Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, funbreaker είπε

Όχι δεν έχω ύφος, με παρεξηγήσεις, σε ευχαριστώ για την βοήθεια.

Απλά αναρωτιομουν αν ο νόμος λέει αυτό που ερμήνευσες γιατί εμένα δεν μου φαίνεται τόσο ξεκάθαρο.

Καταρχάς ο νόμος δεν λέει αυτό πλέον. Το έγραψα παραπάνω. Δεν νομίζω να καταφέρεις κάτι με καταγγελίες σε Συνήγορο καταναλωτή ή ΓΓΚ. Μόνο αν κάνεις αγωγή και δεν αξίζει.

Επεξ/σία από herloth
Δημοσ.

Προφανώς δεν με απασχολούν τα 10 ευρώ του ταξί αλλά μου την σπάει να ταλαιπωρούν τον κόσμο και ήθελα να τους ταρακουνησω για να το αλλάξουν.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, 29gk είπε

Ναι ειναι παρανομοι ή τελος παντων εκτος καθε εμπορικης δεοντολογιας, αλλα.....το δεκτηκες. Αυτο πλεον δεν αλλαζει, ακομα και φασαρια κατοπιν εορτης βασικα να κανεις ή κι ακομα και συγνωμη να σου ζητησουν ή και να σου δωσουν το 10ρικο του ταξι, η ταλαιπωρια σου δεν αποζημιωνεται και σωστα καθως και παλι...το δεκτηκες. Καθως το σωστο απο τη μερια σου, οσο σωστοι ή λαθος να ηταν στο καταστημα, θα επρεπε να ειναι το "εγω το αφηνω εδω, φτιαχτε το και ειδοποιηστε με να ερθω να το παραλαβω φτιαγμενο" και σε περιπτωση αρνησης τους, να τους ενημερωνες πως θα καταφυγεις στην διαιτησια για συμβουλες και βοηθεια.

Τραβάς μια υπαναχώρηση και ζητάς καινούριο. Τι service να κάνουν στο σκίσιμο? Θα το ράψουν?

Τσάμπα ταλαιπωρία, εκτός αν όντως το ράψουν, που τότε θα του δώσουν 3 ζεστά μελάτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...