Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ρωτησει σε καμια 10αρια φορουμ, ακομα απαντηση δεν εχω παρει! Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να στειλω βιντεο μεσω viber στο wifi. Με δεδομενα τα στελνει μια χαρα. Το προβλημα υπαρχει σε ολες τις συσκευες, δλδ σε 2 κινητα και 2 ταμπλετ! Με αλλες εφαρμογες οπως το messenger τα στελνει μια χαρα. Οριστε και ενα βιντεο που εβγαλα και ειναι σε ταχυτητα χ10. Και μεχρι το βραδυ να το αφηνα δεν θα το ανεβαζε. Το περιεργο ειναι οι αυξομειωσεις στην ταχυτητα. Εχω Upload 10αρι. Το μονο που μπορω να υποψιαστω ειναι οτι φταιει με καποιο τροπο το router; Φωτογραφιες στελνει κανονικα και βιντεο μικρα αν ειναι 5-10 δευτερολεπτα, αν και αυτα καμια φορα με δυσκολια!

https://imgur.com/a/EiVpmAZ

Δημοσ.

Εχω στειλει σε xda, tom's hardware, reddit, απαντηση δεν εχω παρει. Ρε παιδια σοβαρα, εσεις εχετε προβλημα οταν στελνετε βιντεο μεγαλου μεγεθους ας πουμε πανω απο 20mb και εισαστε συνδεδεμενοι στο wifi του σπιτιου σας;

Πραγματικα για να μου φυγει τελειως η απορια θα παω σε καποιο αλλο wifi καφετεριας και θα δοκιμασω να δω τι γινεται.. Αν δεν μου κανει τα ιδια, σημαινει οτι κανει παιζει με το ρουτερ ή τον υπολογιστη, οποτε και θα παει για φορματ!

Δημοσ.

Eγω με την εφαρμογη viber στον σταθερο υπολογιστη δεν μπορω να στειλω ουτε φωτο ουτε βιντεο ουτε τπτ...μονο να τσαταρω..

Απο το κινητο μπορω να στειλω οτι θελω και δουλευει κανονικα το viber

Δεν εχω βγαλει καμια ακρη δυστυχως για τον σταθερο υπολογιστη

Δημοσ.

Εμενα η εφαρμογη viber για τον υπολογιστη, στελνει τα παντα χωρις προβλημα. Απο το κινητο μπορεις να στειλεις και αρχεια μεγαλα δλδ; Και βιντεο πανω απο 1 λεπτο διαρκεια; Μεσω wifi μιλαμε παντα.

Δημοσ.

Aπο το κινητο στελνω τα παντα φωτο και βιντεο με τους αναλογους περιορισμους

Οι περιορισμοι ειναι κυριως σε βιντεο.....γι αυτο στελνω με αλλο τροπο βιντεο οταν θελω σε φιλους και οικογενεια

Για φωτο βολευει αρκετα ομως μεσω viber

Δημοσ.

Περιορισμοι οταν λες; Η αληθεια ειναι οτι φωτογραφιες στελνει χωρις κανενα θεμα, ειναι και μεγαλες σε μεγεθος.

Δημοσ.

Καποιο προβλημα εχει μονο στο δικο μου pc μαλλον.... αλλους που ρωτησα τους δουλευει κανονικα το viber στoυς υπολογιστες τους (και εμενα δουλευε αλλα μια μερα ξαφνικα σταματησε να δουλευει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...