Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή ο όγκος των άρθρων στο διαδίκτυο ειναι τεράστιος και έχω μπερδευτεί με το τι ισχύει αυτή το στιγμή θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια ειναι η μέγιστη διάρκεια σπουδών στα ΑΕΙ. Ισχύει το ν+2 έτη στο 2019 η όχι; είμαι 5ο εξάμηνο γεωπονική σχολή δλδ κανονικά 10 εξάμηνα φοίτησης και χρωστάω το 1ο και 2ο έτος  ολόκληρα όποτε δεν νομίζω να μου βγουν κανονικά τα 10 εξάμηνα και αγχώθηκα για το αν προλαβαίνω να λύσω την κατάσταση. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση! 

Δημοσ.

Θεωρητικά μπορεί και να ισχύει, στην πράξη δεν εφαρμόζεται εφόσον φαίνεσαι ενεργός στην σχολή (γράφεσαι κάθε εξάμηνο και δίνεις κάνα μάθημα)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Futon είπε

Επειδή ο όγκος των άρθρων στο διαδίκτυο ειναι τεράστιος και έχω μπερδευτεί με το τι ισχύει αυτή το στιγμή θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει ποια ειναι η μέγιστη διάρκεια σπουδών στα ΑΕΙ. Ισχύει το ν+2 έτη στο 2019 η όχι; είμαι 5ο εξάμηνο γεωπονική σχολή δλδ κανονικά 10 εξάμηνα φοίτησης και χρωστάω το 1ο και 2ο έτος  ολόκληρα όποτε δεν νομίζω να μου βγουν κανονικά τα 10 εξάμηνα και αγχώθηκα για το αν προλαβαίνω να λύσω την κατάσταση. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση! 

Πρώτα απ ολα περαστικά :D 

το 2ν ή ν+2 καταργήθηκαν επι ΣΥΡΙΖΑ αλλα ρωτά στη γραμματεία για σιγουριά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...