Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, donblunts είπε

Τύπε, ΙΕΚ έχω τελειώσει ναι αλλα το υφάκι σου δεν καταλαβαίνω.
Θες να μου πείς οτι το επίπεδο των ατόμων σε ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι υψηλό μόνο κ μόνο επειδή έγραψαν 15/16/17, και εμένα που τελείωσα ΙΕΚ ειναι χαμηλό;
Επίσης τύπε, προς πληροφόρησή σου, έχω Managerial θέση, ναι, με το πτυχίο του ΙΕΚ.
Δεν έχω μείνει μόνο στο χαρτί απ'το ιδιωτικό ίδρυμα , έχω 7 πιστοποιήσεις, καμια 15αριά σεμινάρια, παρουσιάσεις κ.λ.π.

Σε γενικό κανόνα τύπε , το χαρτί δεν κάνει τον άνθρωπο, ούτε καθορίζει την καριέρα σου.

Μόνος σου το λες....δεν έχεις θέση ευθύνης μόνο με το χαρτί του ΙΕΚ. Προχώρησες περαιτέρω.

Και προφανώς το χαρτί του ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ/WHATEVER δεν θα σε χαρακτηρίζει ως επαγγελματία. Σαφώς και θα υπάρχουν απόφοιτοι ΑΕΙ που δεν τραβάνε και αντιστοίχως απόφοιτοι ΙΕΚ που θα ναι υποδείγματα. 

Εδώ άλλο λέμε το κατά πόσο ένα χαρτί ΙΕΚ αξίζει. Και σε αυτό δεν νομίζω κανένας να διαφωνεί πως τα ΙΕΚ είναι πάτος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, donblunts είπε

Τύπε, ΙΕΚ έχω τελειώσει ναι αλλα το υφάκι σου δεν καταλαβαίνω.
Θες να μου πείς οτι το επίπεδο των ατόμων σε ΑΕΙ/ΤΕΙ είναι υψηλό μόνο κ μόνο επειδή έγραψαν 15/16/17, και εμένα που τελείωσα ΙΕΚ ειναι χαμηλό;
Επίσης τύπε, προς πληροφόρησή σου, έχω Managerial θέση, ναι, με το πτυχίο του ΙΕΚ.
Δεν έχω μείνει μόνο στο χαρτί απ'το ιδιωτικό ίδρυμα , έχω 7 πιστοποιήσεις, καμια 15αριά σεμινάρια, παρουσιάσεις κ.λ.π.

Σε γενικό κανόνα τύπε , το χαρτί δεν κάνει τον άνθρωπο, ούτε καθορίζει την καριέρα σου.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου,επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι κάποια λίγα  ΙΕΚ όσο και αν φανεί σε κάποιους περίεργο έχουν και καλύτερες εγκαταστάσεις και ανώτερη διδασκαλία από κάποια ΤΕΙ η ΑΕΙ,και μερικά σου βρίσκουν και δουλειά σε μεγάλους οργανισμούς και αν αξίζεις και προσπαθήσεις πραγματικά μπορείς να ανέβεις  ψηλά.

Επεξ/σία από Lews
  • Like 1
Δημοσ.

Άντε να το ξαναπώ.

Γνωρίζω άτομα που με ένα απλό χαρτί ΙΕΚ είναι υπεύθυνοι τομέων λογισμικού σε ξένες και ελληνικές εταιρείες επειδή είχαν μυαλό αγαπούσαν αυτό που έκαναν και με σκληρή δουλειά προχώρησαν.

Ποιος μίλησε για γιατρούς και δικηγόρους;  Για ναυτιλιακά μίλησε ο άνθρωπος ...

Στο δικό μου βιβλίο το χαμηλό επίπεδο ανθρώπων δεν το καθορίζει τι έχει τελειώσει ο άλλος..

Πρέπει να είστε γύρω στα 30 και να μένετε με τον μπαμπά και την μαμά ακόμα..

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, chill είπε

Μόνος σου το λες....δεν έχεις θέση ευθύνης μόνο με το χαρτί του ΙΕΚ. Προχώρησες περαιτέρω.

Και προφανώς το χαρτί του ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ/WHATEVER δεν θα σε χαρακτηρίζει ως επαγγελματία. Σαφώς και θα υπάρχουν απόφοιτοι ΑΕΙ που δεν τραβάνε και αντιστοίχως απόφοιτοι ΙΕΚ που θα ναι υποδείγματα. 

Εδώ άλλο λέμε το κατά πόσο ένα χαρτί ΙΕΚ αξίζει. Και σε αυτό δεν νομίζω κανένας να διαφωνεί πως τα ΙΕΚ είναι πάτος.

Δες λίγο σε παρακαλώ, σε ποιον απευθύνομαι, και για ποιον συγκεκριμένο λόγο.
Προφανώς και δεν είπα οτι τα ΙΕΚ ειναι ανάλογα των Πανεπιστημίων, jeez.
Το αν αξίζει είναι τελείως σχετικό και εξαρτάται, απ'το άτομο που το'χει, πως το απέκτησε, πόσο κόπιασε για να το πάρει, και φυσικά τι παιδεία, εκτός απ'τις γνώσεις, πήρε.

38 λεπτά πριν, tuxpower είπε

Άντε να το ξαναπώ.

Γνωρίζω άτομα που με ένα απλό χαρτί ΙΕΚ είναι υπεύθυνοι τομέων λογισμικού σε ξένες και ελληνικές εταιρείες επειδή είχαν μυαλό αγαπούσαν αυτό που έκαναν και με σκληρή δουλειά προχώρησαν.

Ποιος μίλησε για γιατρούς και δικηγόρους;  Για ναυτιλιακά μίλησε ο άνθρωπος ...

Στο δικό μου βιβλίο το χαμηλό επίπεδο ανθρώπων δεν το καθορίζει τι έχει τελειώσει ο άλλος..

Πρέπει να είστε γύρω στα 30 και να μένετε με τον μπαμπά και την μαμά ακόμα..

Μιλάω σαν απόφοιτος ΙΕΚ Ξ***, τμήματος 2007, Τεχνικός Η/Υ & Δικτύων, πλέον ως IT Manager σε ναυτιλιακή.

Όσο για τον TS, ότι μάθει είναι +++

Δημοσ.

Νομιζω τελικα οτι ειναι απλα θεμα marketing και οτι δεν το εψαξε καν αφου στο site τους δινουν 40% επιδοτηση...😂😂😂

https://www.iekalfa.gr/?gclid=EAIaIQobChMIt6PDsJ6s4AIVRfJ3Ch23IwDzEAEYASAAEgJ6bvD_BwE

Το βασικο ερωτημα ομως παραμενει  απο τι στιγμη που το ετος ( απο οτι σε αναζητηση εδω μεσα στο φορουμ ) κοστιζει  1700-2000 € και η φοιτηση ειναι για 2 χρονια

με ενα ετος δωρεαν και αφου  εργαζεται ηδη σε Ναυτιλιακη εταιρεια  αξιζει να παει εκει ή να ψαχτει για κανα κολεγιο τυπου deree ή οτιδήποτε αλλο?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Anonymousx είπε

Νομιζω τελικα οτι ειναι απλα θεμα marketing και οτι δεν το εψαξε καν αφου στο site τους δινουν 40% επιδοτηση...😂😂😂

https://www.iekalfa.gr/?gclid=EAIaIQobChMIt6PDsJ6s4AIVRfJ3Ch23IwDzEAEYASAAEgJ6bvD_BwE

Το βασικο ερωτημα ομως παραμενει  απο τι στιγμη που το ετος ( απο οτι σε αναζητηση εδω μεσα στο φορουμ ) κοστιζει  1700-2000 € και η φοιτηση ειναι για 2 χρονια

με ενα ετος δωρεαν και αφου  εργαζεται ηδη σε Ναυτιλιακη εταιρεια  αξιζει να παει εκει ή να ψαχτει για κανα κολεγιο τυπου deree ή οτιδήποτε αλλο?

Κολλέγιο προφανώς. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή είχα απογοητευτεί με την σχολή μου έτυχε να περάσω από ένα ιεκ.(δημοσιο) το οποίο θεωρούταν απ τα καλά(κάπως αυστηρός διευθυντής ας πούμε) . Το επιπεδο των ιεκ καλώς ή κακώς είναι πολύ χαμηλό. Γίνεται συνέχεια φασαρία λες και είσαι στο γυμνάσιο οι καθηγητές από γοητεύοντας και δεν κάνουν μάθημα. Η ύλη είναι γελοία. Αυτό που κατάλαβα εγώ (μπορεί να είναι και λάθος), ότι σε αρκετές ειδικότητες οι οποίες είναι κλειστά επαγγέλματα, δεν έχεις δικαίωμα άσκησης επαγγέλματος (ας πούμε αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει στους μάγειρες). Το κακόν είναι ότι μπορεί να σου αρέσει η ειδικότητα αλλά να μην έχεις περιθώρια εξέλιξης θα είσαι πάντα σε βοηθητικές θέσεις και δεν θα μπορείς να αναβαθμίσεις τις σπουδές σου. Μετά απ όλο αυτό αναθεώρησα για την σχολή μου Κάιν ξανάασχολουμε :P

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Γιαούρτι είπε

ΙΕΚ τελείωσες τύπε;

χαμηλού επιπέδου συνομιλητής που αποκαλείς τον άλλον ¨ τύπε ¨ και μην τα μπερδεύεις αυτό το άσπρο που πηρες το όνομα σου γιατί σου άρεσε δεν ήταν γιαούρτι 

Επεξ/σία από Alexandros7474
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Alexandros7474 είπε

Είσαι τσαμπα μάγκας , χαμηλού επιπέδου συνομιλητής που αποκαλείς τον άλλον ¨ τύπε ¨ και μην τα μπερδεύεις αυτό το άσπρο που πηρες το όνομα σου γιατί σου άρεσε δεν ήταν γιαούρτι 

τυπε θεωρω οτι τον απαξιωσες τον τυπο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...