Antonis1995 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Δεν ειμαι expert στους υπολογιστές και εχω ενα θεμα... Μετα απο κάποια ώρα λειτουργίας του υπολογιστή ξαφνικα αρχιζει και μου κολλάει το βελακι του ποντικιού(usb), πεφτει η ανάλυση της οθόνης και μου κανει μικρα χιονακια. Εχω παρατηρήσει ότι και η σύνδεση στο ιντερνετ(Ενσύρματη) γινεται πολυ αργη. Και αναγκάζομαι ειτε με το ποντίκι που υπολειτουργει ειτε με το πληκτρολόγιο (που λειτουργεί κανονικα(δεν ειναι συνδεδεμένο με usb)) να κανω επανεκκίνηση. Οταν ξανανοιξει δουλευει κανονικα για καποιο διαστημα και μετα παλι τα ιδια. Τελος κατι που δεν ξερω αν παίζει ρολο, μου το εμφανιζε τακτικά το καλοκαιρι το πρόβλημα αυτό αλλα τωρα μετα απο 4 μηνες μου το ξαναεμφανισε . Ευχαριστώ πολύ ελπιζω καποιος να γνωρίζει. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2019 από Antonis1995
zx1234r Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Εφ'όσον στο παρουσιάζει κυρίως το καλοκαίρι θα πρέπει να δεις τις θερμοκρασίες στο εσωτερικό. Αλλαγή πάστας στον επεξεργαστή, καθάρισμα απο σκόνη και παρακολούθηση με κάποιο εργαλείο stress test. 1
Stamer Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Πες και τα χαρακτηριστικά του pc να ξέρουμε, τι components έχεις. Παλιό? Καινούργιο? 1
Antonis1995 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Στις 6/2/2019 στις 4:11 ΜΜ, Stamer είπε Πες και τα χαρακτηριστικά του pc να ξέρουμε, τι components έχεις. Παλιό? Καινούργιο? Ο υπολογιστής ειναι του 2014, και μάρκας turbo-x με τα windows 7 . Ο επεξεργαστής είναι Intel(R) Core(TM) i3-4160 CPU @3.60 Ghz. Έχει 4 GB μνήμη RAM. Και λειτουργικό 64-bit. Δεν ξερω αν χρειαζεται να πω καποιο ακομα λειτουργικο για να εχετε μια καλυτερη εικονα.
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Τροφοδοτικό και αυτό ΤΟΥΒΛΟ-Χ? Αν ναι αντικατάσταση χθες κιόλας είναι δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Στη συνέχεια βλέπουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα