spid_x Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Εδώ και πολύ καιρό κάνω τερματισμό στον υπολογισμό, αυτός τερματίζει κανονικά και στη συνέχεια ανοίγει και πάλι μόνος του. Το έχουν δει 2 διαφορετικοί τεχνικοί. Έχουν γίνει format και σε win7 και σε win10, ισχυρίστηκαν ότι το έφτιαξαν, όμως το πρόβλημα συνεχίζεται και πάλι! Κάποιες φορές τερματίζει κανονικά και κάποιες ξανοίγει. Κάποιος μου είπε ίσως φταίνε περιφερειακές συσκευές. Άλλαξα και mouse και πληκτρολόγιο, όμως τα ίδια. Κάποια γνώμη για το τι μπορεί να φταίει; Υπάρχει περίπτωση να είναι τροφοδοτικό;
lefgiap Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Κοίταξε στις ρυθμίσεις του Bios σου, ψάξε για Wake-On Lan Επιλογή και απενεργοποίησέ την. Ποια μητρική έχεις? Τώρα είδα την P8P67 PRO της υπογραφής σου. Δες τις παρακάτω ρυθμίσεις στο Bios σου, σε τι κατάσταση είναι? Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από lefgiap 1
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Ναι υπάρχει περίπτωση να είναι τροφοδοτικό. Μια δοκιμή με κάποιο άλλο για μερικές μέρες θα διαπιστώσεις αν φταίει το τροφοδοτικό. Το ερώτημα είναι αν μπορείς να βρεις κάποιο άλλο. Δανεικό από κάποιον φίλο/συγγενή. Ξανά ανοίγει αμέσως μετά τον τερματισμό?
lefgiap Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δοκιμασε να αλλαξεις το reset με το power button. (Πάνω στην μητρικη τα power SW με το Reset SW), ωστε να ανοιγει με το reset. Μου εχει τυχει πολλες φορες να κολλαει το power button και να συμβαινουν τα χιλια μυρια.
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Αυτό το πρόβλημα ρο το είχα κάποτε και εγώ το οποίο διορθώθηκε στο τελευταίο update των Windows 10 επίσης κοίτα να έχεις ενημέρωση τα drivers με το driver booster.
spid_x Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Αυτό το πρόβλημα ρο το είχα κάποτε και εγώ το οποίο διορθώθηκε στο τελευταίο update των Windows 10 επίσης κοίτα να έχεις ενημέρωση τα drivers με το driver booster. Ειναι ενημερωμενα
LIGHT1NG Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, spid_x είπε Ειναι ενημερωμενα Antivirus? Έχει γίνει καθαρή εγκατάσταση σε σκληρό δίσκο με φορματ όλα τα partition κλπ? Γιατί με το που μου λες τεχνικοί ούτε καν έχουν ασχοληθεί να περάσουν update drivers με κάποιο άλλο πρόγραμμα όπως είπα ενα παράδειγμα το driver booster γιατί όσες φορές και να το πας θα σε βγάλουν ότι έκανες κάτι και θα σου παίρνουν τα λεφτά 💸
29gk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Αλλο τροφοδοτικο εχει δοκιμαστει; Το pc ειναι επανω σε ups; Στην πριζα υπαρχει σταθεροποιητης τασης οπως επισης υπαρχουν προβληματα με το ρευμα;
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 8 ώρες πριν, 29gk είπε Αλλο τροφοδοτικο εχει δοκιμαστει; Το pc ειναι επανω σε ups; Στην πριζα υπαρχει σταθεροποιητης τασης οπως επισης υπαρχουν προβληματα με το ρευμα; Όπως προανέφερα είναι windows bug αν δεν κάνει κάποιος σωστός άνθρωπος φορματ με την καινούρια έκδοση από την windows τσαμπα θα αλλάζει hardware
29gk Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Όπως προανέφερα είναι windows bug αν δεν κάνει κάποιος σωστός άνθρωπος φορματ με την καινούρια έκδοση από την windows τσαμπα θα αλλάζει hardware Ειχα αντιστοιχο προβλημα, με hard reset και οχι απλες επανεκκινησεις σε 2 μηχανακια και υπευθυνος ηταν ενα απο τα 2 ups πουειχα συνδεδεμενα στο ιδιο πολυπριζο. Ενα τριτο μηχανακι, στο ιδιο χωρο αλλα χωρις καποιο ups αλλα και συνδεδεμενο σε αλλη πριζα, δεν εμφανισε αυτα τα συμπτωματα. Και τα τρια μηχανακια ηταν πληρως ενημερωμενα και στο λειτουργικο αλλα και στους drivers τους. Και το προβλημα διορθωθηκε με αλλαγη του -πολυκαιρισμενου αν και με φρεσκια μπαταρια - ups με ενα αλλο, το οποιο αν και εξισου παλιο, ειναι σε καλη λειτουργια.
LIGHT1NG Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 50 λεπτά πριν, 29gk είπε Ειχα αντιστοιχο προβλημα, με hard reset και οχι απλες επανεκκινησεις σε 2 μηχανακια και υπευθυνος ηταν ενα απο τα 2 ups πουειχα συνδεδεμενα στο ιδιο πολυπριζο. Ενα τριτο μηχανακι, στο ιδιο χωρο αλλα χωρις καποιο ups αλλα και συνδεδεμενο σε αλλη πριζα, δεν εμφανισε αυτα τα συμπτωματα. Και τα τρια μηχανακια ηταν πληρως ενημερωμενα και στο λειτουργικο αλλα και στους drivers τους. Και το προβλημα διορθωθηκε με αλλαγη του -πολυκαιρισμενου αν και με φρεσκια μπαταρια - ups με ενα αλλο, το οποιο αν και εξισου παλιο, ειναι σε καλη λειτουργια. Δεν λέει να έχει ups ούτε το bios κάτι λάθος
ZELOMOTH Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Εγω μια φορά το εχω συναντήσει αυτο το προβλημα πριν απο χρόνια και ήταν θέμα μητρικής.. Βρες άλλο τροφοδοτικο για δοκιμή κι αν κάνει τα ίδια τοτε ισως να φταίει δυστυχως η mobo..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα