DjAkis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ειμαι στην σκεψη για αγορα gaming mouse σκεφτομαι γτην αγορα ενως απο τα 2 τα εχω βρει και τα 2 στα 50 ευρω παιζω κυριως mmo moba rpg καθε συμβουλη θα ηταν πολυτιμη ευχαριστω
TheSubZ3r0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ξεκαθαρα το Rocat λογω ανεσης στο χερι εμφανισης και dpi Για μενα παντως το πιο value και αξιοπιστο mouse ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/10520217/Razer-Deathadder-Elite.html
dermitzos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Κι εγώ σκεφτόμουν για το Tyon, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι ότι πρόκειται για ένα ποντίκι το οποίο κοντεύει να γίνει 5 ετών από όταν πρωτοκυκλοφόρησε.
DjAkis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το DeathAdder Essential με το elite εκτος το dpi και τα 2 εξτρα κουμπια εχει καποια αλλη διαφορα? π.χ. στην ποιοτητα κατασκευης? το tyon το εχω βρει ενα 50ρι καινουργιο και μου το προτειναν για καλο ποντικι για Moba mmo γι αυτο το σκεφτομαι.. και στα 65 το Roccat Nyth @TheSubZ3r0 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από DjAkis
TheSubZ3r0 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν γνωριζω να σου πω αλλες διαφορες σε διαστασεις βαρος κλπ (το θεμα ειναι να σου ταιριαζει και στο χερι να σε βολευει) αλλα τα dpi και τα extra hotkeys ειναι σημαντικες διαφορες απο μονες τους πιστευω.Εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος γενικα απο αυτο το mouse (razer) σε αυτα τα χρηματα γενικα ειναι και θεμα γουστου πχ εγω το Nyth δεν θα το επαιρνα ποτε το θεωρω κακασχημο Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από TheSubZ3r0
DjAkis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 τελικα παραγγειλα το g502 νομιζω οτι ειναι η καλητερη επιλογη απο οσα κοιταγα ευχαριστω πολυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα