Nezakos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλησπέρα στην ομάδα, όπως λέω και στον τίτλο, θέλω να ρωτήσω την άποψή σας για να δω Online ταινίες/σειρές στο εξωτερικό. Βρίσκομαι Γερμανία. Έχω έρθει φυσικά εδώ πάνω με 2 TB ταινίες (τις αγαπημένες μου δηλαδή που βλέπω ξανά και ξανά). Από την Ελλάδα ακόμα έχω συνδρομή Netflix οπότε και βλέπω κι εδώ επίσης. Σε γενικές γραμμές είμαι καλυμμένος με το συγκεκριμένο θέμα. Σίγουρα όμως υπάρχουν και πολλές ταινίες/σειρές που θέλω να τις δω Online διότι είτε δεν τις έχω, είτε το Netflix δεν τις έχει, είτε γιατί ναι μεν τις έχει το Netflix, αλλά γεωγραφικά βρίσκομαι Γερμανία, οπότε μου πετάει ΑΥΤΟΜΑΤΑ και Γερμανική γλώσσα και Γερμανικούς υπότιτλους! Φυσικά το δέχομαι για τους υπότιτλους να τους βγάλω και ν' ακούω Αγγλικά, αλλά δεν μπορώ να ακούω μια ταινία πέραν της αρχικής δημιουργίας. Είτε είναι Κινέζικα, είτε είναι Ινδικά, είτε Ισπανικά, θέλω την αρχική γλώσσα. ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΣΗ. Πλήρωσα να δοκιμάσω VPN για 1 μήνα και συγκεκριμένα το ExpressVPN, αλλά δεν μου έκανε την δουλειά· ζήτησα επιστροφή χρημάτων μετά από 2-3 μέρες γιατί δεν μου έκανε δουλειά και μου επιστράφηκαν. (ExpressVPN offers a generous 30-day money-back guarantee in place of a free trial. It’s genuinely “no questions asked). Δεν έπαιζε καν Netflix. Κάτι δηλαδή που δηλώνει και το Netflix (No VPN plx!). Πέραν τούτου, θέλω να βλέπω Stream ταινίες. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, απλά αναφέρω από περιστατικά: Νομικά, δεν μπορείς να δεις κάτι το οποίο δεν σου ανήκει και δεν το έχεις αγοράσει. ΤΕΛΟΣ. Δεν μπορείς σίγουρα να βάλεις Torrent γιατί τα πρόστιμα είναι μεγάλα. Σε πολλούς έχουν έρθει πρόστιμα που έβλεπαν Stream. Φυσικά δεν τις κατέβασαν τις ταινίες και τις έβλεπαν Online. Κατά ένα μέρος «καλύπτονται» Κάποιοι δικαιώθηκαν, κάποιοι όχι. Δεν θα παίξω κορώνα γράμματα όπως το «ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΚΤΛ». ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ για το τι πρέπει και τι όχι. Ούτε θα κατεβάσω, ούτε θα μπω απλά να δω με Stream. ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΑ. Φτάνουμε λοιπόν σε αυτό που θέλω να ρωτήσω. Αν δω Stream θα δω είτε μέσω VPN, είτε μέσω Tor Browser. Αλλιώς δεν θα δω καν. Τι πιστεύετε; Έχετε κάποια άποψη για το συγκεκριμένο θέμα; Τι μπορεί να είπα πιο Safe (αν είναι) για -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ- να βλέπω Online Movies. Αν βάλω VPN, απλά ενεργοποιώ και βλέπω. Αν βάλω Tor Browser, Download to Client του και μπαίνω κανονικά στο Stream και βλέπω. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Δημήτρης!
kormos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Nezakos είπε Καλησπέρα στην ομάδα, όπως λέω και στον τίτλο, θέλω να ρωτήσω την άποψή σας για να δω Online ταινίες/σειρές στο εξωτερικό. Βρίσκομαι Γερμανία. Έχω έρθει φυσικά εδώ πάνω με 2 TB ταινίες (τις αγαπημένες μου δηλαδή που βλέπω ξανά και ξανά). Από την Ελλάδα ακόμα έχω συνδρομή Netflix οπότε και βλέπω κι εδώ επίσης. Σε γενικές γραμμές είμαι καλυμμένος με το συγκεκριμένο θέμα. Σίγουρα όμως υπάρχουν και πολλές ταινίες/σειρές που θέλω να τις δω Online διότι είτε δεν τις έχω, είτε το Netflix δεν τις έχει, είτε γιατί ναι μεν τις έχει το Netflix, αλλά γεωγραφικά βρίσκομαι Γερμανία, οπότε μου πετάει ΑΥΤΟΜΑΤΑ και Γερμανική γλώσσα και Γερμανικούς υπότιτλους! Φυσικά το δέχομαι για τους υπότιτλους να τους βγάλω και ν' ακούω Αγγλικά, αλλά δεν μπορώ να ακούω μια ταινία πέραν της αρχικής δημιουργίας. Είτε είναι Κινέζικα, είτε είναι Ινδικά, είτε Ισπανικά, θέλω την αρχική γλώσσα. ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΣΗ. Πλήρωσα να δοκιμάσω VPN για 1 μήνα και συγκεκριμένα το ExpressVPN, αλλά δεν μου έκανε την δουλειά· ζήτησα επιστροφή χρημάτων μετά από 2-3 μέρες γιατί δεν μου έκανε δουλειά και μου επιστράφηκαν. (ExpressVPN offers a generous 30-day money-back guarantee in place of a free trial. It’s genuinely “no questions asked). Δεν έπαιζε καν Netflix. Κάτι δηλαδή που δηλώνει και το Netflix (No VPN plx!). Πέραν τούτου, θέλω να βλέπω Stream ταινίες. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, απλά αναφέρω από περιστατικά: Νομικά, δεν μπορείς να δεις κάτι το οποίο δεν σου ανήκει και δεν το έχεις αγοράσει. ΤΕΛΟΣ. Δεν μπορείς σίγουρα να βάλεις Torrent γιατί τα πρόστιμα είναι μεγάλα. Σε πολλούς έχουν έρθει πρόστιμα που έβλεπαν Stream. Φυσικά δεν τις κατέβασαν τις ταινίες και τις έβλεπαν Online. Κατά ένα μέρος «καλύπτονται» Κάποιοι δικαιώθηκαν, κάποιοι όχι. Δεν θα παίξω κορώνα γράμματα όπως το «ΝΑΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΚΤΛ». ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ για το τι πρέπει και τι όχι. Ούτε θα κατεβάσω, ούτε θα μπω απλά να δω με Stream. ΟΧΙ ΝΟΜΙΚΑ. Φτάνουμε λοιπόν σε αυτό που θέλω να ρωτήσω. Αν δω Stream θα δω είτε μέσω VPN, είτε μέσω Tor Browser. Αλλιώς δεν θα δω καν. Τι πιστεύετε; Έχετε κάποια άποψη για το συγκεκριμένο θέμα; Τι μπορεί να είπα πιο Safe (αν είναι) για -ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ- να βλέπω Online Movies. Αν βάλω VPN, απλά ενεργοποιώ και βλέπω. Αν βάλω Tor Browser, Download to Client του και μπαίνω κανονικά στο Stream και βλέπω. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Δημήτρης! Έχεις σκεφτεί τις παρακάτω εκδοχές; να "κατεβάζει" κάποιος δικός σου ταινίες/σειρές από Ελλάδα και να στα στέλνει μια στο τόσο να έχεις να βλέπεις; να συνδέεσαι με vpn σε κάποιο υπολογιστή Ελλάδα και να βλέπεις...; (εδώ Ελλάδα το έχω κάνει και δεν "λαγκάρει"...)
Nezakos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, kormos είπε Έχεις σκεφτεί τις παρακάτω εκδοχές; να "κατεβάζει" κάποιος δικός σου ταινίες/σειρές από Ελλάδα και να στα στέλνει μια στο τόσο να έχεις να βλέπεις; να συνδέεσαι με vpn σε κάποιο υπολογιστή Ελλάδα και να βλέπεις...; (εδώ Ελλάδα το έχω κάνει και δεν "λαγκάρει"...) Πριν 2 μήνες χάλασε ο σκληρός μου (ευτυχώς προλάβαμε την εγγύηση 3 μέρες πριν περάσουν 3 χρόνια και λήξει εντωμεταξύ), είχα Backup στην Ελλάδα. Είπα έναν φίλο να κατεβάσει κι άλλες που ήθελα και μαζί με τις παλιές τις έβαλε όλες σε έναν HHD. Έτυχε πριν 2 βδομάδες να έρθουν άλλοι 2 φίλοι μου βόλτα εδώ πάνω και μου τα έφεραν. Όλα καλά! Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Να δώσω ένα παράδειγμα. Όπως ήμουν στο Netflix κι έκανα ένα Search, έπεσα πάνω στο How to Get Away with Murder. Η σειρά έχει 5 Seasons. Βλέπω Trailer, βλέπω κομπλέ με Ελληνικούς υπότιτλους, λέω εδώ είμαστε! Μπαίνω 1 Season και βλέπω GR/ENG (Υπότιτλοι/Φωνή) Μπαίνω 2 Season και βλέπω GR/ENG Μπαίνω 3 Season και βλέπω GER/ENG. Βλέπω 1-2 Topics online και αντί να βλέπω Netflix μέσω SMART TV / PS4, το βάζω στο PC και μπορώ να περνάω δικούς μου υπότιτλους. Όλα καλά! Μπαίνω 4 Season και βλέπω GER/GER. Ε δεν γίνεται να χάσουμε και τον ήχο. ..Και κάπως έτσι πάνε τα περισσότερα. Δεν μπορείς να αρχίζεις μια σειρά και να το αφήνεις πίσω. Δεν γίνεται να μαζεύω 10-20-30 σειρές/ταινίες και να τις κατεβάζει κάποιος και να τα βλέπω μετά. Τώρα για VPN και να συνδέομαι Ελλάδα.. Αλλά πάλι το ίδιο είναι, ας βάλω VPN και να βλέπω Online. Οπότε αυτό ρωτάω, τι είναι πιο Safe (αν είναι κάτι) από τα δύο! Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα