 με OIS είναι καλύτερη πρακτικά/κατασκευαστικά απ αυτή του A7 πχ πως να το κάνουμε. Επίσης ξαναλέω ότι είναι ανακρίβεια αυτό που είπες για τις ενημερώσεις. Θα πάρει νέο android και είναι σίγουρο. Εδώ κολλάει και το S7 το οποίο αν έπαιρνε νέες εκδόσεις ακόμα ίσως το πρότεινα και αυτό γιατί όχι? Αναλόγως που δίνει βάση ο αγοραστής (κάμερα? Μπαταρία? Κτλ). Επίσης (ειχα και το s7e) δεν θα έλεγα μακράν καλύτερο το S7 απ το G6 άλλα δεν το ανοίγω πάλι γιατί θα έχουμε τα ίδια! Sites υπάρχουν μπες δες και βγάλε συμπέρασμα μόνος. Εσύ νομίζεις πως έγραψα για να στην πω μάλλον ενώ ουσιαστικά ανέφερα τι ισχύει με μια δόση προσωπικής εμπειρίας ως παλιός κάτοχος απλά εσένα δεν σου άρεσε αυτό... Αυτά για να κλείσει το θέμα γιατί έχει γίνει χειρότερο και από εκπομπή της Στεφανίδου! Ελπίζω να καταλάβεις κάποια πράγματα, να τα ξεμπερδέψεις και να δεις τι πραγματικά σου έγραψα εξ αρχής και πόσο στραβά το πήρες από μόνος σου. The end. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από Netr0nic 2
life is music Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Στις 5/2/2019 στις 11:40 ΜΜ, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε καλημέρα παιδιά !! Προκειται για αγορα κιν για φιλη !! Παραθετω την φορμα ! 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 250-300 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Fb insta netflix ms Office και πολυ email για την δουλεια της. 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Να ειναι ευκολα χειρισιμο με ενα χερι αλλα να μπορει να βλεπει ανετα και ταινιες και παρουσιασεις power point 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):αναγνωριση δαχτυλικου και καλη οθονη με ευκρινια 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; παρα πολυ θελουμε the best camera σε αυτα τα λευτα 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιαφορο 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; Αν εχει ικανοποιητικη μνημη απο μονο του δεν νομιζω οτι ειναι απαραιτητη η sd 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; για τα λευτα νομιζω ειναι μονοδρομος androit 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; να βγαζει μια μερα κανονικης χρησης 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο απλα νομιζω θα της ηταν καλητερο να παει σε καποια αλυσιδα να παρει και να ξεμπερδευει αλλα δεν ειναι δευσμευτικο !! 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο Αν είναι γ την φίλη σου αγόρασε της το galaxy s7 .Για μένα το κινητό είναι μια χαρά γ τα λεφτά του και γ τα χαρακτηριστικά του!
ΔημήτρηςΚΤΝ Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 για εδώ τι λέτε παιδιά ? Μονο διαφημιση ? ή αξιζει ?
Netr0nic Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, ΔημήτρηςΚΤΝ είπε για εδώ τι λέτε παιδιά ? Μονο διαφημιση ? ή αξιζει ? Θα μπορούσες να βρεις αρκετά καλύτερες συσκευές.
d4mage Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Netr0nic είπε Θα μπορούσες να βρεις αρκετά καλύτερες συσκευές. +1 το συγκεκριμένο χάλια ποιότητα κατασκευής που απλά ξεγελάει ο χρωματισμός, επίσης πάρα πολλές αναφορές για κολλήματα. Αυτό και μόνο αρκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα