nightwalker1990 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ναι κυνηγα τους εαν οντος ειναι ετσι οπως τα λες φιλε... Θα έχω πρόβλημα επειδή υπέγραψα σήμερα??? Το θέμα είναι να βγώ κερδισμένος όχι μόνο χρηματικά εφόσον γίνεται αλλα γενικά επειδή είναι απαράδεκτο θεωρώ. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Θα έχω πρόβλημα επειδή υπέγραψα σήμερα??? Το θέμα είναι να βγώ κερδισμένος όχι μόνο χρηματικά εφόσον γίνεται αλλα γενικά επειδή είναι απαράδεκτο θεωρώ. Εσύ υπεγραψες, αλλά αν είναι παράτυπο αυτό που κάνουν, η παρατυπία παραμενει, οπότε η επιθεώρηση εργασίας θα το λάβει υπόψιν της.
SB_1957 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Θα έχω πρόβλημα επειδή υπέγραψα σήμερα??? Το θέμα είναι να βγώ κερδισμένος όχι μόνο χρηματικά εφόσον γίνεται αλλα γενικά επειδή είναι απαράδεκτο θεωρώ. Κερδισμένος με ποιο τρόπο? Να πάρεις αποζημίωση? Να σε κρατήσουν στη δουλειά? Προσωπικά, δεν νομίζω ότι θα ήταν και το καλύτερο να δουλεύεις κάπου όπου δεν σε θέλουν! Αποζημίωση δεν δικαιούσαι, όπως το είπες άλλωστε. Οπότε σκέψου τί ακριβώς θες να πετύχεις και αν αξίζει τον κόπο, καθώς πιθανόν σε επόμενη δουλειά να ζητήσουν συστάσεις και δεν νομίζω ότι θα δώσουν και τις καλύτερες! 1
vagos789 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μιλαμε για ενα δικαστικο αγωνα οπου θα διεκδικεις να παραμεινεις στην εργασια οπου εισαι ανεπιθυμητος,οποτε ειναι λιγο περιεργο σκηνικο Ακομα και αν σε ειχαν απολυσει ενω ησουν σε αναρρωτικη,θα μπορουσε κι αυτο να μην βγει παρανομο και καταχρηστικο,τωρα ειναι ακομα πιο δυσκολο Χωρις να θελω να οδηγησω προς μια συγκεκριμενη κατευθυνση,νομιζω ειναι καλυτερα να επικεντρωθεις στην εξευρεση νεας εργασιας και...στην ενδυναμωση της μεσης σου 1 1
nightwalker1990 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, natural_sgf είπε Εσύ υπεγραψες, αλλά αν είναι παράτυπο αυτό που κάνουν, η παρατυπία παραμενει, οπότε η επιθεώρηση εργασίας θα το λάβει υπόψιν της. ρωτάω επειδή δεν γνωρίζω δεν μου έχει ξανά συμβεί.. Απλά σπάστηκα λόγο ότι δεν υπήρξε ούτε προειδοποίηση όπως ήταν και στην αρχική συμφωνία καθώς κι εγώ εάν ήθελα αποχώρηση όφειλα να ενημερώσω τουλάχιστον 10 ημέρες νωρίτερα...
tsofras Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 54 λεπτά πριν, nightwalker1990 είπε Λοιπόν καλά μου παιδιά. Πήγαινα απο Την δευτέρα κάθε μέρα για να συζητήσω και δεν με βάζανε για δουλειά, βρίσκανε δικαιολογίες του τύπου, δεν είμαστε σίγουροι ακόμα και λοιπά. Με τα πολλά, χθές μου ζητήσανε να πάω ξανά απο εκεί για να μ'ενημερώσουν ότι κατέλληξαν στο να μην δουλέψω ούτε ως οδηγός μηχανάκι η αυτοκίνητο ούτε πουθενά και το καλύτερο που προτείνουν είναι να μπω στο ταμείο και σήμερα πήγα να πάρω τα χαρτιά της απόλυσής μου. Δικαιωματικά και χωρίς να το παίξω θιγμένος η μάγκας, μπορώ ν'απαιτήσω κάτι απ'όλο αυτό?? Μου είπαν οτι δικαιούμαι κάποιες μέρες απο το επίδομα αδείας και μια αναλογία απο το δώρο πάσχα... Θα έκλεινα 1 χρόνο στις 5 Μαρτίου, ξέρω δεν δικαιούμε αποζημίωση κι ας μου κάνανε απόλυση αλλά δεν είναι πουστιά να με τρενάρουν μέρες και απλά να με απολύουν αμέσως μετά την αναρρωτική μου??? Δεν είχες γράψει ότι πρότεινες και εσύ να σε απολύσουν χωρίς αποζημίωση για να μπεις ταμείο? Ε αυτό έγινε γιατί ξαφνικά ψάχνεις τι άλλο να κάνεις? Δική σου ιδέα είπες ότι ήταν. Τώρα αν μετάνιωσες άλλο αυτό
nightwalker1990 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν είχες γράψει ότι πρότεινες και εσύ να σε απολύσουν χωρίς αποζημίωση για να μπεις ταμείο? Ε αυτό έγινε γιατί ξαφνικά ψάχνεις τι άλλο να κάνεις? Δική σου ιδέα είπες ότι ήταν. Τώρα αν μετάνιωσες άλλο αυτό Το είχανε προσχεδιασμένο πριν το προτείνω όπως ανέφερα σε προηγούμενο πόστ.
ManFromEarth Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, nightwalker1990 είπε Το είχανε προσχεδιασμένο πριν το προτείνω όπως ανέφερα σε προηγούμενο πόστ. Απ οτι καταλαβα, αυτοι ειχαν προσχεδιασει κατι, που εσυ μετα το προτεινες. αρα ειναι ολοι ευχαριστημενοι win-win που λεμε αντε καλη συνεχεια 1 1
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, ManFromEarth είπε Απ οτι καταλαβα, αυτοι ειχαν προσχεδιασει κατι, που εσυ μετα το προτεινες. αρα ειναι ολοι ευχαριστημενοι win-win που λεμε αντε καλη συνεχεια ταμειο 360? παιδια σορρυ αλλα ξερει κανεις ποσο καιρο πρεπει να εργαζεσαι για να μπεις ταμειο? ποσες μερες?
SB_1957 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ταμειο 360? παιδια σορρυ αλλα ξερει κανεις ποσο καιρο πρεπει να εργαζεσαι για να μπεις ταμειο? ποσες μερες? http://www.oaed.gr/anergoi
APPLEGEEK Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, SB_1957 είπε http://www.oaed.gr/anergoi ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα