Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:       110€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):  INSTAGRAM, MESSENGER, και κανένα παιχνίδι 
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:            5''  ή και μεγαλύτερο δεν με πειράζει 
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): οχι τιποτα απο αυτα 
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;  όχι και πολύ 
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;      ναι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;   όχι
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα;    όχι 
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα;   Ναι 
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;    να εχει το ποιο καινουριο 
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;    ναι με ενδιαφέρει να διαρκεί έστω και μια μέρα 
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;    Μόνο από Ελλάδα 
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);   όχι κατά προτίμηση eshop 
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;  Μονό για καινούριο 

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, chios είπε

https://www.skroutz.gr/s/15430345/Xiaomi-Redmi-6-32GB.html

Δες και αυτό που έχει 3gb ram για να είσαι πιο άνετος

Αρχικά αυτό σκέφτηκα και εγώ απλά γράφει στην φόρμα πως τον ενδιαφέρει να έχει επίσημη εγγύηση στην χώρα μας. Το Xiaomi (από skroutz) δεν έχει...

Καλές συσκευές και οι 2 πάντως στα λεφτά αυτά...

Επεξ/σία από Netr0nic
  • Like 1
Δημοσ.

Απ οτι βλεπω τα αλλα λιγο φευγουν στην τιμη, βασικα απο θεσσαλονικη να ειναι το μαγαζι, θελω δυνατη ενταση στο ηχειο και καλη μπαταρια αυτα με ενδιαφερουν και να ειναι αξιοπιστο το κινητο γιατι με το zte 310 που εχω μετα απο 2 χρονια χαλασε και χανει τις καρτες σιμ, μου εδωσαν καινουριο και ξανα κανει τα ιδια 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, panos0100 είπε

Απ οτι βλεπω τα αλλα λιγο φευγουν στην τιμη, βασικα απο θεσσαλονικη να ειναι το μαγαζι, θελω δυνατη ενταση στο ηχειο και καλη μπαταρια αυτα με ενδιαφερουν και να ειναι αξιοπιστο το κινητο γιατι με το zte 310 που εχω μετα απο 2 χρονια χαλασε και χανει τις καρτες σιμ, μου εδωσαν καινουριο και ξανα κανει τα ιδια 

Τα έχω δουλέψει και τα 2 για λίγο καιρό... Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Το Galaxy J4+ (3300mah) έχει μεγαλύτερη μπαταρία απ το redmi 6 (3000mah).

Όσον αφορά την ένταση προσωπικά την βρήκα ικανοποιητική και στις 2 συσκευές.

Το Galaxy J4+ καλύπτεται από το 2 χρόνια επίσημης εγγύησης με service στην χώρα μας σε αντίθεση με το redmi 6 το οποίο αν αγοραστεί από skroutz δεν έχει επίσημη εγγύηση ούτε service εδώ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Netr0nic είπε

Τα έχω δουλέψει και τα 2 για λίγο καιρό... Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος. Το Galaxy J4+ (3300mah) έχει μεγαλύτερη μπαταρία απ το redmi 6 (3000mah).

Όσον αφορά την ένταση προσωπικά την βρήκα ικανοποιητική και στις 2 συσκευές.

Το Galaxy J4+ καλύπτεται από το 2 χρόνια επίσημης εγγύησης με service στην χώρα μας σε αντίθεση με το redmi 6 το οποίο αν αγοραστεί από skroutz δεν έχει επίσημη εγγύηση ούτε service εδώ. 

Δηλαδή αν χαλασει το xiaomi τι γινεται δεν θα εχω εγγύηση;  ξερω οτι τα samsung ειναι τα καλύτερα κινητά αλλα δεν μπωρο να δωσω ποιο πανω απο 100 κι αυτα με το ζορι τα δινω γιατι το κινητο μου εχει θεμα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panos0100 είπε

Δηλαδή αν χαλασει το xiaomi τι γινεται δεν θα εχω εγγύηση;  ξερω οτι τα samsung ειναι τα καλύτερα κινητά αλλα δεν μπωρο να δωσω ποιο πανω απο 100 κι αυτα με το ζορι τα δινω γιατι το κινητο μου εχει θεμα 

Θα πρέπει το σκρουτζομάγαζο απ όπου το πήρες να το στείλει στην Κίνα για service/εγγύηση αν δεν απατώμαι και είναι λίγο μανούρα η όλη φάση, στην Ελλάδα πάντως δεν θα έχει επίσημη εγγύηση (εκτός αν το πάρεις από αλυσίδα που είναι πολύ πιο ακριβά). 

Βέβαια υπάρχουν και 2 καταστήματα, το youhou.gr και το mygad.gr τα οποία αναλαμβάνουν οι ίδιοι το service ανεπίσημα και δινουν 2 χρόνια εγγύηση. Γενικά καλά λόγια έχω ακούσει και για τα 2 τους... Ρίξε μια ματιά να δεις αν έχει το redmi 6 κάποιο απ τα 2 σε τιμή που σε βολεύει.

Καταλαβαίνω ότι είσαι οριακά στα 100€, πάντως αν μπορέσεις με κάποιο τρόπο να βάλεις στην άκρη άλλα 10-15€ max αξίζει να πας στο J4+ (περισσότερο για την εγγύηση και το service κατά την γνώμη μου).

Αν πάλι δεν μπορέσεις με τίποτα πήγαινε στο redmi 6A που είναι κάτω από 100 με 2GB ram αντί για 3 που έχει το redmi 6. Αρκετά καλό κινητό στα αυτά τα λεφτά,  έχω πάρει στην οικογένεια και δεν έχει κανένας παράπονο...

https://www.skroutz.gr/s/15481683/Xiaomi-Redmi-6A-2GB-32GB.html

Δημοσ.
6 ώρες πριν, panos0100 είπε

Μην τα πετάς έτσι αυτά, σε αυτήν την κατηγορία τιμής είναι τα χειρότερα, δεν έχω πάρει ποτέ μου  Samsung και ούτε θέλω,  όσα έπιασα στα χέρια μου δεν μου άρεσαν.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panos0100 είπε

ξερω οτι τα samsung ειναι τα καλύτερα κινητά 

Δεν υπάρχουν καλά και κακά κινητά.

Όλα χαλάνε και όλα σπάνε

Το θέμα είναι οι απαιτήσεις του καθενός και πόσα διαθέτει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις και πολλές επιλογές σε αυτά τα χρήματα πάντως κακά τα ψέματα. 

Η θα παίξεις σε Xiaomi (redmi 6/6A) η σε Galaxy J4/J4+ άντε και σε κάνα Huawei λίγο πιο πάνω/στα ίδια...

Πάντως το J4+ (και μιλάω από προσωπική εμπειρία) μια χαρά έτρεχε όταν το δούλεψα εγώ προσωπικά. Σε βάθος χρόνου βέβαια ίσως είναι αλλιώς... Εφόσον τον ενδιαφέρει και η επίσημη εγγύηση δεν πιστεύω να παίζει κάτι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα!

Όσον αφορά τα redmi 6/6A, δοκιμασμένα κινητάκια, τρέχουν πολυ καλά χωρίς θέματα! Μοναδικό αρνητικό ίσως για κάποιον αγοραστή το θέμα της εγγύησης (ΑΝ τον ενδιαφέρει φυσικά).

• Like 3
Δημοσ.

Οκ έχω αποφασίσει θα πάρω το xiaomi 6Α το αρχικό κινητό που είχα σκεφτεί, μαζί με το huawei honor 7A  άλλα το huawei το φοβάμαι λίγο το είχα ποιο παλιά το Υ5 και ήτανε εντελώς μάπα, μακάρι το xiami να βγει αξιόπιστο,  έχω βαρεθεί να αλλάζω κινητά θέλω ένα και καλό, και είμαι άτομο που δεν μου έχει πέσει ποτέ κινητό κάτω και δεν είχε ούτε γρατζουνιά, άλλα μετά από 2 χρόνια κάτι παθαίνουν και δεν δουλεύουν σωστά τα άτιμα 

• Like 1
Δημοσ.

Το έχω παραγγείλει από το eshop άλλα γράφει μετά τις 12 Φλεβάρη θα έχει διαθέσιμο, μακάρι να μου βγει καλό και αξιόπιστο  σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τις προτάσεις σας  

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, panos0100 είπε

Το έχω παραγγείλει από το eshop άλλα γράφει μετά τις 12 Φλεβάρη θα έχει διαθέσιμο, μακάρι να μου βγει καλό και αξιόπιστο  σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας και τις προτάσεις σας  

Ωραίος, ακόμα καλύτερα αφού το βρήκες στο e-shop.gr με τέτοια τιμή! 

Λογικά θα έχεις και service απ το ίδιο το eshop όποτε έτσι είσαι καλυμμένος σε όλα. 

Θα μείνεις ευχαριστημένος πιστεύω μην το φοβάσαι. Δεν λέω να περιμένεις να κάνει παπάδες άλλα για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...